new stratocaster στον οριζοντα...

Νίκο, είσαι εντελώς άρρωστος, δεν σε έχω φίλο!!!!!!!!!!!!!

Την θέλω την πουτάνα, με τους τρεις μίνι όμως, όχι ότι αυτή με χαλάει, πόσο να πιάνει το νεφρό μου στην αγορά άραγε;

Αντε να το ομολογησω... :lol: εχω και εγω ενα soft spot για αυτη την κιθαρα...τη θεωρω την πλεον ενδιαφερουσα Gibson και σιγουρα "a piece of genious" απο τη μερια του Teddy..... :wink:

Τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό, Nick Superfunk, μυστικέ πράκτορα της Gibson! :D

Μπορείς να μου παραγγείλεις ένα τέτοιο σε λογική τιμή; ¶, το θέλω σε pelham blue αν γίνεται...

non-reverse.jpg

@elavd: Τελεία και παύλα, Ηλία είσαι... ΘΕΟΣ (ντροπή σας, τι νομίσατε;)!

Τρομερός ο συνονόματος!!!!!!!!!!!!!!

τελικα μετα απο ωριμη σκεψη βλεπω οτι:

1) οι cp 50s-60s μπορει να ειναι γαματες αλλα δεν προκειται να κρατησω στα χερια του οργανο που δεν με φτιαχνει και οπτικα.

2) παιζοντας με την am.standard του μαθητη μου - αγορασμενη προσφατα απο τον καγμακη- ενιωσα πολυ πολυ ωραια. το προβλημα ειναι οτι δεν θα δωσω παραπανω λετα απο την τιμη που την εχει αυτην τη στιγμη ο thomann. ετσι οι επιλογες μου ειναι η μια american standard η το black kit της ροκινγκερ ΧΩΡΙΣ το decal.

ερωτησεις:

1) η am.standard εχει steel block tremolo? αν οχι υπαρχει στην ελλαδα να της βαλω?

2) υπαρχει καποιος που να την εχει συγκρινει διπλα διπλα με την rockinger?

πιστευω πως οι ροκινγκερ τελικα ειναι καλες αλλα για καποιο λογο η δικη μου με χαλασε καθ οτι ηταν parts.

αναμεσα στις 2 τι λετε λοιπον?

υ.γ. εμφανισιακα ΚΑΜΜΙΑ deluxe δεν μου αρεσει.

steel block δεν ξερω να πουλαει κανεις αλλα μια και σου αρεσει ηδη η αλλη σου στρατ που ετσι κι αλλοιως δεν εχει δεν νομιζω να εχεις προβλημα..

στη χειροτερη και αν σωνει και καλα θελεις steel block παιρνεις αυτο

http://store.guitarfetish.com/usast2pohast.html

παρε την am std μια και εισαι συνηθισμενος σε αυτο το στυλ στρατ :wink:

Σπύρο γιατί κάτι μου λέει μέσα μου ότι ΟΠΟΙΑ κι από τις 2 και αν πάρεις, ΠΑΛΙ δε θα είσαι ευχαριστημένος? :lol: :lol:

Σπύρο γιατί κάτι μου λέει μέσα μου ότι ΟΠΟΙΑ κι από τις 2 και αν πάρεις' date=' ΠΑΛΙ δε θα είσαι ευχαριστημένος? :lol: :lol:[/quote']

γιατι ρε ηλια? τι εχω φταιξει? τοσο ανικανοποιητος ειμαι? :lol: :lol: :lol:

αν ειναι να μην ευχαριστηθω με καμια τοτε να παρω αυτη ετσι για αλλαγη.καλα σχολια εχουν ακουστει.

http://www.godinguitars.com/godinfreewayclassicp.htm

:wink: :roll:

Στο λέω γιατί από αυτά που ρωτάς, μου φαίνεται ότι στην πραγματικότητα δεν έχεις κατασταλάξει ακριβώς στο τι θες.

Από ότι συμπεραίνω όμως, για σένα παίζει πολύ μεγάλο (ψυχολογικό ρόλο) το να σου αρέσει πολύ εμφανιστιακά και μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το άτιμο το Fender decal.:lol:

Πάρε λοιπόν την Am. Std και θα είσαι ήσυχος!!! ;)

Godin Freeway...Fender Highway...θα πάρουμε τους δρόμους έτσι όπως πάμε.

Ότι και να πάρεις να ξερεις ότι η κιθάρα θέλει...ξύλο...για να σου κάτσει :D

αχ...το ΑΤΙΜΟ το decal ....με το αναποδο "F" και τα ελληνικα "Ε" ....AAAAXXXXXX..............
Που να το πιάσει και ο Λιακόπουλος...Λεωνίδας και ο Fender :D

1) η am.standard εχει steel block tremolo? αν οχι υπαρχει στην ελλαδα να της βαλω?
Η am.std εχει steel block. Στο δευτερο ερωτημα σου η απαντηση ειναι οτι αυτο το πανσπανιο και εξαιρετικα πολυπλοκο εξαρτημα :D :D :D :D :D δεν υπαρχει στην Ελλαδα (εψαχνα προσφατα για μια κιθαρα μου και τελικα το παρηγγειλα απο εξωτερικο)........εκτος και αν βρεις απο καποιον τεχνικο και σου χαρισει (????) κανενα που να του εχει μεινει...... :D :D :D :D

Εχω την Am. Series (ή standard, ο,τι προτιματε!) απο τον Ιανουαριο (chrome red-maple).Αν τα λεφτα δεν ηταν εμποδιο ισως και να ειχα παρει deluxe (λογω μαγνητων-noiseless- steel saddles,pop-in tremolo arm) αν και ειχα κολλησει με το chrome red που δεν υπαρχει στις deluxe.To σκεφτομαι κι εγω για παραγγελια steel block tremolo απο gf,αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι (ποσο sustain ακομα να θελω???)εκτος και αν προσδιδει και κατι αλλο στον ηχο.Το μανικι ειναι τελειο σε αισθηση (rolled edges!!) τα ταστα αψογα κ.τ.λ.Δεν εχω προσωπικη εμπειρια με rockinger αλλα υπαρχουν λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα (π.χ. tilt screw στη βαση του neck) και τουλαχιστον για εμενα ειναι φοβερα πορωτικο να βλεπω το decal :)

p.s. H Am. Series δεν εχει steel block :(

"American 2-Point Synchronized Tremolo with Stainless Steel Saddles"

Και τα Stainless Steel Saddles δειχνουν σαν καποιο κραμα ή τουλαχιστον δεν ειναι polished σαν της deluxe

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
To σκεφτομαι κι εγω για παραγγελια steel block tremolo απο gf' date='αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι το χρειαζομαι (ποσο sustain ακομα να θελω???)εκτος και αν προσδιδει και κατι αλλο στον ηχο.[/quote']
Το steel block δίνει "διαύγεια" στον ήχο και πεντακάθαρο σκαστό και μεταλλικό ήχο (ειδικά στις τυλιχτές χορδές)

η αναζητηση της κιθαρας που περιγραφει το θεμα αυτου του τοπικ "κλεινει" μετα απο την ακροαση του παρακατω video.(να ναι καλα ο ανθρωπας :wink: )

CASE CLOSED

THANK YOU ALL!!

8) 8) 8)

AMEN...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

σοφη επιλογη............περιμενουμε εντυπωσεις

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back