• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

να περασετε ΤΕΛΕΙΑ παιδια...

αντε να δω εδω στη Θεσσαλονικη ποτε θα οργανωσουμε κατι αντιστοιχο...

Για όσους θέλουν να θυμούνται, να διηγούνται στα εγγόνια τους και να πουλάνε μούρη του στυλ ήμουν και εγώ εκεί, εκείνη τη μαγική βραδιά, επισυνάπτω για download την "επίσημη" αφίσα της βραδιάς.

Το concept και η εκτέλεση ήταν ευγενική παραχώρηση του Marathon. Mille mercis, Monsieur.

Η συνεχής γκρίνια, κριτική, editing, προκειμένου να γίνει κάτι που βλέπεται και να τον πείσω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να γράψει επάνω στη αφίσα Gibson, Mac, Jeff Beck ή νίτρο, δική μου.

Οπότε καταλαβαίνετε είχα και το δυσκολότερο έργο.

solega είπε:
αντε να δω εδω στη Θεσσαλονικη ποτε θα οργανωσουμε κατι αντιστοιχο...
Τόσα γκρουπ..... κάντε κάτι.

Δεν είναι δύσκολο.

Irish_Night.pdf

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάρα πολύ ωραία αφίσα!!

audiokostas είπε:
Η συνεχής γκρίνια, κριτική, editing, προκειμένου να γίνει κάτι που βλέπεται και να τον πείσω ότι ΔΕΝ χρειάζεται να γράψει επάνω στη αφίσα Gibson, Mac, Jeff Beck ή νίτρο, δική μου.
αχαχαχχααχχααχ

audiokostas είπε:

Οπότε καταλαβαίνετε είχα και το δυσκολότερο έργο.
Σιγά το έργο...ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο!!! Άσε που ήμουν και ο φτηνότερος!!!

audiokostas είπε:
Για όσους θέλουν να θυμούνται, να διηγούνται στα εγγόνια τους και να πουλάνε μούρη του στυλ ήμουν και εγώ εκεί, εκείνη τη μαγική βραδιά, επισυνάπτω για download την "επίσημη" αφίσα της βραδιάς.

Το concept και η εκτέλεση ήταν ευγενική παραχώρηση του Marathon. Mille merci, Monsieur.
Πολύ ωραία αφίσα...

Μήπως μπορείτε να μας πείτε και δυο λόγια για τα groups που θα παίξουν; Γιατί μετά από 11 σελίδες δεν είδα να αναφέρεται τίποτα σχετικό... εκτός αν μου ξέφυγε

Γεννήθηκαν στη Σμύρνη το 22. Από μικροί στα βάσανα αλλά από τότε που με την πιρόγα τους πιάσαν Μάτσου Πίτσου η τύχη τους άλλαξε. Λεγόταν ηχύτ.

Μερικά από αυτά είναι ξανθά μα και μελαχρινά. Είναι κοντά μα φαίνονται ψηλά. Με τρία κεφάλια στο ακέφαλο σώμα τους και πολλές τρίχες στις καραφλές μασχάλες τους.

Βάλαν στοίχημα με το διάβολο ότι θα παίζουν μουσική και μετά τα 40 τους και δυστυχώς για τον κόσμο την κράτησαν.

Αλλοι λένε ότι δεν υπάρχουν και είναι απλώς μια διαδυκτιακή συνομωσία.

Αλλοι λένε ότι είναι απόγονοι από τον μακρινό πλανήτη του Ξεκουρδόν.

Την Παρασκευή θα μάθουμε.

Και θα χουμε την ευκαιρία να τα εξοντώσουμε.

Αλλά έχουν και παιδιά..............

Με αυτά τι;

Φιλε marathon πολυ ωραια αφισσα ειλικρινα!!!! Αμα το εχεις το καλλιτεχνικο τελικα...!!!!

Οι...Rockafone  σε ευχαριστουν!!!

Marillion είπε:
Οι...Rockafone  σε ευχαριστουν!!!
Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...

marathon είπε:
Να τα αφήσετε αυτά...θέλω όταν έρθω, να είναι έτοιμο το τραπέζι μου και να με περιμένουν οι μπύρες με τα ξηρά καρπά...
Απο εμενα θα εχεις κερασμα οποσδηποτε μιας κ θα κανεις την υπομονη να μας ανεχτεις!!! ( ερασιτεχνες χωρις μεγαλη πειρα απο live!!) . Tωρα οι φιρμες που θα ακολουθησουν δεν ξερω τι θα κανουν!!! :D :D :D

Kαλή η αφίσα αλλα έπρεπε να βάλεις το γυφτολούλουδο για φόντο :D

Με αυτό θα παίξεις audiokosta ή με το καλό το 30ρι?

