Αντε ντε, μαύρα μάτια....faltsoo είπε:Μια θεση παρακαλω , εκει ...στα πουρά.
θα ρθουμε φαγωμενοι..... ;D
Εμάς πάντως μας βολεύει αν έρθειςωραία ωραία! Αν βολεύει θα'ρθω κιεγώ ;D
γυναικες?distortion είπε:Σπέκια κι από μένα στο φίλο Audiokosta για την ιδέα και την όλη ενασχόληση για την προσεχή εκδήλωση.
Πιστεύω πως θα περάσουμε μια όμορφη βράδια με μουσικές,ποτά και άλλη μια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά.
Πωωωως... με το που ακουσουν blues rock ουρλιαζοντας θα τρεχουν τα κοριτσοπουλαBigAlejandro είπε:γυναικες?
Εγώ που πιάνω χώρο για 2 δηλαδή να μην φέρω παρέα ε?Evilnye είπε:Πλάκα πλάκα μόνο όλοι αυτοί που λένε εδώ μαζί με ένα άτομο έξτρα να έρθουν παίζει και να μη χωράει lol!
Ε φέρε κ εσύ, κάποιοι θα κάτσουν στην τουαλέτα ;sfunky_bassman είπε:Εγώ που πιάνω χώρο για 2 δηλαδή να μην φέρω παρέα ε?
Μην κάνεις έτσι, θα είμαι εγώ εκεί...BigAlejandro είπε:ετσι....!!!
παμε να το βουλιαξουμε το μαγαζι.....!!!!
Με την γκαντεμιά που με δέρνει θα ξαναπάθω καμία δηλητηρίαση εκείνη τη μέρα... και θα την βγάλω εγώ στην τουαλέτα... ΜΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕΡΙ ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ???ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!Evilnye είπε:Τι λες βραδιάτικααααααααα; Κάψιμο ;D
Ε φέρε κ εσύ, κάποιοι θα κάτσουν στην τουαλέτα ;s
audiokostas είπε:Στο δια ταύτα
Μέρος : Mike’s Irish Bar http://www.mikesirishbar.gr/
Χρόνος : Παρασκευή 20/11/2009, ώρα ΤΒΑ
Group : Rockafon, Loose Rag, 4 Wheel Drive και ότι άλλο προκύψει
Κανονικά, το εισιτήριο την Παρασκευή με live είναι 12 Ευρώ.
Επειδή όμως τα γκρουπ ΔΕΝ θα πληρωθούν, συμφωνήσαμε με το Irish το εισιτήριο να είναι 7 Ευρώ με το ποτό μέσα.
Όπως καταλαβαίνετε, θέλω να θεωρηθεί ως μία μαζική παρεϊστικη μπυροποσία μετά μουσικής
Το ότι θα χαρούμε να έρθετε όσοι μπορείτε είναι αυτονόητο.
Το έβαλα νωρίς για να κάνετε τα κουμάντα σας.
Ωχ οι καλοι ειμαστε εμεις?? Θα μας εχεις μπερδεψει με αλλους!!!! ( may be με τους αυθεντικους Marillion!!!)marathon είπε:Ρε αυτοί είναι καλοί, τι δουλειά έχετε εσείς με αυτούς?