- Πόντοι
- 483
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Βλεπεις τι κάνουν,δέν σε πειράζω μόνο εγώ.Κάνε υπομονή 5-6 χρονάκια, και όλο και κάποιος θα πετάξει ένα στον γνωστό κάδο της γειτονιάς σου...?
Βλεπεις τι κάνουν,δέν σε πειράζω μόνο εγώ.Κάνε υπομονή 5-6 χρονάκια, και όλο και κάποιος θα πετάξει ένα στον γνωστό κάδο της γειτονιάς σου...?
Χάλασες και εσύ... σε πλάνεψαν οι νέες τεχνολογίες. Αντί να πάρεις ένα... Pentium 4 με Windows 95, το έριξες στους... νεωτερισμούς ?Πήρα έναν Intel Core i5 8500
Εχω μπολικους από δαυτουςΧάλασες και εσύ... σε πλάνεψαν οι νέες τεχνολογίες. Αντί να πάρεις ένα... Pentium 4 με Windows 95, το έριξες στους... νεωτερισμούς ?
ΥΓ: Καλορίζικος.
Και τα windows 7 να έβαζες κατευθείαν θα έβλεπαν το νέο hardware και χωρίς uefi mode. Πολύ σπάνια να δημιουργηθεί πρόβλημα.Λοιπόν, επανέρχομαι.
Τελικά πήγα σε used.
Πήρα έναν Intel Core i5 8500, με 16 RAM DDR4, στα 250 euro.
Είχε και cd RW.
Είμαι τελικά παιδί της Intel ?.
To Θεικό.
Είχε σκληρό 256 ssd.
Τον έβγαλα.....έβαλα τον κλώνο του παλιού υπολογιστή.....και βουαλά.... με λίγα updates των drivers (κάνα 10 λεπτο- αυτόματα από το windows update).......έτοιμο το νέο PC.
Δεν πίστευα ΠΟΤΕ ότι θα δουλέψει το σύστημα, αλλά ΔΟΥΛΕΨΕ.
Τα καλά του UEFI mode και των windows 11!
Δοκίμασα και έναν άλλον κλώνο , αλλά MΒR (όχι GPT) αλλά δεν τον έβλεπε καν.Και τα windows 7 να έβαζες κατευθείαν θα έβλεπαν το νέο hardware και χωρίς uefi mode. Πολύ σπάνια να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Και αυτός ο i5 που πήρες για τη χρήση που θες θα σε καλύψει. Στο rendering βίντεο θα αργεί πιο πολύ από τον 5600g αλλα για μικρής διάρκειας βίντεο HD με λίγα και απλά video effects δεν έχει σημασία, ειμαι πολύ μικρός ο έξτρα χρόνος,
Καλορίζικο.
Έκανες τις ρυθμίσεις στο bios?Δοκίμασα και έναν άλλον κλώνο , αλλά MΒR (όχι GPT) αλλά δεν τον έβλεπε καν.
Εκανα τα πάντα όλα.Έκανες τις ρυθμίσεις στο bios?
Το έβαλες σε legacy mode κλπ.? Θα τον δει και θα Μπουτάρη ?Εκανα τα πάντα όλα.
Μετά κατάλαβα ότι η ζωη΄είναι μικρή.
Δεν τον έβλεπε ουτε στο bios......
Απλά ήθελα να δω αν γίνεται,
Αν τον έβλεπε στο bios , θα τον έκανα εκει μετατροπή σε GPT από MBR....αλλά έφαγα 1 ώρα χωρις αποτέλεσμα.
Τωρα τελειωσα....παμε γι άλλα ?Το έβαλες σε legacy mode κλπ.? Θα τον δει και θα Μπουτάρη ?
?Τωρα τελειωσα....παμε γι άλλα ?
Υ.Γ.
Ποιόν Μπουτάρη και ποιον Τσανταλη.
Δεν έβλεπε τίποτα ?
Πόσο το πήρες το refurbished αν επιτρέπεται ?Λοιπόν, επανέρχομαι.
Τελικά πήγα σε used.
Πήρα έναν Intel Core i5 8500, με 16 RAM DDR4, στα 250 euro.
Είχε και cd RW.
Είμαι τελικά παιδί της Intel ?.
To Θεικό.
Είχε σκληρό 256 ssd.
Τον έβγαλα.....έβαλα τον κλώνο του παλιού υπολογιστή.....και βουαλά.... με λίγα updates των drivers (κάνα 10 λεπτο- αυτόματα από το windows update).......έτοιμο το νέο PC.
Δεν πίστευα ΠΟΤΕ ότι θα δουλέψει το σύστημα, αλλά ΔΟΥΛΕΨΕ.
Τα καλά του UEFI mode και των windows 11!
Να τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.@LK
Καλορίζικο κι από εμένα.
Μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις, είχες γράψει νωρίτερα στο thread ότι έχεις ήδη ένα i5 9ης γενιάς και ότι το νέο μηχάνημα το ήθελες για πιο καινούριο-δυνατό. Υποθέτω ότι αυτό που πήρες είναι λιγότερο δυνατό από το 9ης γενιάς που έχεις, μιας και είναι και τα δύο i5 (δεν πήρες κάποιο i7 πχ για να πεις ότι θα υπερτερεί).
Πώς και κατέληξες σε αυτή την επιλογή και ειδικά με τη μικρή διαφορά τιμής σε σχέση με ένα καινούριο και πολυ πιο δυνατό σύστημα;
250 ειπα.Πόσο το πήρες το refurbished αν επιτρέπεται ?
Πόσο τον είχες πάρει?Εγώ πήρα τον 5900Χ και εδώ και τρεις μήνες νιώθω την απόλυτη δύναμη στις εφαρμογές.
Προβολή συνημμένου 44685
Φοβάμαι με τόσους πυρήνες μην πεθάνω από τη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ??
Τον δουλεύω στα 65WATT, τον έχω ρίξει γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ και έτσι. Δεν τον βάζω φουλ φορτίο γιατί είναι overkill και καίω 240 WATT άμα μπουστάρει.Τον πήρα 299 από πλαίσιο