νεο σολο youtube

και αυτό. Γι αυτούς που ξέρουν...................

παιδια χωρις πλακα δειτε αυτην την κοπελα πως παιζει κιθαρα επαθα πλακα........

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
nickrahm είπε:
παιδια χωρις πλακα δειτε αυτην την κοπελα πως παιζει κιθαρα επαθα πλακα........

Τον ήχο σου στα βίντεο δεν τον φτάνει όμως.

χαχαχαχαχαχα

Να σε κάτι τέτοιες αγγελίες απαντούσα και πήγαινα για audition και κατέληξα να τα παρατήσω όλα και να γίνω καθηγητής.

X-minor είπε:
κατέληξα να τα παρατήσω όλα και να γίνω καθηγητής.
Τέλη εσύ?

image.jpg

κλαιν μαιν παιδες οποιος θελει οποιος δεν θελει να γινει καθηγητης

nickrahm είπε:
κλαιν μαιν παιδες οποιος θελει οποιος δεν θελει να γινει καθηγητης
εγώ αυτοαποκαλούμαι καθηγητής.

Δεν χρειάζεται να γίνω.

Το έχω κάνει πολλές φορές.

Τράκαρα με κανα πιάνο, έπαιζα, με ρωτάγανε πως ξέρω και τους έλεγα.

Ειμαι καθηγητής μουσικής και το πιστευαν αλλά έπαιζα καλά.

Μπορούσα να ξεγελάσω και καθηγητή αλλά απέφευγα να μιλαμε πολύ, το έπαιζα ανετος και άλλαζα θεμα γρήγορα γιατι μπορεί να παρατηρούσε καλύτερα π.χ. η να άρχιζε πολλές ερωτήσεις και θα με ξεσκέπαζε.

Είμαι έξθυπνος εγώ.

Ξέρω πότε να την "κανω" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

nickrahm είπε:

βλέπω βάζεις ολο και νέα σόλο.

Δεν είναι δικά σου αλλά............ λεπτομέρειες.

Το topic είναι................. για πάρτη σου χαχαχαχαχαχχα

Αλλά βάλε κανα δικό σου να.......... γίνουμε.

αφου κορο ι δευετε μωρε μαλ#κες, τι μια ανεβαζω σολο καλο την αλλη πολυ καλο ξανανεβαζω καλο..., μετα βαζω αγγελια και γελατε, τη να πω??? εγω μαγκες απο αυτο το θρεντ δεν βλεπω καμια συνεργασια να γινετε, απο την αγγελια ελπιζω

Κλάιν μάιν ρε, θα βρεις άλλους ανυποψίαστους απ'το ίντερνετ, άσε μας εμάς τους μαλ#κες εδώ πέρα που κοροιδεύουμε, τέτχυ ταιντοιμπώυδαις οίμασται.

nickrahm είπε:
εγω μαγκες απο αυτο το θρεντ δεν βλεπω καμια συνεργασια να γινετε, απο την αγγελια ελπιζω
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όσο το επιτρέπει τελωσπάντων το παρόν νήμα, το μόνο που θα καταφέρει η αγγελία σου είναι να ταλαιπωρήσεις χωρίς λόγο κάποιους ανθρώπους και να χάσουν άδικα το χρόνο τους. Μπορεί κάτι να γίνει αν είναι του ίδιου επιπέδου μουσικά με σένα (η κρίση μου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο με βάση τα βίντεό σου) ή αν ταιριάξετε σαν χαρακτήρες και συμπίπτουν οι απόψεις και τα γούστα σας και γίνετε και φίλοι.
Καλή επιτυχία  :)

τελευταιω βιντεο οποιος γουσταρη συνεργασια εχει καλος και πολλα εβαλα και ειμαι και λιωμα, μιζερια......................https://www.youtube.com/watch?v=q1Ks73IjZQQ&t=25s

στα τελευταια 40'' ειναι ολο το ζουμι!!! :-X

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα