- Πόντοι
- 4,208
Πλησίασες πολύ, αλλά όχι.Rebel_Of_South είπε:αναφαιρωμαινω;;; ;D
Λέγεται ειπώθετο.
Είναι αφτώ.

Πλησίασες πολύ, αλλά όχι.Rebel_Of_South είπε:αναφαιρωμαινω;;; ;D
Νομίζω όντως, ότι το "Freestyle rock" και το "wall tone", πρέπει να κατοχυρωθούν ως πατέντες.noe13 είπε:ποια κομματια ειναι σε wall tone κλιμακα να τα κανουμε cover???
δεν εχει σχεση γολ τον κτλ, παιζουμε οτι θελουμε αμα θελουμε μινορε αμα θελουμε ματζορε, χρωματικη κτλ, οπως σας ειπα οποιος θελει να βρεθουμε θεσσαλονικη και να τζαμαρουμε, τα βιντεο μου τα εχετε δει ριξτε μια ματια ακομη και τα λεμε απο κοντα, τηλ 6971582310 Νικοςnoe13 είπε:ποια κομματια ειναι σε wall tone κλιμακα να τα κανουμε cover???
καλά τόσο καιρό γιατί δεν το λες....nickrahm είπε:δεν εχει σχεση γολ τον κτλ, παιζουμε οτι θελουμε αμα θελουμε μινορε αμα θελουμε ματζορε, χρωματικη κτλ, οπως σας ειπα οποιος θελει να βρεθουμε θεσσαλονικη και να τζαμαρουμε, τα βιντεο μου τα εχετε δει ριξτε μια ματια ακομη και τα λεμε απο κοντα
Είσαι κι εσύ της "Freestyle rock", Dim....?dimsonic είπε:καλά τόσο καιρό γιατί δεν το λες....![]()
Περιμένουμε σύντομα νέα για την επικείμενη συνεργασία.dimsonic είπε:το μελέταγα, μη μου πεις ότι δεν το μελέταγα, για το τζαμάρισμα....
τι λες παιδί μου.....fusiongtr είπε:Περιμένουμε σύντομα νέα για την επικείμενη συνεργασία.
Ξεκίνα άμεσα να ακούς Μότλεϋ Κρου, να βγάλετε ρεπερτόριο.
Όσο για Γκανς εντ Ρόουζες, πιστεύω τα ξέρεις τα κομμάτια.
Ρε τι "χαβάη αϊνστουρνούτζε νεο μπάντεν" και τρίχες κατσαρές.dimsonic είπε:τι λες παιδί μου.....
κλισέ θα παίξουμε?
einstuerzende neubauten
normil hawaians
και βάλε....
Αυτό το ξεχνάς, δεν χρειάζεται. 8)otto## είπε:Να ξεκινησω να μαθαινω μπασο
Ένεκεν μικρόσωμος (1,82 και 99 κιλά...) κι εγώ, θα φέρω και δυό φίλους ντράμερς..... :dimsonic είπε:αμα δεν έρθει ο Φώτης, δεν πάω.
Φοβάμαι....
:-\