Απλά να μην περάσει ρεύμα και σε τίποτα άλλο.Σταθερό ρεύμα,θερμοκρασίες,συντήρηση απο σκόνη μια φορά το 6μηνο και καλά είναι.Καλά και εγώ όταν καεί το αλλάζω.
Απο το προφίλ που έχεις δείξει μέχρι τώρα κ τις απειλές που εκτοξεύεις όποτε είσαι πιεσμένος,το πιο πιθανό είναι να πάρει μαζί του αθώους περαστικούς.?Θα καεί όμως και ποιος ξέρει τι θα πάρει μαζί του. ?
Σκέφτομαι να το αλλάξω. Θα το σκεφτώ κι άλλο και ίσως να πάρω κάνα corsairΑπο το προφίλ που έχεις δείξει μέχρι τώρα κ τις απειλές που εκτοξεύεις όποτε είσαι πιεσμένος,το πιο πιθανό είναι να πάρει μαζί του αθώους περαστικούς.?
Εμένα όλα τα συστηματα μου σχεδόν intel i5 έχουν διαφόρων γενιών (έχω και i3 τελευταίας γενιάς) ......αν το πάρω συτό θα είναι ο πρώτος ryzen.Δεν εχω βαλει ποτε amd.intel i5 εναν καλό πάντα για εμένα,φτάνει και περισσεύει.
Αν πάντως η τιμή είναι το μόνο κριτήριο, ρίξε και μια ματιά στα έτοιμα desktop PCs στο Skroutz. Έχει και σε άλλα μαγαζιά μηχανήματα με τον ίδιο επεξεργαστή και main specs και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Όχι πολύ χαμηλότερη αλλά είδα ένα 10% κάτω.To κρίσιμο σε αυτό το Pc , είναι η τιμή του.
Αφού και ο 5600G είναι καλός από ό,τι λέτε, όλα καλά ?
Δωσε Link να τω δω αν είναι.Αυτό που βρήκες.Αν πάντως η τιμή είναι το μόνο κριτήριο, ρίξε και μια ματιά στα έτοιμα desktop PCs στο Skroutz. Έχει και σε άλλα μαγαζιά μηχανήματα με τον ίδιο επεξεργαστή και main specs και σε ακόμη χαμηλότερη τιμή. Όχι πολύ χαμηλότερη αλλά είδα ένα 10% κάτω.
Γιάτι έχω έγω με τα πάμπλικ; ?Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση, προφανώς δεν έχω σχέση με κανένα από τα μαγαζιά.
ΜΜΜ....αυτό έχει το καλό ότι το κουτί παίρνει και optical drives, αν και δεν έχει φωτάκια?Και αυτό επειδή είπες ότι δεν σε νοιάζει ο σκληρός, αυτό έχει 256άρι SSD.
https://www.skroutz.gr/s/50363334/Intra-Business-Free-Desktop-PC-Ryzen-5-5600G-16GB-DDR4-256GB-SSD-No-OS.html
Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια......................το κουτί παίρνει και optical drives
Το δικό μου το έχω από τον Δεκέμβριο του 2012, ένα Thermaltake. Αξιόπιστο του κερατά. Στις αρχές του 2021 που έφτιαξα το τελευταίο pc το τροφοδοτικό αυτό πέρασε και στο νέο σύστημα και φυσικά ακόμα δουλεύει άψογα. Όποτε αγοραστεί νέο τροφοδοτικό πιθανότατα θα είναι πάλι της Thermaltake.?Εγω το φορώ το τροφοδοτικό από το 2010 και μου λένε τι κάνεις, θα τα κάψεις κάι λέω όλα να καούν, δεν το αλλάζω. Μόνο αν τα φτύσει και σβήνει ? δεν θα το αλλάξω ποτέ ?
Και αν θες να βάλεις windows 95 πως;Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια......................
Ο σκληρός δεν με κόφτει, αλλά ram θέλω 16gbΔεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη, αλλά από εδώ το παίρνεις πιο φθηνά (οκ, με τον μισό σκληρό και RAM) :
https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/praxi-vengeance-cylon-ryzen-5-5600g-8gb-240gb-ssd-radeon-vega-7-no-os-gaming-pc/