Νέο desktop PC

Τον δουλεύω στα 65WATT, τον έχω ρίξει γιατί είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ και έτσι. Δεν τον βάζω φουλ φορτίο γιατί είναι overkill και καίω 240 WATT άμα μπουστάρει.?
Κακώς. Γιατί αγοράσεις τότε τον συγκεκριμένο επεξεργαστή? Ας έπαιρνες έναν φτηνότερο και λιγότερο δυνατό και ενεργοβόρο. Το να έχεις μια Ferrari και να την τρέχεις με 60km δεν έχει νόημα.

Κακώς. Γιατί αγοράσεις τότε τον συγκεκριμένο επεξεργαστή? Ας έπαιρνες έναν φτηνότερο και λιγότερο δυνατό και ενεργοβόρο. Το να έχεις μια Ferrari και να την τρέχεις με 60km δεν έχει νόημα.
Δε χρειάζεται να την πηγαίνεις στα όρια την ferrari. Και τον αγόρασα γιατί ήταν η τελευταία αναβάθμιση που μπορούσα να έχω με αυτή τη μητρική και τον πήρα για τους πολλούς πυρήνες. Γι αυτό σου δίνει τα modes η τεχνολογία του, για να τους χρησιμοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες.

Και αν θέλω να κάνω rendering με μεγάλη ταχύτητα, τότε χρησιμοποιώ τη μέγιστη δύναμη.

Μην το βλέπεις έτσι.

Μπορεί να κάνει τα πάντα και τον ρυθμίζεις για τις καθημερινές εργασίες, τη μουσική και τα παιχνίδια που είναι overkill. Επειδή όμως χρησιμοποιώ και video και video effects εφαρμογές, χρειάζομαι την έξτρα δύναμη.

Και με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, εξαλείφεις ακόμα και στις eco ρυθμίσεις τους ακόμα και υποψία καθυστέρησης στις εφαρμογές αλλά και stutter στα παιχνίδια που το χρειάζομαι γιατί παίζω αρκετά CPU intensive games.

Δεν είναι κακώς λοιπόν.

Δεν είναι κακώς. ?

[SIZE=15.4px]Δεν είναι κακώς λοιπόν.[/SIZE]

Δεν είναι κακώς. ?
Είναι. Σε απλές καθημερινές εργασίες/εφαρμογές η CPU δουλεύει έτσι κι αλλιώς σε χαμηλά επίπεδα, το ίδιο και η GPU και το τροφοδοτικό. Δεν έχει και πολύ νόημα λοιπόν να του "ανεβάζεις στροφές" κάθε φορά που θες να τρέξεις κάτι απαιτητικό, αυτό το κάνει έτσι κι αλλιώς από μόνο του.

Είναι. Σε απλές καθημερινές εργασίες/εφαρμογές η CPU δουλεύει έτσι κι αλλιώς σε χαμηλά επίπεδα, το ίδιο και η GPU και το τροφοδοτικό. Δεν έχει και πολύ νόημα λοιπόν να του "ανεβάζεις στροφές" κάθε φορά που θες να τρέξεις κάτι απαιτητικό, αυτό το κάνει έτσι κι αλλιώς από μόνο του.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες τα πράγματα.

Εξήγησα πιο πάνω.

Μια χαρά τα λέω Cos. ΤΖΑΜΠΑ έδωσες τοσα λεφτα!?‍? Πουλα τον και πάρε έναν υποδεέστερο ή άσ'τον να κάνει τη δουλειά του ανεμπόδιστα. Μην τον καταπιέζεις...?

Μια χαρά τα λέω Cos. ΤΖΑΜΠΑ έδωσες τοσα λεφτα!?‍? Πουλα τον και πάρε έναν υποδεέστερο ή άσ'τον να κάνει τη δουλειά του ανεμπόδιστα. Μην τον καταπιέζεις...?
Θα τον αφήσω να κάνει τη δουλειά του ανεμπόδιστα και να καίω 140 watt παραπάνω παίζοντας παιχνίδια και να πάρω υποδεέστερο για να πρέπει να τον αλλάξω πάλι σε 3 χρόνια. Οκ. Θα το κάνω ρε συ. Έχεις δίκιο.  Έκανα μαλακία. Το μετάνιωσα που πήρα RYZEN 9 πανίσχυρο με 299 ευρω και ακόμα και με eco ρυθμίσεις μπορώ να ρεντάρω σε μισό χρόνο από ότι με τον προηγούμενο και μπορεί να φτάσω future proofing δεκαετίας.

