Mα ρε παιδια ο ανθρωπος δηλωσε οτι ΔΕΝ του αρεσουν τελικα οι τελε..........οταν προσπαθουμε να πουμε την αποψη μας σε εναν ανθρωπο ο οποιος μας την ζηταει, υποτιθεται οτι λαμβανουμε υποψιν τις αναγκες που εξεφρασε και οχι τις δικες μας.........ΤΕΛΕΙΑ!!Εχουν δηλ. "στειλει" τον απαραδεκτο αυτο ηχο & εχουν εισαγει εναν "τελε" ηχο στη στρατ!!ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια!! :lol:
τι ψαχνεις ρε fenderiarh μου εδω fender θελει ο σπυρος με το ζορι παλι rockinger να του προτεινουμε ενω μολις ειχε και την πουλησε...Βεβαια μπορεις να κανεις και κατι πιο εξυπνο και οικονομικο
![]()
να παρεις δηλ. ενα ετοιμο κιτ της Rockinger που εχει την τρυπα του trusrod στην πανω μερια,εξαιρετικους μαγνητες απο τη μαμα της ( η απλα σε αυτη την τιμη βαζεις οτι μαγνητες θελεις) & την γνωστη απιστευτη ποιοτητα που ...ολοι ξερουμε & ολοι εμπιστευομαστε...![]()
spimav_z εγραψε:αλλα δεν μου παει ο τελε-ηχος,στο κατω κατω δεν εχω και ουτε προκειται το παιξιμο του στυλ country-rockabilly κλπ.την αγορασα απο διαθεση για πειραματισμο , αλλα και επηρεασμενος απο τις συζητησεις και τα πολυ καλα σχολια. τιποτα απο αυτα δεν ηταν ψεματα , απλα....ΔΕΝ μου παει η τελε.αυτο ειναι ολο.Εξαλλου το προβλημα του spimav με την τελε ηταν απο οτι καταλαβα περισσοτερο εργονομικο
:wink:
-σκοτωσα και την τελε μου....μη πεσετε να με φατε ' date=' εκανα βλακεια οπως θα πουν πολλοι αλλα δεν μου παει ο τελε-ηχος,στο κατω κατω δεν εχω και ουτε προκειται το παιξιμο του στυλ country-rockabilly κλπ.την αγορασα απο διαθεση για πειραματισμο , αλλα και επηρεασμενος απο τις συζητησεις και τα πολυ καλα σχολια. τιποτα απο αυτα δεν ηταν ψεματα , απλα....ΔΕΝ μου παει η τελε.αυτο ειναι ολο.
[/quote']
εργονομικα ηχητικο???????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως νομιζω πως εχουν δωθει καποιες καλες κατευθυντηριες γραμμες και μπορει ο..........ανθρωπος![]()
![]()
με τον καλο πατροπαραδοτο τροπο να μας αγνοησει και να παει να δοκιμασει καποιες απο οσες του προτειναμε και να αποκτησει την ορθοτερη, καλυτερη και εγκυροτερη αποψη ολων......τη δικια του.......
ετσι ετσι! μ αρεσεις!(για το 2ο!!!)μια και η ψηφος και η κριση συναρταται απολυτα της τιμης........
ειμαι ο "τα χρηματα δεν ειναι προβλημα" ???? deluxe
ειμαι ο κυριος ΕΚΑΣ-ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ξεπεσμενος παλαιοροκας?? CP60
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τι παιζει με το v-neck? ειναι βολικο ' date=' για καποιον που εχει συνηθισει 10 χρονια τωρα το C?[/quote']
Σπύρο, με το V neck, παίζει κάτι ύποπτο........ σου μαγκώνει τα χέρια εκεί που παίζεις, και κάνει την εμφανισή του ο "σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι!" μα καλά πλάκα μας κάνεις? Τι το φοβερό θα έχει τo V neck δηλαδή? Έχω παίξει με μία CP 50's και δεν είχε τραγικές διαφορές, γιατί ήταν soft V (αν πιάσεις κανονικό V μανίκι σε Fender θα καταλάβεις) η συγκεκριμμένη είναι Just Ok!
αυτο δεν θα ειναι στρατ' date='θα ειναι ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ!!! :lol:
Παντως το Blend wiring ειναι ωραιο γιατι μπορεις να βαζεις "σταδιακα" τον ενα μαγνητη "μεσα στον αλλον:lol:
Βγαινουν πολυ ενδιαφεροντες ηχοι ετσι :wink:[/quote']
Γιατί ρε συ Νίκο μου την βγαίνεις στο έτσι ναουμ; ¶λλωστε, αν είναι να το κάνει το λάθος ο άνθρωπος και να πάρει πάλι φέντερ, ας πάρει μια και ας την μοντάρει για περισσότερες δυνατότητες! ¶λλωστε για την δουλειά που την θέλει μιά χαρά θα είναι!