• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

ΝΟΙΖ night

faltsoo είπε:
Μια θεση παρακαλω , εκει ...στα πουρά.

θα ρθουμε φαγωμενοι..... ;D

:)
Αντε ντε, μαύρα μάτια....

ωραία ωραία! Αν βολεύει θα'ρθω κιεγώ ;D
Εμάς πάντως μας βολεύει αν έρθεις

Σπέκια κι από μένα στο φίλο Audiokosta για την ιδέα και την όλη ενασχόληση για την προσεχή  εκδήλωση.

Πιστεύω πως θα περάσουμε μια όμορφη βράδια με μουσικές,ποτά και άλλη μια ευκαιρία να γνωριστούμε  από κοντά.

distortion είπε:
Σπέκια κι από μένα στο φίλο Audiokosta για την ιδέα και την όλη ενασχόληση για την προσεχή  εκδήλωση.

Πιστεύω πως θα περάσουμε μια όμορφη βράδια με μουσικές,ποτά και άλλη μια ευκαιρία να γνωριστούμε  από κοντά.

γυναικες? :P :P :P :P :P

Εκτος συγκλονιστηκου απροοπτου θα κατεβω να σας καμαρωσω.  :-*

Θα έρθω και εγώ... 15 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου είναι, λέω να μην το χάσω!!!! Παρασκευή βράδυ κιόλας... Τέλεια...

Πλάκα πλάκα μόνο όλοι αυτοί που λένε εδώ μαζί με ένα άτομο έξτρα να έρθουν παίζει και να μη χωράει lol!

Evilnye είπε:
Πλάκα πλάκα μόνο όλοι αυτοί που λένε εδώ μαζί με ένα άτομο έξτρα να έρθουν παίζει και να μη χωράει lol!
Εγώ που πιάνω χώρο για 2 δηλαδή να μην φέρω παρέα ε?

Το "συγκλονιστικο" μην το πειτε στη μαμα μου οτι το γραψα ετσι :P

Τελευταια τρωω μεγαλα σκαλωματα με τα ι,η,οι. Με το υ οχι ;D.

Ενω ξερω παρα πολυ καλα που να βαλω πιο, το κανω λαθος. Και αντε παλια μια στο τοσο απο βιασυνη. Πλεον λες και το κανω για να μου τη σπασω.

Ακομα και το παραπανω κειμενο το διορθωσα σε ενα σημειο. Τι θα πει χεστηκατε ρε? :P

Τι λες βραδιάτικααααααααα; Κάψιμο  :o ;D

funky_bassman είπε:
Εγώ που πιάνω χώρο για 2 δηλαδή να μην φέρω παρέα ε?
Ε φέρε κ εσύ, κάποιοι θα κάτσουν στην τουαλέτα ;s

Evilnye είπε:
Τι λες βραδιάτικααααααααα; Κάψιμο  :o ;D

Ε φέρε κ εσύ, κάποιοι θα κάτσουν στην τουαλέτα ;s
Με την γκαντεμιά που με δέρνει θα ξαναπάθω καμία δηλητηρίαση εκείνη τη μέρα... και θα την βγάλω εγώ στην τουαλέτα... ΜΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕΡΙ ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ???ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!

audiokostas είπε:
Στο δια ταύτα

Μέρος : Mike’s Irish Bar    http://www.mikesirishbar.gr/

Χρόνος : Παρασκευή 20/11/2009, ώρα ΤΒΑ

Group :  Rockafon, Loose Rag, 4 Wheel Drive και ότι άλλο προκύψει

Κανονικά, το εισιτήριο την Παρασκευή με live είναι 12 Ευρώ.

Επειδή όμως τα γκρουπ ΔΕΝ θα πληρωθούν, συμφωνήσαμε με το Irish το εισιτήριο να είναι 7 Ευρώ με το ποτό μέσα.

Όπως καταλαβαίνετε, θέλω να θεωρηθεί ως μία μαζική παρεϊστικη μπυροποσία μετά μουσικής

Το ότι θα χαρούμε να έρθετε όσοι μπορείτε είναι αυτονόητο.

Το έβαλα νωρίς για να κάνετε τα κουμάντα σας.

γιατι το ξεχασαμε

;D

marathon είπε:
Ρε αυτοί είναι καλοί, τι δουλειά έχετε εσείς με αυτούς?
Ωχ οι καλοι ειμαστε εμεις?? Θα μας εχεις μπερδεψει με αλλους!!!! ( may be με τους αυθεντικους Marillion!!!) :D :D :D :D

To axe-fx θα το φερω , τωρα τι ηχο θα βγαλω ενας Θεος ξερει... ( θα εχω για καλο κ για κακο κανα δυο πεταλακια στην τσαντα!!!)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back