Nεα Stratocaster u.s.a.-->>H Ρ Θ Ε Ε Ε !

Spiros Mavromatis

Μέλος
Πόντοι
48
θα ειμαι πολυ συντομος. :P :P

προλογος:εχοντας περασει απο αρκετες κιθαρες μεχρι τωρα , και εχοντας ξοδεψει πολλα χρηματα σε αγορες-mods κλπ , ηρθε και για μενα το πληρωμα του χρονου , και ετσι , σημερα , ηρθε η γυναικα μου θελοντας να μου κανει δωρο μια αμερικανα στρατοκαστερ.

"σπυρακο μου , σε βλεπω οτι ξημεροβραδιαζεσαι μπροστα απο το κομπιουτερ ,μερες τωρα. ηθελα να ξερα τι ψαχνεις.αυτο ,το Noiz, τοσο ενδιαφερον εχει ?? θελεις να σου παρω για δωρο γαμου μια στρατοκαστερ που σ αρεσει?"να ηρεμησεις??..."

αυτα ηταν τα λογια της σημερα με τον καφε μας το πρωι...

(βεβαια και εγω της ξηγηθηκα αλυσιδα λαιμου ,λαπτοπ , και 2 φορτηγα λουλουδια εδω και ενα μηνα που ειμαστε παντρεμενοι.ετσι λοιπον βρεθηκα πριν λιγο με 1200 ευρω στο χερι , και την ευκαιρια να διαλεξω στρατ!!!!!!) 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

κυριως θεμα:

αυτη η στρατ plus που εχω μεχρι τωρα , μ εχει βγαλει παλικαρι , και δεν εχω παραπονο!!!κανενα!!!

ειναι λοιπον sunburst , πραγμα που αποκλειεται στην καινουρια υποψηφια , και εχει rosewood μανικι . επισης φοραει σετ HSS / haeussel truespace alnico 5 classic .

ερωτηση μου προς ολους μας...:

Η καινουρια λοιπον θα ηθελα να εχει οπωσδηποτε maple neck

στο σωμα ALDER και ειμαι αναμεσα σε black και olymbic pearl white.το ειδα σε ενος φιλου το σπιτι και τρελαθηκα.

εχω λοιπον τις παρακατω επιλογες , προσθετοντας λιγα χρηματα και εγω παραπανω.ανωτατο οριο 1600 € , διοτι μετα παμε αλλου.(προφανως

σε αυτα τα χρηματα παω στην deluxe κατηγορια ε??) ;D ;D ;D

ποια και γιατι , κυριοι????

http://www.thomann.de/gr/fender_american_deluxe_fat_strat_mnop.htm

http://www.thomann.de/gr/fender_clapton_strat_blk.htm

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
8) 8) 8) 8)

Έχουμε και λέμε: maple neck (σωστός), oly pearl white (σωστόοος), Αμερικάνα.....

Αυτήν εδώ θα έπαιρνα με τη μια (αν και είναι vintage white):

http://www.thomann.de/gr/fender_yngwiemalmsteen_vw.htm   ;)

και αν έκανα το σκ@τό παξιμάδι για μερικούς μήνες αυτή:

http://www.thomann.de/gr/fender_eric_johnson_strat_car.htm

Τώρα σε φώτησα θα μου πεις, εμένα μ'αρέσουν οι άλλες δύο. Ε τότε θα έλεγα CLAPTON!

1. Η Deluxe σειρά δεν πολυ λέει  ::)

2. Είσαι στο Range της Johnson - μακράν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ strat κάτω απο €2000 - ουσιαστικά αν μπεί (κατ' εμέ) η Johnson στην εξίσωση, δεν υπάρχει δίλημμα.

Ξέρω πως ούτε τώρα θα με ακούσεις, και ειλικρινά εύχομαι να μην το μετανιώσεις  ;)

Βασικά....μεταξύ των 2.... θα έπαιρνα την clapton (Γιατί την άλλη την έχω  ;D )

+137 για την EJ.

spimav_z είπε:
.... και ετσι , σημερα , ηρθε η γυναικα μου θελοντας να μου κανει δωρο μια αμερικανα στρατοκαστερ.
Τη διαφορά μέχρι το τίμημα της EJ θα στην πληρώσω εγώ αν με αφήσεις να σου στείλω τη γυναίκα μου μια βδομάδα να κάνει παρέα με τη δική σου.  :)

spimav_z είπε:
...ηρθε η γυναικα μου θελοντας να μου κανει δωρο μια αμερικανα στρατοκαστερ.

"σπυρακο μου , σε βλεπω οτι ξημεροβραδιαζεσαι μπροστα απο το κομπιουτερ ,μερες τωρα. ηθελα να ξερα τι ψαχνεις.αυτο ,το Noiz, τοσο ενδιαφερον εχει ?? θελεις να σου παρω για δωρο γαμου μια στρατοκαστερ που σ αρεσει?"να ηρεμησεις??..."
ΖΗΛΕΥΩ!!!  :) :) :) :) Εγώ ακούω τον τελευταίο καιρό ακριβώς τα ίδια εκτός από το υπογραμμισμένο μέρος...

Jasemeister, ε όχι και scalloped, παντρεμένος άνθρωπος...  ;D ;D ;D

Πάντως με αυτά τα λεφτά παίρνεις από μια Classic Player 50s και 60s και είσαι ΠΑΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που λέει και ο SF  :D

Δυο καρπούζια στη μασχάλη και σου περισσεύουν και λεφτα.

