- Πόντοι
- 18
@ιδέαyameth είπε:Jam session
Δεν χρειάζεται διευκρίνιση νομίζω. Φέρτε το όπλο μαζικής παρενόχλησης ή τις μπαγκέτες και πυρ!
Θα μπορούσε -ως event- να ενσωματωθεί live με τα clips 2014
του Noiz?
@ιδέαyameth είπε:Jam session
Δεν χρειάζεται διευκρίνιση νομίζω. Φέρτε το όπλο μαζικής παρενόχλησης ή τις μπαγκέτες και πυρ!
Ψήνω τον Χάρη... ;Dfusiongtr είπε:Μπασοτυμπανοπληκτροπνευστοί θα υπάρχουν, ή θα είναι μόνο κιθάρες?
Και βέβαια αλλά προϋποθέτει μια οργάνωση απο πλευράς δημιουργών για την εκτέλεση. Ατομα, πρόβες, κλπ. Το σκέφτομαι καιρό αλλά αν δεν το δοκιμάσεις δεν θα μάθεις, έτσι δεν είναι; Το επόμενο λοιπόν...Emfasis είπε:@ιδέα
Θα μπορούσε -ως event- να ενσωματωθεί live με τα clips 2014
του Noiz?
Μα ποιός μίλησε για κιθαρίστες μόνο;Μπασοτυμπανοπληκτροπνευστοί θα υπάρχουν, ή θα είναι μόνο κιθάρες?
Αγγλικό κόρνο.audiokostas είπε:Έμαθε πνευστά;
Στον Χάρη πέστα, που έκανε την βρωμοδουλειά.cos_dr είπε:Να κάνονισετε και κάτι με τη σακίρα
Ωχ..... Θα ρθουν και μουσικοί;Nikolas είπε:Πώς... βγάζουμε ΑΜΑ ΙΚΑ? Γιατί από άλλο θρεντ κατάλαβα ότι και για να κλάσεις στο ΙΚΑ θα το πεις, όχι να βρεθείς με 40 μουσικούς στο στούντιο...![]()
Υπάρχουν τρείς αίθουσες Ray, οπότε φαντάζομαι ότι θα γίνουν και τα τρία ταυτόχρονα, σε διαφορετικό χώρο το κάθε ένα.RayDTutto είπε:Επειδή έχω αρχίσει να μπερδεύομαι, εμείς που δεν έχουμε ξαναέρθει μπορούμε να έχουμε παρακαλώ μια πιο καθαρή εικόνα του τι ακριβώς θα γίνει; Παζάρι, jam, παρουσίαση;
Βάλε ρε τσιφούτη και καμιά πατάτα, καμιά σαλατούλα να γλιστράει το σφάγειο και να φέρουμε ημείς κανά τσίπουρο τπτ μπυρωίνες, κρασίσια έτσι για το ροκ ρε πιδίμ.longshadow είπε:Ψήνω τον Χάρη... ;D
Εντάξει Κώστα, θα έχει και μούρα για τον διαλογισμό.cos_dr είπε:εγω θελω μια αιθουσα δική μου, σκοτεινή και θελω να μεινω μόνος, να μην με ενοχλήσει κανένας, να διαλογιστώ
μπουγατσα με σοκολάτα? . Αυτά ειναι φιλε!!!. Τωρα ερχομαι στάνταρ.fusiongtr είπε:Εντάξει Κώστα, θα έχει και μούρα για τον διαλογισμό.
Θα σε σκεφτόμαστε όταν θα πίνουμε μπύρες και θα τρώμε σουβλάκια απ' έξω. ;D ;D
Για όσους δεν ξέρουν, στα 50-100 μέτρα υπάρχει μαγαζί με κιμαδόπιτες, μπουγάτσες με σοκολάτα, πίτσες, κλπ, με φύλλο και ζύμη που τα φτιάχνουν μπροστά σου!
ΣΚΟΤΩ!