To μεγαλύτερο θέμα που θεωρώ ότι θα είχα με τη συγκεκριμένη κιθάρα, βάσει εμπειρίας από άλλες και χωρίς να έχω παίξει με το ίδιο μοντέλο, είναι ότι για τα γούστα μου οι stacked μονοί είναι η χειρότερη υλοποίηση μαγνητών. Συνδυάζουν το bluntness στις αρμονικές που έχουν οι humbuckers με τον πιο στενό και σφιχτό ήχο (λόγω μαγνητικού πεδίου) των single coils. Για τον ίδιο λόγο δεν συμπάθησα ποτέ ούτε τους mini hums, αλλά και πάλι θεωρώ ότι είναι καλύτεροι από τους stacked μονούς. Τουλάχιστον με τους mini hums παίζεις ωραία jazz ή γίνονται πλατφόρμα για ουδέτερα καθαρά που μπορείς μετά να επεξεργαστείς μέσω fx.
Για να πω και κάτι χρήσιμο όμως, στους humbuckers μεγάλη διαφορά κάνει η ρύθμιση του ύψους των pole pieces, με την οποία πάντα ξεκινάω πρίν ρυθμίσω το τελικό ύψος όλου του μαγνήτη. Μπορεί να δώσει ή κόψει πρίμα και μεσαία κατά το δοκούν βοηθώντας να ματσάρει καλύτερα με τους υπόλοιπους μαγνήτες.
Από κει και πέρα, δε θεωρώ ότι υπάρχει σωστή ρύθμιση μαγνητών. Εξαρτάται από το τί θέλει ο κάθε παίχτης από την κιθάρα και από το υπόλοιπο rig. Πχ, διαφορετική ρυθμιση θα έχει η κιθάρα αν προτιμάς να παίζεις smooth leads στον neck και bright ρυθμικά στον bridge, άλλη αν τα leads τα παίζεις κυρίως στον bridge, άλλη αν σου αρέσει οι μαγνήτες να έχουν hollow ήχο, άλλη αν τους προτιμάς μπασοπρίμους ή μεσαίους.
Προσωπικά σταματάω να ανεβάζω τον μαγνήτη εκεί που ακούω τα πρίμα να γίνονται πιο "χάρτινα", σημείο που είναι πολύ πιο πριν ξεκινήσω να παρατηρώ περίεργες παραμορφώσεις ή αλλαγή του sustain. Και σταματάω να κατεβάζω προτού ο μαγνήτης αρχίζει να ακούγεται hollow. Συνήθως οι κιθάρες μου έχουν μαγνήτες πιο χαμηλά ρυθμισμένους από τον μέσο όρο, αλλά με αρκετά ανεβασμένα τα pole pieces στους διπλούς στην καμπύλη του radius και λίγο παραπάνω.