Τωρα, να αφησω την 32αρα και το logitech για να σκρολαρω την κουτσουλια την οθονη του komplete control, ε για ονομα.
Και εδώ θέλω να κάνω μια παρατήρηση.
Δεν θα την αφήσεις την οθόνη και το ποντίκι, θα δουλέψεις παράλληλα.
Απλά θα χρησιμοποιήσεις την οθόνη του kontrol και τα knobs και τα κουμπιά για να δουλεύεις παράλληλα το komplete software και μεμονωμένα τις παραμέτρους των οργάνων που θα ανοίξεις ή των μεμονωμένων ήχων βλέποντας παράλληλα το DAW σου και άλλες παραμέτρους του.
Είναι πολύ πιο εξυπηρετική η δομή μέσα από την οθόνη. Είναι χαρακτηριστικό άμα έχεις τα VST να δεις πως φαίνονται στο παράθυρό τους στον υπολογιστή και πως φαίνονται στην οθόνη. Είναι βολικό και δουλεύει ξακάθαρα παράλληλα και θα το ήθελα παρα πολύ.
Κάνω την ίδια σχεδόν δουλειά μέσω του automap του novation που έχω που αυτό κάνει, διαβάζει τα αντίστοιχα script των VST και τα χαρτογραφεί στο novation για να τα ελέγχω αλλά το kontrol το κάνει πολύ πιο ωραία και σωστά πως το λένε και μάλιστα σε συνδυασμό και με effects σε παράλληλη σύνδεση .
Εγώ πιστεύω ακράδαντα πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην βολευτεί.
Εγώ το θέλω, πάρτε το μου. ?
Θα παρω και τα καινούργια VST του 14 που δεν έχω από το select και θα είμαι ευτυχισμένος.
Βάλτε όλοι λεφτά να μου το κάνετε δώρο .?
Και το παλιότερο όπως είπα δεν με χαλάει. ?
. Το ότι γράφεις μουσική με όλα αυτά βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την τιμή του hardware που σου πουλάνε σ'αυτές τις τιμές, και κακώς τα συνδέεις.
ΥΓ: όπου "αιτιολογήσουν" και "αναιτιολόγητα" στην παράθεση σου αντικατέστησε τα με τα "δικαιολογήσουν" και "αδικαιολόγητα". Λάθη από κεκτημένη ταχύτητα...?
όχι, για εμένα έχει είπαμε γιατί βάζω και το software μέσα που δίνουν με την τιμή του hardware.
αν δεν έδιναν όλα αυτά θα συμφωνούσα μαζί σου.
Πάνε μαζί αυτά.
Είναι σχεδιασμένο ειδικά για αυτά στον απόλυτο βαθμό και επειδή το έχω δοκιμάσει, είναι και μια χαρά ποιοτικό.
Να δούμε και πόσο θα το πουλήσουν τελικά, ή μάλλον πόσο μπορείς να το αγοράσεις εδώ.
Πάρτε το μου. Το θέλω. Please?
Σας ξαναλέω, και το ΜΚII δεν με χαλάει καθόλου. ?