@spy

Ξεπορτίσματα μετά απ'το στεφάνι δεν έχει ε;  ;D

Ρε συ Σπύρο μας άναψες κυριολεκτικά, έπρεπε να είχα φύγει απ΄το γραφείο εδώ και ώρα και κάθομαι μόνο και μόνο για το thread σου!  :D

Silot είπε:
1. Η Deluxe σειρά δεν πολυ λέει  ::)

2. Είσαι στο Range της Johnson - μακράν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ strat κάτω απο €2000 - ουσιαστικά αν μπεί (κατ' εμέ) η Johnson στην εξίσωση, δεν υπάρχει δίλημμα.

Ξέρω πως ούτε τώρα θα με ακούσεις, και ειλικρινά εύχομαι να μην το μετανιώσεις  ;)
+1000000

Και στα 2, η Johnson είναι ίσως η καλύτερη στράτ που έχει βγάλει η fender εδώ και χρόνια

Εκει που υπερτερει η clapton απο την deluxe κατα τη γνωμη μου ειναι στο 6αβιδο vintage tremolo και το πιο vintage v-shaped neck profile που εμενα τουλαχιστον βολευει...                                                                          Ακομα καλυτερο neck profile εχει για μενα η buddy guy strat της οποιας ειμαι κατοχος αλλα "φοραει" sensors που σε πολλους δεν αρεσουν....                                                                                                                   Tελος συμφωνω με τα παιδια για E.J. Strat...

εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αφου δινεις τοσα παρε την ej!H κιθαρα εχει balls και χαρακτηρα την εχω ακουσει ειναι απλα .....strat!

Eric_Johnson_Stratocaster_White_Blonde_EJ07425combo.jpg

ΜΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!  ;D 8)

http://www.guitarplayer.com/article/fender-eric-johnson/Jul-05/11252

http://www.youtube.com/watch?v=XWA6j67OlNk

harilatron είπε:
Βασικά....μεταξύ των 2.... θα έπαιρνα την clapton (Γιατί την άλλη την έχω  ;D )

+137 για την EJ.

.... και ετσι , σημερα , ηρθε η γυναικα μου θελοντας να μου κανει δωρο μια αμερικανα στρατοκαστερ.
Τη διαφορά μέχρι το τίμημα της EJ θα στην πληρώσω εγώ αν με αφήσεις να σου στείλω τη γυναίκα μου μια βδομάδα να κάνει παρέα με τη δική σου.  :)
φίλε έγραψες!!! κι εγώ το ίδιο με τον χαρίλατρο, σου πληρώνω και τους δασμούς αν την πάρεις από αμερική δηλαδή. Μόνο άσε και τη δικιά μου να κάνει παρέα με τη γυναίκα σου

Είσαι στο Range της Johnson - μακράν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ strat κάτω απο €2000 - ουσιαστικά αν μπεί (κατ' εμέ) η Johnson στην εξίσωση, δεν υπάρχει δίλημμα.
+100000000000000

απο αμερικη θα σου ερθει  1000-1200 ευρω πανω κατω....

Αν και "μοντέρνος" ή μάλλον "μή κολλημένος με τα vintage" κιθαρίστας θα απέφευγα ΣΙΓΟΥΡΑ τη σειρά deluxe.

Τώρα για το αν η EJ είναι η καλύτερη στρατ κάτω από τα 2000€ δεν έχω καταλάβει ακόμα....για το 12άρι radius ή για το v-shaped?....Τώρα τα άλλα μου φαίνονται λεπτομέρειες, highly contoured body και very thin neck finish...

Προτιμήσεις είναι αυτές, δε λέω, αλλά γιατί είστε τόοοοοοσο σίγουροι ότι είναι η καλύτερη στην κατηγορία αυτή?

Δεν ξέρω, ρωτάω από περιέργεια....

Καλησπέρα! By the way, "να ζήσετε, σιδηροκέφαλος, βιον ανθόσπαρτον, ό,τι ευχή λένε σε αυτή την περίπτωση - λίγο πολύ αυτά που είπαν και σε μένα τον προηγούμενο Ιούλιο!!!) κι από ό,τι φαίνεται πρέπει να είσαι κι εσυ ένας από εμάς τους τυχερούς που η γυναίκα τους έχει αρκετή υπομονή!!!

Με το καλό, να βρεθεί γρήγορα στα χέρια σου η καινούργια strat...

Acanthor είπε:
Αν και "μοντέρνος" ή μάλλον "μή κολλημένος με τα vintage" κιθαρίστας θα απέφευγα ΣΙΓΟΥΡΑ τη σειρά deluxe.

Τώρα για το αν η EJ είναι η καλύτερη στρατ κάτω από τα 2000€ δεν έχω καταλάβει ακόμα....για το 12άρι radius ή για το v-shaped?....Τώρα τα άλλα μου φαίνονται λεπτομέρειες, highly contoured body και very thin neck finish...

Προτιμήσεις είναι αυτές, δε λέω, αλλά γιατί είστε τόοοοοοσο σίγουροι ότι είναι η καλύτερη στην κατηγορία αυτή?

Παίξε με μία και θα δείς  ;D ;D ;D ;D

(εγώ ήδη εδώ και 3 μήνες παίζω με μία...)

ΑΑΑΑ!!! Και άσχετο αλλά η σειρά deluxe μιά χαρά είναι... μιά πιό μοντέρνα στρατοκάστερ δάτς άλλ.....

taq είπε:

Παίξε με μία και θα δείς  ;D ;D ;D ;D

(εγώ ήδη εδώ και 3 μήνες παίζω με μία...)

ΑΑΑΑ!!! Και άσχετο αλλά η σειρά deluxe μιά χαρά είναι... μιά πιό μοντέρνα στρατοκάστερ δάτς άλλ.....
:o :o :o

και άφησες για τις 70s κουκλάρες για μια...παλιοEric Johnson  :D

υ.γ. αν δε τις θες πια, ξέρεις σε ποιόν να τις χαρίσεις. Ε φανταστικέ taq?  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back