Μιας και μίλησες για Mac, δε συγκρίνεται το Logic με το GarageBand, και αναφέρω τα συγκεκριμένα 2 γιατί το Logic έχει λογική τιμή, είναι σχετικά bug free και αρκετά εύκολο να το μάθει κανείς
To έχω δουλέψει βρε bill και μάλιστα πρίν πιάσω το cubase.Ωραιότατο και γρήγορο.Για ηλεκτρονική μουσική για εμένα το καλύτερο.Απλά το να γράψω μια κιθάρα,ενα μπάσο,ενα synth και να προγραμματίσω σχετικά απλά τύμπανα που κάνω τώρα,οχι με το GB αλλά με οποιοδήποτε free DAW μπορώ να το κάνω.Αυτό μάλιστα,να το δεκτό σαν ευκολία του σήμερα.
Οσο για τα plug ins,δέν ξέρω τι ακούει ο καθε ένας και πόση ώρα του παίρνει,απλά όταν πήρα έναν hardware compressor τον bss dpr 402 που είναι εκτός απο compressor,De-esser και limiter μαζί,
260 ευρώ απο αγγλία,ενιωσα πολύ ασχημα για τα περισσότερα λεφτά που είχα πετάξει σε plugins που υποτίθεται πρόσφεραν τις ίδιες λειτουργίες.
reverb.Το
yamaha rev7 που το βρίσκω τώρα 350 ευρώ,μου φτάνει και μου περισσευει
για τα πάντα.?
Ουτε πάρε plug in το emt 140 τοσα ευρώ,παρε το chamber άλλα τόσα,παρε το lexicon digital αλλα τόσα,convolution το ένα,ξε convolution το άλλο και φτάνω να τα βάζω να παίξουν σε ένα mix και δέν ακούω τίποτα.
Οχι 3d διάσταση,ούτε θέατρο σκιών.Ολα γίνονται ένα στο export.Αφίσα.
Μου έχουν κουβαλίσει διάφορα αραχνιασμένα σαρδελοκούτια των 150 ευρώ,μια δουλειά κάνουν και την κάνουν σωστά.
Drums λέει στην οθόνη,γυρνάς λίγο 2 κουμπάκια,
έτοιμο.Και το ακούς και μετά το export.
Νά και αν είναι convolution,να και άν δέν είναι.?