- Πόντοι
- 38
Βρισκομαι στην ευχάριστη θέση να μπορώ να φέρω μπάσσο με χορδές αγορασμένες με δραχμές...
Και παζάρι μεταχειρισμένων ε; Ενδιαφέρον...
Και παζάρι μεταχειρισμένων ε; Ενδιαφέρον...
yameth είπε:Μόνο όσες κουβαλάνε όργανο. Δικό τους όμως.
Perverts.Εξού και το Νοiz Open Day
δεν γινεται να αλλάξουμε το "ου" σε "α"??? ;D ;D ;D ;Dyameth είπε:Μόνο όσες κουβαλάνε όργανο.
Κοιτα... Για διαζύγια έχουμε λόγους... δε χρειάζεται να φέρνουμε τις συζύγους ΚΑΙ στο Open day του νοιζ! Το blues festival φτάνει και περισεύει!ignantios είπε:Aυτο παει και στις γυναικες μας?Καλο ειναι να φερει ο καθενας την δικη του ή θα υπαρχουν εκει? ;D
στις τρομοκρατικές δυνάμεις περιλαμβάνονται και οι κιθαριστικοί εξτρεμισμοί; ;Dyameth είπε:κλπ τρομοκρατικές δυνάμεις.
Παζάρι τι εννοούμε; θα γίνουν αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων;3. Παζάρι
Γιεζζζ... για όσους έχουν να φέρουν και να δειγματίσουν αλλά και για όσους ψάχνονται ή τους τρώει η τσέπη τους... (φιλαράκι το πουλάςΠαζάρι τι εννοούμε; θα γίνουν αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων;
Μιας και ειμαι στο blues προτεινω Gallagher .....Do you read me.....Hendrix...Voodoo chileyameth είπε:Προτείνω μάλιστα να ξέρουμε απο πριν, εδώ κάποια τρακς για τζαμ.
Προτάσεις να πέφτουν.
Βασικά δεν γίνεται για μπάντες το όλο event φίλε μου αλλά για τα μέλη. Θα έχει μεν τζαμάρισμα και τα συναφή αλλά ανάμεσα στα μέλη που θα έρθουν, δεν θα φέρει ο καθένας και τη μπάντα του για να κάνουν live.MrCrowley είπε:Παιδες σημερα εγινα μελος,συγχαρητηρια για το σαιτ.Πολλες χρησιμες πληροφοριες και σχολια!Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα γινει στη συγκεντρωση,υπαρχουν καποια στανταρ σχηματα που θα παιξουν λαιβ η μπορει να ρθει ο καθενας με το γκρουπακι του να βαρεσει?
το τζαμ βγαινει αυθορμητα (ετσι πρεπει τουλαχιστον)yameth είπε:Προτείνω μάλιστα να ξέρουμε απο πριν, εδώ κάποια τρακς για τζαμ.
Προτάσεις να πέφτουν.
Σολ με λα στο μπάσο.yameth είπε:Αρκεί να ξεκολλάει από τη Λα κάποια στιγμή...