φιλε μου μολις αλλαξα μαγνητες στην jackson ps4 που εχω και γι αυτο θα πω την αποψη μου για το θεμα σου.μπορει να μην ειναι usa η κιθαρα μου αλλα εχει ξυλα alder κ γενικα αμερικανικες προδιαγραφες!αξιζε τον κοπο!!!!!!!αλλη κιθαρα.θα σου προτεινα emg σε τετοια κιθαρα να μην βαλεις γιατι θα την καταστρεψεις!!!μπορει να κανω λαθος αλλα ειναι αποψη μου και θα προσπαθησω να την τεκμηριωσω με καποια επιχειρηματα...ο πρωτος λογος ειναι τα μειονεκτηματα των μαγνητων με μπαταριες οτι δηλ.πεφτει η αποδοση απο ενα σημειο και μετα και ειδικα σε υψηλες εντασεις και ο δευτερος λογος ειναι οτο συγκεκριμενα οι emg που θες εχουν χαρακτηριστικο ηχο κ οταν θα θες να πειραματιστεις με διαφορους ηχους και εφε θα εχεις μεγαλο προβλημα αν το αυτι σου ειναι εκπαιδευμενο να ξεχωριζει τις νοτες...δηλαδη οταν θα θες να παιξεις με chorus ειτε me flange εφε δεν θα δεις εξαιρετικες διαφορες σε σχεση με αλλους μαγνητες...ακομα και στα εφε δηλαδη,ο ηχος σου δεν θα ξεφευγει και πολυ απ τον αρχικο...εδω να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω emg,εχει ενας φιλος που παιζουμε συχνα και βλεπει και ο ιδιος τα μειονεκτηματα,δεν τα παρατηρω μονο εγω...οσο για το ποιοι ειναι οι καταλληλοι εγω θα σου προτεινα αν μου ελεγες για heavy metal κλασσικα τον super distortion!επειδη ομως αναφερεις σκετο METAL η καλυτερη λυση ειναι ο Χ2Ν SPACED F για τρεμολο σαν της κιθαρας σου.εχει πολυ ογκο και ειναι γι αυτην την δουλεια...τα μειονεκτηματα του ειναι οτι βγαζει βρωμια ακομα οταν παιζεις και στα καθαρα...χωρις distortion.και στα σολο ειναι φοβερος ομως εχει πολυ υψηλη εξοδο και ισως να χρειαστεις και noise gate για το καλητερο αποτελεσμα!ειναι ο πιο δυνατος μαγνητης της di martzio!!!αν τωρα θες μαγνητη να λειτουργει σαν active και για μεταλ θα σου προτεινα παλι της di martzio ενα σετακι D-Activators!!!απ τους καλυτερους για μενα!!!και σε θεση neck ειτε τον paf pro ειτε τον d activator neck!δεν αναφερω για s.dunkan γιατι προσωπικα εμενα δεν με καλυπτει ο ηχος τους χωρις να σημαινει αυτο οτι δεν ειναι καλοι μαγνητες,ειναι παρα πλυ καλοι κι αυτοι επισεις!ισως καποιος αλλος να ξερει περισσοτερα για dunkan και να σου προτεινει κατι αλλο.ελπιζω να βοηθησα καπως και γω,καλη μετατροπη!