....5....audiokostas είπε:Οπως προχωράς στη μπάρα θα δεις 3-4 μεθυσμένους καράφλες να χαζογελάνε.
....5....audiokostas είπε:Οπως προχωράς στη μπάρα θα δεις 3-4 μεθυσμένους καράφλες να χαζογελάνε.
audiokostas είπε:Οπως προχωράς στη μπάρα θα δεις 3-4 μεθυσμένους καράφλες να χαζογελάνε.
...6.......5....
Γράφτε τέτοια και αν δείτε έστω και μία γυναίκα, να μου τρυπήσετε τη μύτη.toneless είπε:...6...
Δεν πειραζει,ολο γυναικες βλεπουμε...ας δουμε και καμμια μπαντα...Nestoras είπε:Γράφτε τέτοια και αν δείτε έστω και μία γυναίκα, να μου τρυπήσετε τη μύτη.
Ιρλανδεζες ειναι?Μην ανησυχεις. ;D Εχει γκαρσονες. ;D
Μπορείς πάντα να ντυθείς Pet Shop Boy. Όλο και κάποιος θα μπερδευτεί.yann είπε:Δεν πειραζει,ολο γυναικες βλεπουμε...ας δουμε και καμμια μπαντα...
-Οι γυναικες ομως,φοβαμαι...θα'ρθουν για να δουν εμας,... 8)
οχι εμεις αυτες... ;DΙρλανδεζες ειναι?
-They have a boyfriend... ;D
Wow, ντύσου εσύ Waldorf κι έλα. Εγώ θα μαι ο Statler. Θα αναγνωριστούμε εύκολα.Wow! είπε:Μπορείς πάντα να ντυθείς Pet Shop Boy. Όλο και κάποιος θα μπερδευτεί.
Mπραβο,μπραβο!!! :-*Wow! είπε:Μπορείς πάντα να ντυθείς Pet Shop Boy. Όλο και κάποιος θα μπερδευτεί.
Κάποιος?yann είπε:Mπραβο,μπραβο!!! :-*
Δεν το ειχα σκεφτει...
Επιτελους,...καποιος θα με κοιταξει κι εμενα.... ;D
Εμ,...αν ακολουθησω τη "συμβουλη",Nestoras είπε:Κάποιος?
Έχε με από δίπλα και θα...yann είπε:Εμ,...αν ακολουθησω τη "συμβουλη",
τι λες εσυ,οτι θα με κοιταξει "καποια"?... ;D
..θα με κοιταξεις?Nestoras είπε:Έχε με από δίπλα και θα...
Χασογκόλης είσαι, είχες μια ευκαιρία βρισκόμενος διπλα μου να το εκμεταλευτείς και από τα φώτα που θα πέσουν επάνω μου να κερδίσεις τη προσοχη αλλά... Αν ποντάρεις στον Audiokosta έχασες είναι μονοφαγάς.yann είπε:..θα με κοιταξεις?
..μα θα σε τυφλωσει η λαμπρη ομορφια μου...
Αν και προβλεπω οτι θα σ'αρεσουν περισσοτερο
το dkall και το audiokostas,ειναι πιο συμπαθητικοι και πιο αφρατοι! ;D ;D