New Stratocaster build

Thanoszin είπε:
Νασο στο μπρατσο μαλλον θα μπει binding για μελλοντικη χρηση.

Ο Κωστας που πηγα να μου πλανησει την ταστιερα μου ειπε οτι δεν ειναι rosewood αλλα μαλλον pau ferro, εσυ πως το κοβεις οπτικα?
Εχει δίκιο ο Κώστας δεν ειναι rosewood

Εγώ λέω να συνεχίσεις στο αρχικό σχέδιο με binding θα γίνει πολύ ωραίο με ενα cream :D

Το νεο μπρατσο, και μερικα καλουδια που εχω παραλαβει μεχρι τωρα.

IMG_20140620_230043.jpg

IMG_20140620_230104.jpg

IMG_20140621_001024.jpg

Ευχαριστω George.

Το σωμα θα το κανω με εμποτισμου (μαονι), και ματ ακρυλικο οπως στην φωτο απο την SG που εχω κανει.

IMG_20140426_175731.jpg

Ωραία η SG.

Tα ταστα στo μανικη της strat,τα έβαλες καρφωτα? Το radius πως το υπολόγισες?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα ταστα λογω compound radius τα εβαλα με σφυρι. Για να μην τα τραυματησω,χρησιμοποιησα τακο (τουβλακι Jenga ).Ευτυχως η ταστιερα ειναι σκληρο ξυλο και δεν ειχα βυθισματα.

Μπράβο Θάνο το μπράτσο κουκλίστικο θα το δοκιμάσουμε σύντομα?

Τελικα μετα απο δοκιμη που εκανα με χρωμα εμποτισμου,αποφασισα να αφησω το μαονι στο φυσικο του χρωμα.

Εδω το πρωτο χερι ακρυλικου (satin).

IMG_20140702_221846.jpg

IMG_20140702_221907.jpg

Θάνο θα γίνει πολυ ομορφη.

Μαγνήτες και τρέμολο τι θα βάλεις?

Ωραία, αφού θα τελειώσεις την κατασκευή πρώτος, απ’οτι φαίνεται, ανέβασε κάνε κλiπ .

Εγώ λέω να βάλω τους CS 54.

Θα δουμε, ακούγοντας και κάνοντας… ;D

Θάνο μπράβο πολυ ωραιο το μαόνι στο φυσικο του χρώμα, θα το δουμε στην έκθεση τη Κυριακή?

Νικ θα τα πούμε απο κοντά?

Γίνεται πολύ όμορφη!

Το σώμα νομίζω έκανες καλά που το άφησες με το φυσικό του χρώμα καθώς είναι πανέμορφο.

Μπράβο και καλή συνέχεια! :)

Φτου φτου είναι όμορφη (ίσως υπερβολικά όμορφη για στρατ)  8)

Από τη μια ζηλεύω σα κιαρατάς που λένε, από την άλλη γουστάρω να βλέπω τέτοιες προσπάθειες να προχωράνε τόσο καλά.

Carry on!

Μετα απο 5-6 χερια βερνικι και 15 μερες στεγνωμα,γιαλοχαρταρισα με 320 νερου για να πεσει το τελικο βερνικι.

IMG_20140723_225225.jpg

Λίγο ακόμα και τελείωσε η κούκλα και είμαι σίγουρος ότι ήδη σκέφτεσαι την επόμενη κατασκευή.

Πολύ ωραία!!!

Αυτό το τρίψιμο με το γυαλόχαρτο όμως είναι βάσανο.

Decal που να γράφει ότι θέλεις που φτιάχνεις?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back