Ολα καλά είναι. Απλώς το Αμερικάνικο είναι και ακριβό (για τα δικά μου δεδομένα όχι του οργάνου)

Αλλά τελευταία παίζω μόνιμα με το Γυφτολούλουδο.  ;)

Marillion είπε:
Tωρα οι φιρμες που θα ακολουθησουν δεν ξερω τι θα κανουν!!! :D :D :D
Οι 3 μας θαμαστε. Ποιές φίρμες θα ρθουν;

Δεν θυμαμαι να το διαβασα, αλλα και βαριεμαι να διαβασω παλι 11 σελιδες, για αυτο θελω να ρωτησω, τι θα περιλαμβανει το μενου απο μουσικης αποψεως, βεβαιως βεβαιως. 8)

Με δυο λογια τι θα ακουσουμε ( αν μπορεσουμε να ερθουμε) απο το καθε γκρουπ; ???

Ευχαριστω. :)

audiokostas είπε:

Το concept και η εκτέλεση ήταν ευγενική παραχώρηση του Marathon. Mille mercis, Monsieur.
Kώστα πολύ ψηλά στάνταρντς έχεις θέσει και φοβάμαι.

Μarathon και από μέρους μου οι 4...... σ' ευχαριστούν θερμά. Υπόσχομαι να αποπληρώσω τινί τρόπο.

Για τον φίλο που ρωτάει τι θ' ακουσει ας ψάξει στα clips και οτιδήποτε ξεκινάει από Nestoras> 4 Wheel, Audiokostas> Loose. Όσο για τους Rockafone ας μπει στο YouTube και ας χτυπήσει τ΄ονομά τους

audiokostas είπε:
Κατ΄αρχήν για να μη παρεξηγιόμαστε

Αυτό που ακολουθεί είναι μία πρόσκληση από κάποιους συμφορουμίτες να πάμε να περάσουμε παρέα, όσοι από εμάς θέλουμε, ένα βράδυ με ποτό, χαβαλέ και  μουσική.

Το happening ή όπως άλλως θέλετε να το αποκαλέσετε, διοργανώθηκε με μοναδικό σκοπό την NOIZική συνδιασκέδαση.

Στο happening αυτό είστε όλοι προσκεκλημένοι.  

Το happening διοργανώθηκε από φορουμίτες του ΝΟΙΖ

Τα γκρουπ που θα παίξουν, έχουν τουλάχιστον ένα μέλος του ΝΟΙΖ

Εσείς που θα ρθείτε να τα πιούμε, θα είστε μέλη του ΝΟΙΖ

ΑΛΛΑ (DISCLAIMER)

Το happening δεν τελεί υπό την αιγίδα του ΝΟΙΖ

Κανένας εκ των Admin, Modulators, Gate Keepers δεν έχει καμία συμμετοχή (πέραν του να έρθει να τα πιούμε), φέρει ουδεμία ευθύνη ή τυγχάνει οιασδήποτε απολαβής από το συγκεκριμένο happening.

Στο δια ταύτα

Μέρος : Mike’s Irish Bar    http://www.mikesirishbar.gr/

Χρόνος : Παρασκευή 20/11/2009, ώρα ΤΒΑ

Group :  Rockafon, Loose Rag, 4 Wheel Drive και ότι άλλο προκύψει

Κανονικά, το εισιτήριο την Παρασκευή με live είναι 12 Ευρώ.

Επειδή όμως τα γκρουπ ΔΕΝ θα πληρωθούν, συμφωνήσαμε με το Irish το εισιτήριο να είναι 7 Ευρώ με το ποτό μέσα.

Όπως καταλαβαίνετε, θέλω να θεωρηθεί ως μία μαζική παρεϊστικη μπυροποσία μετά μουσικής

Το ότι θα χαρούμε να έρθετε όσοι μπορείτε είναι αυτονόητο.

Το έβαλα νωρίς για να κάνετε τα κουμάντα σας.
Νice!Θα προσπαθησω να κανω μοντα.Ωρα;

audiokostas είπε:
Δεν θα την εκτυπώσουμε σε αφίσα για διανομή (εκτός ελαχίστων για έξω από το μπαρ).

Καλώς ή κακώς.
Και θα την υπογράψουν όλα τα μέλη-μπάντες....και εγώ....Καλώς ή κακώς.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back