Νέα Gibson Victory

Τώρα περί ορέξεως... ?

Λογικά θα σου αρέσουν και οι Jaguar σε "British Racing Green".

Τρελαίνομαι, μιλάω σοβαρά! Μη πας μακριά, είναι και άπαιχτο χρώμα στο κλασικό MX-5 / Miata:

image.jpeg

Είχα και MX-5 , τότε ήταν όντως πιο φθηνό ?. Άλλο χρώμα όμως.
To εχω χρησιμοποιήσει και εγώ το μιάτα (στο χρώμα που σου αρέσει) σε ένα οβίδεόν μου.

Ελπίζω να μην νομίζεις ότι ειναι δική μου, γιατί δεν είναι... ?

Από το Facebook.
?

Για να είμαι ειλικρινής το νόμιζα... Είναι και στο χρώμα σου.

Έχεις εκδηλώσει άλλωστε την πρόθεση, οπότε σκέφτηκα "καλώς τον @LK no2" ?

Πάντως σου εύχομαι να την αποκτήσεις γιατί την γουστάρεις - αλλά από Νοέμβριο ?

image.jpeg

Συνεχίζω τον χαβά μου, εγώ.

€ 2,100.00 (με σημερινή ισοτιμία) στο Andertons.uk. Θα την ήθελα κανά 500-άρικο πιο κάτω. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσετε όλοι να την μισείτε και δεν θα πουλήσει τίποτε, οπότε μετά το καλοκαιράκι την δούμε εκεί κάτω...

Thanks, mods!

Για όσους δεν έπιασαν την σύνδεση, έχουμε Kramer Barretta banana headstock. Πριν λίγα χρόνια η Gibson αγόρασε την Kramer και πρακτικά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό με την μάρκα. Ας χρησιμοποιήσει το headstock τουλάχιστον.

image.jpeg

Για όσους δεν έπιασαν την σύνδεση, έχουμε Kramer Barretta banana headstock. Πριν λίγα χρόνια η Gibson αγόρασε την Kramer και πρακτικά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό με την μάρκα. Ας χρησιμοποιήσει το headstock τουλάχιστον.
Ε, όχι ακριβώς - το headstock αυτό ήταν ανέκαθεν Gibson design, ακριβώς έτσι ήταν η Gibson Explorer απο την εισαγωγή της το 1958. Η Gibson μάλιστα συνεχίζει να το χρησιμοποιεί σε σχεδόν όλες τις Explorer δεκαετίες τώρα. Δεν χρειαζόταν να αγοράσουν την Kramer για να χρησιμοποιήσουν το banana headstock που ο Gary Kramer αντέγραψε απο τους ίδιους στα '70s.

Ε, όχι ακριβώς - το headstock αυτό ήταν ανέκαθεν Gibson design, ακριβώς έτσι ήταν η Gibson Explorer απο την εισαγωγή της το 1958. Η Gibson μάλιστα συνεχίζει να το χρησιμοποιεί σε σχεδόν όλες τις Explorer δεκαετίες τώρα. Δεν χρειαζόταν να αγοράσουν την Kramer για να χρησιμοποιήσουν το banana headstock που ο Gary Kramer αντέγραψε απο τους ίδιους στα '70s.

ναι, βασικά έχεις δίκιο. Απλά περισσότερο αναφερόμουν στον συνδυασμό superstrat με αυτό το headstock. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back