• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Noiz Open Day 2

Βρισκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να φέρω μπάσσο με χορδές αγορασμένες με δραχμές...  :D

Και παζάρι μεταχειρισμένων ε; Ενδιαφέρον...

ignantios είπε:
Aυτο παει και στις γυναικες μας?Καλο ειναι να φερει ο καθενας την δικη του ή θα υπαρχουν εκει? ;D
Κοιτα... Για διαζύγια έχουμε λόγους... δε χρειάζεται να φέρνουμε τις συζύγους ΚΑΙ στο Open day του νοιζ! Το blues festival φτάνει και περισεύει!
ΥΓ. Ακόμη 50% να έρθω... με άλλα λόγια η παραπάνω σύζυγος (απο τις πολλές;;;; ) δεν το ξέρει ακόμη... τρέχα γύρευε..

χάνω πάλι τις καλές φάσεις! Τι να πει κανείς; Μόλις φύγεις απ την αθήνα κάτι γίνεται πάντα να στην θυμίσει!  :-\

Λοιπόν! Ο καθένας με τα όργανα του.

Τα στούντιο θα χωριστούν ως εξής:

1. Χαρντ, Μέταλ, Μένταλ και λοιπές διαστροφές.

2. Ριδμ εντ Μπλουζ, Τζαζ, Ποπ, Σόουλ κλπ τρομοκρατικές δυνάμεις.

3. Παζάρι και δοκιμές γκίαρ.

Προτείνω μάλιστα να ξέρουμε απο πριν, εδώ κάποια τρακς για τζαμ.

Προτάσεις να πέφτουν.

yameth είπε:
κλπ τρομοκρατικές δυνάμεις.
στις τρομοκρατικές δυνάμεις περιλαμβάνονται και οι κιθαριστικοί εξτρεμισμοί;  ;D  ;)

3. Παζάρι
Παζάρι τι εννοούμε; θα γίνουν αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων;

Παζάρι τι εννοούμε; θα γίνουν αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων;
Γιεζζζ... για όσους έχουν να φέρουν και να δειγματίσουν αλλά και για όσους ψάχνονται ή τους τρώει η τσέπη τους... (φιλαράκι το πουλάς;)

Εν ολίγοις... όσοι έχουν κατι μεταχειρισμένο να δώσουν ας το φέρουν και ποιος ξέρει...

Κατα 99% θα ερθω κι εγω......Θα προσπαθησω να φερω και gear μαζι.

yameth είπε:

Προτάσεις να πέφτουν.
Μιας και ειμαι στο blues προτεινω Gallagher .....Do you read me.....Hendrix...Voodoo chile

Λοιπόν εγώ δεσμεύομαι να φέρω το μπασάκι μου προφανώς, το κόντρα μπάσο την GT10B και ότι πετάλι έχει περισσέψει για δοκιμή ή και πούλημα!!!

Πραγματικα ζηλευωωωωωωωω!

Πολυ θα μ αρεσε κανα τζαμ με τους νοιζαδες!

Εχει και jvm το στουδιο ε?

Και πειραμα της Φιλαδελφεια γινομουν για να ρθω...

Καταραμενες αποστασεις...

Μπραβο στους ιθυνοντες που σκεφτηκαν τετοιο happening!

Nα καθιερωθει,να επεκταθει,να διαδοθει!

Σαν το ΝΑΜΜ ενα πραμα...

Οχι αλλες εκθεσεις με καμπινεδες...

ΜΟΥΣΙΚΗ!

Καλα να περασετε ολοι!

Παιδες σημερα εγινα μελος,συγχαρητηρια για το σαιτ.Πολλες χρησιμες πληροφοριες και σχολια!Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα γινει στη συγκεντρωση,υπαρχουν καποια στανταρ σχηματα που θα παιξουν λαιβ η μπορει να ρθει ο καθενας με το γκρουπακι του να βαρεσει?

MrCrowley είπε:
Παιδες σημερα εγινα μελος,συγχαρητηρια για το σαιτ.Πολλες χρησιμες πληροφοριες και σχολια!Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα γινει στη συγκεντρωση,υπαρχουν καποια στανταρ σχηματα που θα παιξουν λαιβ η μπορει να ρθει ο καθενας με το γκρουπακι του να βαρεσει?
Βασικά δεν γίνεται για μπάντες το όλο event φίλε μου αλλά για τα μέλη. Θα έχει μεν τζαμάρισμα και τα συναφή αλλά ανάμεσα στα μέλη που θα έρθουν, δεν θα φέρει ο καθένας και τη μπάντα του για να κάνουν live.

Δηλαδή εσύ π.χ. παίζεις τύμπανα; Καλό θα είναι να έχεις μαζί τις μπακέτες σου ώστε να τζαμάρεις μαζί με κάποιον μπασίστα και 1-2 κιθαρίστες που θα συναντήσεις εκεί. Ενοοείται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να φέρεις και κάποιο φιλαράκι σου από τη μπάντα που παίζεις ή κάποιον άλλο που θεωρείς ότι θα γουστάρει με το event.

Θα έχει και μια αίθουσα για δοκιμές εξοπλισμού (παιδιά, έφερα αυτό το ωραίο μπασάκι, πωπω, ωραίο εργαλείο ρε συ, φέρε να το πασπατέψω λίγο και τέτοια) οπότε αν έχεις κάτι που θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο να το δούμε, το αγκαζάρεις και αυτό! ;)

Καλη φαση!!!Να σαι καλα και βλεπω οτι υπαρχει και αμεση εξυπηρετηση στο σαιτ ;)

yameth είπε:

Προτάσεις να πέφτουν.
το τζαμ βγαινει αυθορμητα (ετσι πρεπει τουλαχιστον)

δεν γινεται να προετοιμαστεις για συγκεκριμενο τζαμ......τοτε δεν ειναι τζαμ. ;)

Αρκεί να ξεκολλάει από τη Λα κάποια στιγμή...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back