Too overpriced για controllers. Υπάρχουν πλέον digital synths σε παρόμοιες ή και χαμηλότερες τιμές, με αλουμινένιο σώμα και Fatar πληκτρολόγιο με aftertouch.
Βαριέσαι να πας μια βόλτα από thomann ε?? Τέσπα.μάρκα και λινκ
Έγραψα "Too overpriced για controllers" και αυτό σε σύγκριση με άλλα controllers και μόνο. Το ότι υπάρχουν και synths στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή κάτι πρέπει να μας λέει, κάποια καμπανάκια πρέπει να αρχίσουν να χτυπάνε.? ??Κάθε άλλη σύγκριση με άλλα synth, workstations και πόλεμος VST με HARDWARE σε επίπεδο Synth, Effects κλπ για να δούμε τι είναι καλύτερο θα σκαλώνει πάντα στην υποκειμενική επιλογή και ανάγκη.
Κι εγώ θα ηθελα να ξέρω ρε γαμώτεν.αλλά θα ήθελα να ξερω
σκορπάνε όλα στο χρόνο απάνω.
Εγώ δεν τα βρίσκω overpriced τουλάχιστο συνυπολογίζοντας το integration με το software που θα εκτιμήσει κάποιος πού έχει το software, το komplete kontrol SOFTWARE που αν δεν το έχεις όπως το έχω εγώ π.χ. από ένα πακέτο KOMPLETE θα το πάρεις μαζί με το controller και το select που έχει όργανα μέσα που αξιζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Αυτή την κατηγοριοποίηση, το άνοιγμα και ο έλεγχος ακόμα και 3rd party εφαρμογών του Komplete Kontrol Software μέσω του kontrol hardware εμπεριέχεται στα λεφτά. Συνεπώς δεν πληρώνεις μόνο το controller, δεν έχει νόημα να πάρεις το controller αυτό άμα δεν θέλεις ή δεν δουλεύεις τα υπόλοιπα και παράλληλα αν το πάρεις μπορείς να το έχεις και master keyboard για το DAW σου και για τα υπόλοιπα synth, ακόμα και hardware της αλυσίδας σου.Έγραψα "Too overpriced για controllers" και αυτό σε σύγκριση με άλλα controllers και μόνο. Το ότι υπάρχουν και synths στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή κάτι πρέπει να μας λέει, κάποια καμπανάκια πρέπει να αρχίσουν να χτυπάνε.? ??
Σε αυτά τα λεφτά και με 61 keys δεν...Το φτηνότερο synth (και) με USB MIDI και 61-key Fatar πληκτρολόγιο με aftertouch που μπορώ να σκεφτώ είναι το Modal Argon8X στα €659.Υπάρχει λοιπόν 61αρι digital synth, να συνδέεται με usb κ όχι midi ως κοντρολερ (η κάρτα μου δεν έχει ,midi interface) που το κλαβιέ του να είναι ανώτερο από το ακριβό μοντέλο πχ της arturia (550) ώστε να έχω κ καλύτερο κοντρολερ κ τους δικούς του ήχους?
Δεν με πείθεις ωρέ Cos, sorry. Και δεν με πείθεις γιατί δεν γεννήθηκα χτες (στον synth world), και όλα αυτά τα ακούω λίγο βερεσέ. Αυτό που με τσιτώνει όμως πιο πολύ απ'όλα είναι οι εν δυνάμει πελάτες/πελάτες/fans του ΧΨΖ overpriced προϊόντος οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.?Αυτό για να υπερασπιστώ το κόστος του. Δεν πληρώνεις μόνο το controller.
δεν πείθεσαι κατά τη γνώμη μου καθαρά γιατί το βλέπεις από την δική σου πλευρά με σκεπτικό που είναι τελείως λανθασμένο όσο αφορά την εργασία όπως την περιέγραψα στο προηγούμενο post. Δεν δουλεύεις έτσι απλά. Άμα δούλευες έτσι και έχεις δουλέψει τα συγκεκριμένα με τον τροπο που τα δουλεύω και ξέρω να τα δουλεύω εγώ θα καταλάβαινες. Δεν έχει σημασία να είσαι χθεσινός ή 30 χρόνια στο synth world και στο μουσικό world. Τα ακούς βερεσέ γιατί δεν έχεις δουλέψει με το Komplete Kontrol, το KONTAKT και όλα τα VST της ΝΑΤΙVE INSTRUMENΤS και δεν παράγεις μουσική έτσι.Δεν με πείθεις ωρέ Cos, sorry. Και δεν με πείθεις γιατί δεν γεννήθηκα χτες (στον synth world), και όλα αυτά τα ακούω λίγο βερεσέ. Αυτό που με τσιτώνει όμως πιο πολύ απ'όλα είναι οι εν δυνάμει πελάτες/πελάτες/fans του ΧΨΖ overpriced προϊόντος οι οποίοι προσπαθούν να αιτιολογήσουν τα αναιτιολόγητα.?
Χάρη σ'αυτούς να ξέρεις υπάρχουν ακόμα εταιρίες οι οποίες θα έπρεπε να έχουν κλείσει εδώ και δεκαετίες, και χάρη σ'αυτούς ΕΣΥ φίλε μου καλέ-καλέ μου φίλε Cos, θα σκάσεις τώρα €800 για να αγοράσεις το 61-key μοντέλο, και μετά πάλι θα φωνάζεις "Πεινάμεεεεεεεεεεεεεεεεε!".
Δεν θα σε ακούει κανείς όμως γιατί είχες προειδοποιηθεί επαρκώς και αγνόησες επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις! Προβολή συνημμένου 38707
Το ότι απευθύνεται σε Σένα το ξέρω.? Το "για αυτά που δίνει, είναι ΤΣΑΜΠΑ" το αφήνω ασχολίαστο, αφού το έχω σχολιάσει ήδη. Και €3Κ να στο έδιναν, πάλι τα ίδια θα έγραφες γιατί "δουλεύεις με το Komplete Kontrol, το KONTAKT και όλα τα VST της ΝΑΤΙVE INSTRUMENΤS και παράγεις μουσική με αυτά". Το ότι γράφεις μουσική με όλα αυτά βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την τιμή του hardware που σου πουλάνε σ'αυτές τις τιμές, και κακώς τα συνδέεις.Εγώ πείστηκα για το προϊόν γιατί είμαι συνειδητοποιημένος, βαθύς και έμπειρος γνώστης όπως είπα και σε εμένα απευθύνεται και όπως είπα για αυτά που δίνει, είναι ΤΣΑΜΠΑ.?
Και εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση.Τωρα, να αφησω την 32αρα και το logitech για να σκρολαρω την κουτσουλια την οθονη του komplete control, ε για ονομα.
όχι, για εμένα έχει είπαμε γιατί βάζω και το software μέσα που δίνουν με την τιμή του hardware.. Το ότι γράφεις μουσική με όλα αυτά βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την τιμή του hardware που σου πουλάνε σ'αυτές τις τιμές, και κακώς τα συνδέεις.
ΥΓ: όπου "αιτιολογήσουν" και "αναιτιολόγητα" στην παράθεση σου αντικατέστησε τα με τα "δικαιολογήσουν" και "αδικαιολόγητα". Λάθη από κεκτημένη ταχύτητα...?
...πάρε ένα Moog να βρεις την υγειά σου...Εγώ το θέλω, πάρτε το μου.