- Πόντοι
- 143
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Πλήκτρα
Πω πωω, μπάντα με δύο ντράμερ, πολύ προχώ είσαι φίλος.cigaret13 είπε:Ένεκεν μικρόσωμος (1,82 και 99 κιλά...) κι εγώ, θα φέρω και δυό φίλους ντράμερς..... :
Καλά, ξεκινάτε τώρα έτσι, και στην πορεία θα αλλάξουν τα κόζα.dimsonic είπε:Καλη ιδεα... τον Ginger Baker να πάρουμε. ...
Θά'μαστε, εγώ, εσύ, ο Ginger Baker......μια ωραία νεανική παρέα.....Τι λες για διασκευομπάντα του Justin Bieber.....; ;Ddimsonic είπε:Καλη ιδεα... τον Ginger Baker να πάρουμε. ...
Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, φανταστικέ θαυμαστή μου , αλλά φευ.....otto## είπε:corrected
που 'σαι φιλοοους, αμα φερεις την Κουλιανου κατι γινεται. Ξερεις εσυ.fusiongtr είπε:Αυτό το ξεχνάς, δεν χρειάζεται. 8)
Ρε σεις τι λέτε, ο ένας "φοβάμαι", ο άλλος τα "εγώ" ...
Attitude ρεεεεε.
Ξεκινάτε από αύριο με 6 μικρές και 2 μεγάλες κάθε μέρα, μόνο αυτό χρειάζεται.
Ντεμη Ρουσσο σε βλεπω.... βαλε καφτανι και τρελανεμας λαιμεεεεεcigaret13 είπε:Συγνώμη που θα σε απογοητεύσω, φανταστικέ θαυμαστή μου , αλλά φευ.....
otto## είπε:Ντεμη Ρουσσο σε βλεπω.... βαλε καφτανι και τρελανεμας λαιμεεεεε
Με σκοτωσες. Αλλα με 6 μικρες και δύο μεγαλες απο τα λιντλ ολα γίνονται.cigaret13 είπε:Έ όχι και Ρούσσο....είπαμε! Όσο για την Κουλιανού, πότε την είδες τελευταία φόρα....;
Για την αποφυγή παρεξηγήσεων, το "6 μικρές και 2 μεγάλες" πήγαινε σε μπύρες, όχι σε γυναίκες. ;Dotto## είπε:που 'σαι φιλοοους, αμα φερεις την Κουλιανου κατι γινεται. Ξερεις εσυ.
Ρε θα τους πάρετε τις κιλότες λέμε. 8)nickrahm είπε:εχω γραψη και κατι στοιχακια κα#λιαρικα, θα στησουμε κατι καλο με μεθοδο
Αποψε, σημερα και ψεςnickrahm είπε:εχω γραψη και κατι στοιχακια κα#λιαρικα, θα στησουμε κατι καλο με μεθοδο
φασιον ο στοιχος ειναι αρκετα καλος εως πολυ καλος αποψη μου, απο που εισαι? και thanks φασιον εσενα και το κος για την εγκατασταση του aplitube το προγραμα τα σπαειfusiongtr είπε:Now i 'll play it clean
cause i am mean
and you 'll see what i mean
i am mean
You are out but i am in
cause i am mean
Αθήνα.nickrahm είπε:απο που εισαι? και thanks φασιον εσενα και το κος για την εγκατασταση του aplitube το προγραμα τα σπαει
εχω συγγενης κατω αθηνα, ξαδερφια θειες κτλ, κατεβηκα ειδα acdc bob dylan πηγα και στους motley crou αλλα εβρεξε και δεν επεξαν, its rock n roll and thats allfusiongtr είπε:Αθήνα.
Τίποτα, να 'σαι καλά να το ευχαριστιέσαι!
Παρών!fusiongtr είπε:Που 'σαι ρε Ξι Μινόρε!