Τόσα γκρουπ..... κάντε κάτι.solega είπε:αντε να δω εδω στη Θεσσαλονικη ποτε θα οργανωσουμε κατι αντιστοιχο...
αχαχαχχααχχααχaudiokostas είπε:Η συνεχής γκρίνια, κριτική, editing, προκειμένου να γίνει κάτι που βλέπεται και να τον πείσω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να γράψει επάνω στη αφίσα Gibson, Mac, Jeff Beck ή νίτρο, δική μου.
Σιγά το έργο...ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο!!! Άσε που ήμουν και ο φτηνότερος!!!audiokostas είπε:Η συνεχής γκρίνια, κριτική, editing, προκειμένου να γίνει κάτι που βλέπεται και να τον πείσω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να γράψει επάνω στη αφίσα Gibson, Mac, Jeff Beck ή νίτρο, δική μου.
Οπότε καταλαβαίνετε είχα και το δυσκολότερο έργο.
Πολύ ωραία αφίσα...audiokostas είπε:Για όσους θέλουν να θυμούνται, να διηγούνται στα εγγόνια τους και να πουλάνε μούρη του στυλ ήμουν και εγώ εκεί, εκείνη τη μαγική βραδιά, επισυνάπτω για download την "επίσημη" αφίσα της βραδιάς.
Το concept και η εκτέλεση ήταν ευγενική παραχώρηση του Marathon. Mille merci, Monsieur.
Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...Marillion είπε:Οι...Rockafone σε ευχαριστουν!!!
Απο εμενα θα εχεις κερασμα οποσδηποτε μιας κ θα κανεις την υπομονη να μας ανεχτεις!!! ( ερασιτεχνες χωρις μεγαλη πειρα απο live!!) . Tωρα οι φιρμες που θα ακολουθησουν δεν ξερω τι θα κανουν!!!marathon είπε:Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...
Οι 3 μας θαμαστε. Ποιές φίρμες θα ρθουν;Marillion είπε:Tωρα οι φιρμες που θα ακολουθησουν δεν ξερω τι θα κανουν!!!
Kώστα πολύ ψηλά στάνταρντς έχεις θέσει και φοβάμαι.audiokostas είπε:Για όσους θέλουν να θυμούνται, να διηγούνται στα εγγόνια τους και να πουλάνε μούρη του στυλ ήμουν και εγώ εκεί, εκείνη τη μαγική βραδιά, επισυνάπτω για download την "επίσημη" αφίσα της βραδιάς.
Το concept και η εκτέλεση ήταν ευγενική παραχώρηση του Marathon. Mille mercis, Monsieur.
Νice!Θα προσπαθησω να κανω μοντα.Ωρα;audiokostas είπε:Κατ΄αρχήν για να μη παρεξηγιόμαστε
Αυτό που ακολουθεί είναι μία πρόσκληση από κάποιους συμφορουμίτες να πάμε να περάσουμε παρέα, όσοι από εμάς θέλουμε, ένα βράδυ με ποτό, χαβαλέ και μουσική.
Το happening ή όπως άλλως θέλετε να το αποκαλέσετε, διοργανώθηκε με μοναδικό σκοπό την NOIZική συνδιασκέδαση.
Στο happening αυτό είστε όλοι προσκεκλημένοι.
Το happening διοργανώθηκε από φορουμίτες του ΝΟΙΖ
Τα γκρουπ που θα παίξουν, έχουν τουλάχιστον ένα μέλος του ΝΟΙΖ
Εσείς που θα ρθείτε να τα πιούμε, θα είστε μέλη του ΝΟΙΖ
ΑΛΛΑ (DISCLAIMER)
Το happening δεν τελεί υπό την αιγίδα του ΝΟΙΖ
Κανένας εκ των Admin, Modulators, Gate Keepers δεν έχει καμία συμμετοχή (πέραν του να έρθει να τα πιούμε), φέρει ουδεμία ευθύνη ή τυγχάνει οιασδήποτε απολαβής από το συγκεκριμένο happening.
Στο δια ταύτα
Μέρος : Mike’s Irish Bar http://www.mikesirishbar.gr/
Χρόνος : Παρασκευή 20/11/2009, ώρα ΤΒΑ
Group : Rockafon, Loose Rag, 4 Wheel Drive και ότι άλλο προκύψει
Κανονικά, το εισιτήριο την Παρασκευή με live είναι 12 Ευρώ.
Επειδή όμως τα γκρουπ ΔΕΝ θα πληρωθούν, συμφωνήσαμε με το Irish το εισιτήριο να είναι 7 Ευρώ με το ποτό μέσα.
Όπως καταλαβαίνετε, θέλω να θεωρηθεί ως μία μαζική παρεϊστικη μπυροποσία μετά μουσικής
Το ότι θα χαρούμε να έρθετε όσοι μπορείτε είναι αυτονόητο.
Το έβαλα νωρίς για να κάνετε τα κουμάντα σας.
Και θα την υπογράψουν όλα τα μέλη-μπάντες....και εγώ....Καλώς ή κακώς.audiokostas είπε:Δεν θα την εκτυπώσουμε σε αφίσα για διανομή (εκτός ελαχίστων για έξω από το μπαρ).
Καλώς ή κακώς.