Ε πάρε miata τότε, πιο φθηνό είναι ?Τρελαίνομαι, μιλάω σοβαρά! Μη πας μακριά, είναι και άπαιχτο χρώμα στο κλασικό MX-5 / Miata:
Προβολή συνημμένου 47159
Ε πάρε miata τότε, πιο φθηνό είναι ?
To εχω χρησιμοποιήσει και εγώ το μιάτα (στο χρώμα που σου αρέσει) σε ένα οβίδεόν μου.Είχα και MX-5 , τότε ήταν όντως πιο φθηνό ?. Άλλο χρώμα όμως.
Όχι... Είναι αυτό που νομίζω; ?
?Ελπίζω να μην νομίζεις ότι ειναι δική μου, γιατί δεν είναι... ?
Από το Facebook.
Ε, όχι ακριβώς - το headstock αυτό ήταν ανέκαθεν Gibson design, ακριβώς έτσι ήταν η Gibson Explorer απο την εισαγωγή της το 1958. Η Gibson μάλιστα συνεχίζει να το χρησιμοποιεί σε σχεδόν όλες τις Explorer δεκαετίες τώρα. Δεν χρειαζόταν να αγοράσουν την Kramer για να χρησιμοποιήσουν το banana headstock που ο Gary Kramer αντέγραψε απο τους ίδιους στα '70s.Για όσους δεν έπιασαν την σύνδεση, έχουμε Kramer Barretta banana headstock. Πριν λίγα χρόνια η Gibson αγόρασε την Kramer και πρακτικά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό με την μάρκα. Ας χρησιμοποιήσει το headstock τουλάχιστον.
Ε, όχι ακριβώς - το headstock αυτό ήταν ανέκαθεν Gibson design, ακριβώς έτσι ήταν η Gibson Explorer απο την εισαγωγή της το 1958. Η Gibson μάλιστα συνεχίζει να το χρησιμοποιεί σε σχεδόν όλες τις Explorer δεκαετίες τώρα. Δεν χρειαζόταν να αγοράσουν την Kramer για να χρησιμοποιήσουν το banana headstock που ο Gary Kramer αντέγραψε απο τους ίδιους στα '70s.