- Πόντοι
- 143
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Πλήκτρα
οι αραβες χρησιμοποιουν αυτη τη χειρονομια συνεχως και σημαινει "περιμενε" ή "στακα λιγο" γι αυτούς. άσχετο μεν αλλα ειπα να προσθεσω καποια άχρηστη πληροφορία στο θεμα.X-minor είπε:
Βασίλη θα σου πρότεινα (εσένα ή τους συντονιστές τέλος πάντων) ν'ανοίξεις νέο θέμα για το κομμάτι σου γιατί είναι το πλέον λάθος το παρόν και είναι κρίμα να χαθεί στην καφρίλα.Vasilis135 είπε:Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι και φίλες του noiz.gr!
Είπα κι εγώ να αφήσω την τελευταία μου σολιστική προσπάθεια στο άλτο σαξόφωνο, μετά από ένα χρόνο σχεδόν που είχα αναρτήσει πάλι εδώ στο φόρουμ!
Ελπίζω ο Watermelon Man του Herbie Hancock να σας δροσίσει!
O0 O0 O0 O0
ΥΓ: Πείτε ελεύθερα τι σας άρεσε και κυρίως τι ΔΕΝ σας άρεσε!
Να είστε καλά!!
Καλές βουτιές!
Βασίλης
η μουσικη απο πισω χρησιμευε σα backing track ή απλα υπηρχε?X-minor είπε:Επιστρέφω όμως στο κυρίως θέμα του... θέματος γιατί ενδιαφέρθηκα κύριοι. Ανησύχησα που δεν ακούσαμε τόσο καιρό απ'τον Νικ Τρικ. Ένα κενό το ένιωθα και δεν άντεξα. Έψαξα. Βρήκα. Και σας παρουσιάζω τ'αριστουργήματα που καταγγέλλω πως ο Νικ Τρικ κρατούσε για πάρτη του και δεν μοιράστηκε μαζί μας στο παρόν θέμα. Και είναι δύο. ΔΥΟ!!!
Απολαύστε υπεύθυνα, κατά προτίμηση συνοδεία 5 μικρών και τριών μεγάλων.
X-minor είπε:Βασίλη θα σου πρότεινα (εσένα ή τους συντονιστές τέλος πάντων) ν'ανοίξεις νέο θέμα για το κομμάτι σου γιατί είναι το πλέον λάθος το παρόν και είναι κρίμα να χαθεί στην καφρίλα.
Επιστρέφω όμως στο κυρίως θέμα του... θέματος γιατί ενδιαφέρθηκα κύριοι. Ανησύχησα που δεν ακούσαμε τόσο καιρό απ'τον Νικ Τρικ. Ένα κενό το ένιωθα και δεν άντεξα. Έψαξα. Βρήκα. Και σας παρουσιάζω τ'αριστουργήματα που καταγγέλλω πως ο Νικ Τρικ κρατούσε για πάρτη του και δεν μοιράστηκε μαζί μας στο παρόν θέμα. Και είναι δύο. ΔΥΟ!!!
Απολαύστε υπεύθυνα, κατά προτίμηση συνοδεία 5 μικρών και τριών μεγάλων.
Δηλαδής εσύ το πλένεις πριν το παίξεις?X-minor είπε:Εγώ βρώμικο δεν παίζω, μεγάλοι άνθρωποι δεν είμαστε για τέτοια.