Νέο desktop PC

Θα καεί όμως και ποιος ξέρει τι θα πάρει μαζί του. ? 

Καλά και εγώ όταν καεί το αλλάζω.
Απλά να μην περάσει ρεύμα και σε τίποτα άλλο.Σταθερό ρεύμα,θερμοκρασίες,συντήρηση απο σκόνη μια φορά το 6μηνο και καλά είναι.

Θα καεί όμως και ποιος ξέρει τι θα πάρει μαζί του. ?
Απο το προφίλ που έχεις δείξει μέχρι τώρα κ τις απειλές που εκτοξεύεις όποτε είσαι πιεσμένος,το πιο πιθανό είναι να πάρει μαζί του αθώους περαστικούς.?

• Haha
Reactions: cos_dr
Απο το προφίλ που έχεις δείξει μέχρι τώρα κ τις απειλές που εκτοξεύεις όποτε είσαι πιεσμένος,το πιο πιθανό είναι να πάρει μαζί του αθώους περαστικούς.?
Σκέφτομαι να το αλλάξω. Θα το σκεφτώ κι άλλο και ίσως να πάρω κάνα corsair 

• Like
Reactions: MGs
Πολυμπριζα ασφαλείας σε όλα pc/ηχου με τα ρευματα που εχουμε ελλαδα,απο εκεί ξεκινούν αρκετά προβλήματα.

To κρίσιμο σε αυτό το Pc , είναι η τιμή του.

Αφού και ο 5600G είναι καλός από ό,τι λέτε, όλα καλά ?

• Like
Δεν εχω βαλει ποτε amd.intel  i5 εναν καλό πάντα για εμένα,φτάνει και περισσεύει.

Δεν εχω βαλει ποτε amd.intel  i5 εναν καλό πάντα για εμένα,φτάνει και περισσεύει.
Εμένα όλα τα συστηματα μου σχεδόν intel i5 έχουν διαφόρων γενιών (έχω και i3 τελευταίας γενιάς) ......αν το πάρω  συτό θα είναι ο πρώτος ryzen.

• Like
To κρίσιμο σε αυτό το Pc , είναι η τιμή του.

Αφού και ο 5600G είναι καλός από ό,τι λέτε, όλα καλά ?
Αν πάντως η τιμή είναι το μόνο κριτήριο, ρίξε και μια ματιά στα έτοιμα desktop PCs στο Skroutz. Έχει και σε άλλα μαγαζιά μηχανήματα με τον ίδιο επεξεργαστή και main specs και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Όχι πολύ χαμηλότερη αλλά είδα ένα 10% κάτω.

• Like
Reactions: LK
Αν πάντως η τιμή είναι το μόνο κριτήριο, ρίξε και μια ματιά στα έτοιμα desktop PCs στο Skroutz. Έχει και σε άλλα μαγαζιά μηχανήματα με τον ίδιο επεξεργαστή και main specs και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Όχι πολύ χαμηλότερη αλλά είδα ένα 10% κάτω.
Δωσε Link να τω δω αν είναι.Αυτό που βρήκες.

Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση, προφανώς δεν έχω σχέση με κανένα από τα μαγαζιά.

https://www.skroutz.gr/s/45340683/QUIX-Starter-PC-Desktop-PC-Ryzen-5-5600G-16GB-DDR4-512GB-SSD-No-OS.html

https://www.skroutz.gr/s/48557074/Vengeance-Edge-V4-Desktop-PC-Ryzen-5-5600G-16GB-DDR4-512GB-SSD-No-OS.html

Και αυτό επειδή είπες ότι δεν σε νοιάζει ο σκληρός, αυτό έχει 256άρι SSD.

https://www.skroutz.gr/s/50363334/Intra-Business-Free-Desktop-PC-Ryzen-5-5600G-16GB-DDR4-256GB-SSD-No-OS.html

Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση, προφανώς δεν έχω σχέση με κανένα από τα μαγαζιά.
Γιάτι έχω έγω με τα πάμπλικ; ?

Κάτσε να τα δω

• Haha
Reactions: TakisB
  • Like
Reactions: TakisB
το κουτί παίρνει και optical drives
Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια......................

Εγω το φορώ το τροφοδοτικό από το 2010 και μου λένε τι κάνεις, θα τα κάψεις κάι λέω όλα να καούν, δεν το αλλάζω. Μόνο αν τα φτύσει και σβήνει ? δεν θα το αλλάξω ποτέ ?
Το δικό μου το έχω από τον Δεκέμβριο του 2012, ένα Thermaltake. Αξιόπιστο του κερατά. Στις αρχές του 2021 που έφτιαξα το τελευταίο pc το τροφοδοτικό αυτό πέρασε και στο νέο σύστημα και φυσικά ακόμα δουλεύει άψογα. Όποτε αγοραστεί νέο τροφοδοτικό πιθανότατα θα είναι πάλι της Thermaltake.?

Τώρα για το θεμα του νέου pc, μπορούμε να μιλάμε για μέρες. Κι εγώ δεν θα αγόραζα κάτι έτοιμο φτιαγμένο από κάποιο κατάστημα, πάντα φτιάχνω τα pc μου αγοράζοντας ο ίδιοςο τα parts. Ο 5600G είναι πολύ καλός επεξεργαστής και σε πολύ καλή τιμή. Αν σου κάνει βέβαια ή θες κατι πιο δυνατό δεν ξέρω. Επίσης δεν θα έφτιαχνα/αγόραζα ποτέ pc χωρίς ξεχωριστή κάρτα γραφικών.

Αυτά.
Άντε πάρε ένα Mac τώρα και κλείδωσε το θέμα ως "Solved".?

(ακούγονται απ'το βάθος έντονες φωνές και βρισιές τύπου "τι λε ρε Καραγκιόζηηηηη", "ουυυυυυυ, ουυυυυυυ", "οοοοοξω ρεεεεεεεεε!"?)

• Haha
Reactions: MGs and LK
Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια......................
Και αν θες να βάλεις windows 95 πως;

Έκανες bootable usb;?

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη, αλλά από εδώ το παίρνεις πιο φθηνά (οκ, με τον μισό σκληρό και RAM) :

https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/praxi-vengeance-cylon-ryzen-5-5600g-8gb-240gb-ssd-radeon-vega-7-no-os-gaming-pc/
Ο σκληρός δεν με κόφτει,  αλλά ram θέλω 16gb

Trending...

Νέα θέματα