• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

Χρόνια πολλά Νέστορα...άσε, κερνάς στις 20 του μήνα που θα έρθουμε...

BigAlejandro είπε:
εγω που ουτε ακουω καλα, ουτε βλεπω καλα, που πρεπει να κατσω?

Κοντά στις κοκακόλες

Μεσα στις κοκακόλες

συγνωμη που σου χαλαμε το θεμα οντιοκωστα!

αλλα βοηθαμε να κρατηθει πανω πανω, για να το δουνε ολοι!!!!

χρονια πολλα νεστορα!!!!!

marathon είπε:
Oi Rockafon ποιοί είναι?
Είναι το γκρουπ του Marillion (ο οποίος παίζει lead κιθάρα, φωνητικά).

Λες να φέρει και το Axe Fx; Να έχουμε και παρουσίαση μαζί με το live;

audiokostas είπε:
Είναι το γκρουπ του Marillion (ο οποίος παίζει lead κιθάρα, φωνητικά).
Ρε αυτοί είναι καλοί, τι δουλειά έχετε εσείς με αυτούς?

Παύλο σ' ευχαριστώ πολύ. Πως το ξέρεις? Ο μάρτυς Νέστωρ είναι (λόγω ασυνήθιστου του ονόματος) μια γιορτή που λίγοι ξέρουν ή θυμούνται.
Το να γνωριζεις τους βίους των μαρτύρων εiναι κάτι αυτονόητο όταν παίζεις στο ίδιο γκρουπ με τον Audiokosta.  ;D

Πολυ respect στον Κωστα για την διοργανωση, ωραιο μαγαζακι, ευκολη προσβαση,

μπαντες ευρειας αποδοχης γνωστες απο το νοιζ αρα ξερουμε τι να περιμενουμε (πολλα);) Mε βλεπω να κατεβαινω.

Εγώ που την προηγούμενη θα είμαι στον Meola, μπορώ να έρθω...;;

Θα φοράτε και καρτελάκια; Γιατί δεν ξερω κανένα σας... :-\

Vodkapower είπε:
Εγώ που την προηγούμενη θα είμαι στον Meola, μπορώ να έρθω...;;

Θα φοράτε και καρτελάκια; Γιατί δεν ξερω κανένα σας... :-\
Τι ρωτάς; Και βέβαια να έρθεις.

Οπως προχωράς στη μπάρα θα δεις 3-4 μεθυσμένους καράφλες να χαζογελάνε. Προχώρα άφοβα και συστήσου.

Αλλιώς όταν σταματήσει ότι παίζει όποιο γκρουπ είναι επάνω, ανεβαίνεις, παίρνεις το μικρόφωνο και λές "Καλησπέρα, είμαι o Vodkapower".

Έτσι γλυτώνεις χρόνο.

bihlas87 είπε:
Πολυ respect στον Κωστα για την διοργανωση, ωραιο μαγαζακι, ευκολη προσβαση,

μπαντες ευρειας αποδοχης γνωστες απο το νοιζ αρα ξερουμε τι να περιμενουμε (πολλα);) Mε βλεπω να κατεβαινω.
Σας ευχαριστώ κε Μπίχλα. Γιατί όντως έτρεξα (από την καρέκλα μου και όχι μόνο) καμπόσο. Μόνος.

Το μόνο που να περιμένεις είναι να περάσεις καλά.

Και βέβαια να κατέβεις. Οπωσδήποτε.

Άμα βρεθεί κάνα κ@υλωμένο πιτσιρίκι που να θέλει να παίξει, αλλά δεν δηλώνει συμμετοχή, γιατί η μπάντα του δεν είναι έτοιμη, επιτρέπεται να τζαμάρει με κάποιον; :P

Θα παίξουν όσοι παίξουν ότι παίξουν μα όποιους θέλουν να παίξουν and if the night is young............... ;)

Προς το παρόν κατάφερες να με μπερδέψεις, αλλά δεν θα μου γλυτώσεις τόσο εύκολα, θα τα πούμε από κοντά... :-*

audiokostas είπε:
Θα παίξουν όσοι παίξουν ότι παίξουν μα όποιους θέλουν να παίξουν and if the night is young............... ;)
Αληθεια, ποση ωρα υπολογιζετε να παιξει η καθε μπαντα? Ποσες μπυρες θα προλαβουμε

να πιουμε?

kultura είπε:
Προς το παρόν κατάφερες να με μπερδέψεις, αλλά δεν θα μου γλυτώσεις τόσο εύκολα, θα τα πούμε από κοντά... :-*
Και βέβαια να τα πούμε αλλά γιατί σε μπέρδεψα;

Δεν είναι Jam night. Υπάρχει πιθανότητα να εξελιχθεί σε κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα δεν ξεκινάει σαν κάτι τέτοιο.

Αληθεια, ποση ωρα υπολογιζετε να παιξει η καθε μπαντα? Ποσες μπυρες θα προλαβουμε

να πιουμε?
Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά κάπου στα 3/4 το βλέπω. Μετά δεν μας διώχνουν, για αυτό, όσες αντέχει η τσέπη σου και  το στομάχι σου.

audiokostas είπε:
Και βέβαια να τα πούμε αλλά γιατί σε μπέρδεψα;
Βρε πλάκα σε κάνω, καμάρμ'! Τράβα να γκρουβάρεις εσύ, να γουστάρουμε εμείς, και οψώμεθα... ;)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back