Π
Πάνος Χελιδόνης
Guest
Ο ακατανόμαστος έχει κάνει την πιό αξιομίσητη διασκευή στο Tarkus και έκτοτε έχει καταχωρηθεί (απο μένα τουλάστιχον) ως ο χείριστος μπλιμπλικάς..ο ακατανομαστος
Ο ακατανόμαστος έχει κάνει την πιό αξιομίσητη διασκευή στο Tarkus και έκτοτε έχει καταχωρηθεί (απο μένα τουλάστιχον) ως ο χείριστος μπλιμπλικάς..ο ακατανομαστος
Χαχα αυτό το χε βγάλει εδώ ένας μαγαζάτορας το χε απλώσει στη μπάρα, για να παίξει ο Γιάννης ο Σπανός. Και του λέει ο Σπανός, τι είναι αυτό ρε την πίεση θα μου πάρεις;Τωρα για πληκτρα ρε καταρρακτη εγω περιμενα να βαλεις κατι τετοιο
https://www.muziker.gr/mukikim-rock-and-roll-it-studio-piano?gclid=Cj0KCQiAuqKqBhDxARIsAFZELmJySVy75ER_mbuZsoIJvoKOB6tQcflL-KF4UJwLEBEwoYGQsq8-LV8aAjN5EALw_wcB
Με το συγκεκριμένο προφανώς όχι, με άλλα παρόμοια πάντως ναι. Δεν θυμάμαι τωρα μάρκα, έχω χάσει την μπάλα με δαύτον, ότι πληκτροκαγκουριά κυκλοφορεί πάει και την παίρνει/διαφημίζει (με το αζημίωτο φαντάζομαι).Ασχολειται ο ακατανομαστος με τετοιο φτηνιαρικο πραμα?
Αν ναι καλα εκανες κ δεν το'βαλες
Δεν ήξερα οτι ο Τόλης έπαιζε μπουζούκι!
Είναι...?έχει καταχωρηθεί (απο μένα τουλάστιχον) ως ο χείριστος μπλιμπλικάς..
Και σκέψου ότι μας αρέσουν οι headless.
Δεν μπορούσε δηλαδή ο τύπος στο βίντεο να παίξει και να την ανοιγοκλείνει ταυτόχρονα?
Για dive bombs ασούμε.
Εμένα στο βίντεο, μου άρεσε πολύ αυτό το τζιπάκι με τον πίθηκα οδηγό, που είναι δεξιά απ' την βαλίτσα.
αλλά το έχει βελτιώσει το εργαλείο. Ερχεται με τη μία
Πλάκα πλάκα, το'χει άνετα.να μας παίξει το ταρκους στο κανώ απάνω
Έχω το άλμπουμ σε CD. Στο κανάλι μου μάλιστα έχω ανεβάσει απ'το 2015 το "Sound Chaser" απ'το ίδιο άλμπουμ.FEEL FREE TO VOMIT
Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια ήταν απο ανεκτά ως ενδιαφέροντα.. Γιατί τα σκ@τωσε με το συγκεκριμένο; ούτε επίτηδες να το έκανε. Γκεημάδικη μπλιμπλικίλα, άσε, το θυμάμαι και συφιλιάζομαι.το άλμπουμ σε CD
Έτσι την είδε, τι να πω?? Το original Tarkus παραμένει η απόλυτη κορυφή.Όλα τα υπόλοιπα κομμάτια ήταν απο ανεκτά ως ενδιαφέροντα.. Γιατί τα σκ@τωσε με το συγκεκριμένο; ούτε επίτηδες να το έκανε. Γκεημάδικη μπλιμπλικίλα, άσε, το θυμάμαι και συφιλιάζομαι.
Το καλύτερο σημείο πάντως είναι από 2:55 ως 5:48 και από εκεί μέχρι το 8:18 που μπαίνουν τα φωνητικά, τα δύο κιθαριστικά solos δηλαδή με τον Rudess να συνοδεύει. Ιδιαίτερα το 2ο σόλο είναι ανατριχίλα.Και το sound chaser το σκοτωνει ελαφρως