video My YouTube Guitar Contest 2025 | Enter Now, Win Prizes!

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπερα σε ολους! Πριν λιγες ημερες ανακοινωσα την εναρξη του φετινου μου διαγωνισμου κιθαριστικων σολο στο καναλι μου στο Youtube. Το "Stel Andre Guitar Contest 2025" ειναι γεγονος και φετος συνεργαζομαι με την NUX, η οποια παρεχει τα φετινα δωρα των νικητων, οπου σε αυτα συμπεριλαμβανονται φανταστικες πεταλιερες MG-30, MG300, mini amp, guitar stands and more. Μακαρι να δω αρκετες απο τις συμμετοχες σας και να ευχηθω καλα παιξιματα και καλη τυχη σε οσους συμμετασχουν!

Για περισσοτερες πληροφοριες για τον διαγωνισμο οπως και για τους κανονισμους του, παρακαλω δειτε το παρακατω βιντεο που τα εξηγω ολα αναλυτικοτατα. Ευχαριστω πολυ!

Να κάνουμε κανένα στημένο γιατί στα ίσια δεν κερδίζω με τίποτα; 😂

Στα πολύ θετικά η μικρότερη διάρκεια σε σχέση με πέρυσι

Να μπεις κ να το χαρεις φιλε γιατι οχι! χεχε ειναι πολυ ωραιο το backing και απλα τα ακορντα του!

Έγραψα και όντως το ευχαριστήθηκα! Τώρα το σόλο δεν είναι σαν αυτό που γράφετε οι υπόλοιποι shredάδαι κιθαρίσται, δίνει έμφαση στη μελωδία.

Θέλω σχόλιο για tone και phrasing @gkour

@gkourmoul1 Σόρρυ έκανα λάθος tag πάνω, δε θα το έβλεπες αν δεν ξαναέκανα.

Ψήσου να γράψεις κι εσύ κάτι ρε γίγαντα, πλάκα θα έχει. Όχι ντε και καλά για το διαγωνισμό, για τον χαβαλέ, έτσι ένα ωραίο Mesa Boogie ήχο με το Tonex σου

@mpamps κι εσύ μπορείς να γράψεις κάτι ωραίο, Kemperάτο, εκεί στο στούντιο με τον ωραίο φωτισμό

Όχι τίποτα άλλο, με 150κ συνδρομητές που ξεκινάει διαγωνισμό, θα δει που θα δει χίλια βίντεο ο @Stel Andre, ας δει χίλια δυο να του κάνουμε τη ζωή πιο δυσκολη 😅 Να πάρει και κανένας Έλληνας κάνα βραβείο να μην έχει να πληρώνει πολλά μεταφορικά 😂

@Nekkon το έχω στο πρόγραμμα όταν επιστρέψω από τις διακοπές. Σίγουρα θα γράψω κάτι.

Ωραία η προσέγγισή σου. Ωραίες μελωδίες.
Ίσως λίγο παραπάνω ambient για τα γούστα μου.

Θέλω σχόλιο για tone και phrasing @gkour

Πολύ ωραίο το σολακι, λίγο άφησες ανολοκλήρωτο το αίσθημα που προκάλεσες, καθώς περίμενα συνέχεια στη «ιστορία».
Ωραίο tone, λίγο soft για τα δεδομένα του backing, αλλά πληθωρικό και ταιριαστό κατά μια άποψη. Και το παίξιμο είναι τόσο, όσο. Εύγε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back