Θα τον αφήσω να κάνει τη δουλειά του ανεμπόδιστα και να καίω 140 watt παραπάνω παίζοντας παιχνίδι
Ναι.

Το μετάνιωσα που πήρα RYZEN 9 πανίσχυρο με 299 ευρω και ακόμα και με eco ρυθμίσεις μπορώ να ρεντάρω σε μισό χρόνο από ότι με τον προηγούμενο?
Μπορεί ακόμα και σε eco mode να είναι πιο γρήγορος από τον προηγούμενο επεξεργαστή σου, αλλά τι να λέει? Πλήρωσες €300 για να πάρεις έναν επεξεργαστή με τα Χ specs και τον δουλεύεις με "κόφτη" και με μειομένη απόδοση. Αν βρίσκεις εσύ νόημα σ'αυτό οκ, πάμε παρακάτω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι.

Μπορεί ακόμα και σε eco mode να είναι πιο γρήγορος από τον προηγούμενο επεξεργαστή σου, αλλά τι να λέει? Πλήρωσες €300 για να πάρεις έναν επεξεργαστή με τα Χ specs και τον δουλεύεις με "κόφτη" και με μειομένη απόδοση. Αν βρίσκεις εσύ νόημα σ'αυτό οκ, πάμε παρακάτω.
εντάξει, το είπα, δεν το καταλαβαίνεις, είναι κέρδος το upgrade μεγάλο για αυτά τα λεφτά και αυτό που κάνω, τον άλλο τον πούλησα 150 ευρω ήδη σε φίλο.

Εσύ δε βρίσκεις νόημα και με κοροϊδεύεις? και πας να με βγάλεις βλάκα ? κιόλας επειδή ΕΣΥ δεν καταλαβαίνεις το κέρδος και δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα και προφανώς δε δουλεύεις τον υπολογιστή όπως τον δουλεύω εγώ.?

εντάξει, το είπα, δεν το καταλαβαίνεις
Ε ναι, αυτά είναι για απόφοιτους ΜΙΤ και πάνω...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ε ναι, αυτά είναι για απόφοιτους ΜΙΤ και πάνω...
Είμαι άσχετος, μη μου δίνεις σημασία. Δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ.

Γι αυτό κάνω χαζομάρες και παίρνω KORG

Είμαι άσχετος, μη μου δίνεις σημασία. Δεν ξέρω ΤΙΠΟΤΑ.

Γι αυτό κάνω χαζομάρες και παίρνω KORG
@Waterfall-K, απάντησέ μου?

Τι να σου απαντήσω ωρέ Cos? Δεν το κλείσαμε το θέμα?
image.png

Τον γκαντέμιασες τον άνθρωπα παλιοχαμούνδιε.

Κοζ τριπλασιάζω την αμοιβή σου, kill him NOW or else i''ll go to Kim with the button ?
Δεν έφαγα μπλε οθόνη. Αστειευομουν. Το μηχάνημα πετάει. Είναι Turbo 

Το ξέρουμε. Εσύ μόνο πράσινες οθόνες τρως...

Προβολή συνημμένου 44691
Αν ξανάρθει ο ήλιος θα κάνουμε αναβάθμιση στο pc και θα αγοραζουμε και montage. Τώρα με τον πληθωρισμο απληστίας τα κοιτάμε από το youtube για να κονομαει ο Sigalas από τα views ?

• Haha
Reactions: Waterfall-K
250 ειπα.
Καλορίζικο και καλοδουλευτο να ευχηθώ, απλά ακόμα και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καινούργια pc (όχι refurbished εννοώ) που παίζουν πιο δυνατά (και φυσικά έχουν 2ετη εγγύηση από κατάστημα), πχ αυτό:

https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-venom-x42-ryzen-3-4300g-8gb-ddr4-240gb-ssd-no-os-gaming-pc/

https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i5-8500-vs-amd-ryzen-3-4300g

• Ευχαριστώ
Reactions: LK
Καλορίζικο και καλοδουλευτο να ευχηθώ, απλά ακόμα και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν καινούργια pc (όχι refurbished εννοώ) που παίζουν πιο δυνατά (και φυσικά έχουν 2ετη εγγύηση από κατάστημα), πχ αυτό:

https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/vengeance-venom-x42-ryzen-3-4300g-8gb-ddr4-240gb-ssd-no-os-gaming-pc/

https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-i5-8500-vs-amd-ryzen-3-4300g
Πηγα το είδα, το πήρα στα χέρια και έφυγα.

Αυτη είναι η διαφορά του άμεσα παραδοτέου.

• Like
Reactions: kosthrash

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα