μα ναι αυτο το εχω καταλαβει γι αυτο και ψαχνω ενα μαγνητη που να συνεννοηται λιγο καλυτερα με το φλοιντ... το κοιταξα το υψος και αυτο που πηρα ειναι περισοτερα μπασα και τιποτε παραπανω... εγω θεώ ογκο και διαυγεια... ;D ;D ;Dblackie είπε:Μη ξεχνας πως συγκρινεις μια κιθαρα με floyd και μια με string through body...
Εχει τεραστια διαφορα...
Το φλοντ δινει περισσοτερα πριμα και κοβει αρκετο σαστειν...
Δες οπωσδηποτε παντως το υψος των μαγνητων...
Seymour duncan TB-6aris 17561 είπε:μα ναι αυτο το εχω καταλαβει γι αυτο και ψαχνω ενα μαγνητη που να συνεννοηται λιγο καλυτερα με το φλοιντ... το κοιταξα το υψος και αυτο που πηρα ειναι περισοτερα μπασα και τιποτε παραπανω... εγω θεώ ογκο και διαυγεια... ;D ;D ;D
καλυτερος απο τον TB-5 ? ρωταω δηλαδηςςς γιατι τον εχεις...blackie είπε:Seymour duncan TB-6
ναι να πω την αληθεια επειδη ειναι η πρωτη φορα που ηχογραφω με μικροφωνο ειχα βαλει πολυ γκειν... Η ριτς σας ακουγεται καλυτερα διοτι κατεβασα αισθητα το γκειν... θα δοκιμασω να φτιαξω κι αλλο βιντεακι με λιγοτερο γκειν και ενα σκριμερ ετσι για λιγο μπουσταρισμα...bihlas87 είπε:Για αυτά που παίζεις στο video όντως η rich κολλάει καλύτερα...
πάντως δεν θα ήθελα να σε έχω γείτονα, ΠΟΛΥ gain ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ gain ;D ;D
τραγικος......................aris 17561 είπε:πω σας ακουστηκε τελικα ο πιβι ?
αντωνη ο tb-5 εστι οπως με εχει κοψει μου κανει ?ignantios είπε:τραγικος......................ψευτικος...........
o tb-5 ειναι πιο γεματος μαγνητης απο τον jb περισσοτερα μπασα.........λιγοτερα μεσαια πιο γλυκα πριμα.........περισσοτερο ογκο ......αλλα οχι για σενα δεν κανει.Δεν ειναι καφρο μαγνητης ειναι ωραιος γκαζωμενος αλλα οχι αυτο που νομιζεις-ψαχνεις εσυ...εμενα μου φτανει το γκαζι του ...εσενα σε φοβαμαι.aris 17561 είπε:αντωνη ο tb-5 εστι οπως με εχει κοψει μου κανει ?
++++ignantios είπε:o tb-5 ειναι πιο γεματος μαγνητης απο τον jb περισσοτερα μπασα.........λιγοτερα μεσαια πιο γλυκα πριμα.........περισσοτερο ογκο ......αλλα οχι για σενα δεν κανει.Δεν ειναι καφρο μαγνητης ειναι ωραιος γκαζωμενος αλλα οχι αυτο που νομιζεις-ψαχνεις εσυ...εμενα μου φτανει το γκαζι του ...εσενα σε φοβαμαι.![]()
chris gti είπε:Προταση γενικα για να βρεις την υγεια σου? Παιρνεις ενισχυτη της προκοπης...
με την κακια κουβεντα στο πληκτρολογιο... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(τραγικος......................ψευτικος...........
Ενα δικιο στο θεμα των ρυθμησεων αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτες τις ρυθμησεις που παιζω , μου αρεσουν ολες οι κιθαρες μου εκτος της τζακσον... Παντως ετσι οπως εχει παει το πραγμα , θα κοιταξω για καποιον λαμπατο και μετα θα δω τα προβληματα των ενυσχητων...Should Not Be είπε:Κάτι είπε ο Dnightshade πιο πάνω
Στο βίντεο παίζεις όλες τις κιθάρες με τα ίδια settings. Αυτό δεν έχει νόημα (νόημα έχει μόνο όταν συγκρίνεις τελείως καθαρό ήχο, και πάλι ανάλογα με ενισχυτή). Κάθε όργανο έχει το δικό του sweet spot.
Τώρα μάλλον έχεις βρεί ενα distortion που σου αρέσει και το χρησιμοποιείς. Αν δε σου αρέσει κάτι κάτσε βρες που σου ακούγεται η Jackson καλύτερα και φτιάξε ήχο μόνο για αυτήν, μετά κάνε το ίδιο για τις άλλες και τότε δες τι ακριβώς θέλεις να σου δίνει η κάθε κιθάρα και που νιώθεις ότι δε σε ικανοποιεί. Μετά βέβαια παίρνεις καινούριο ενισχυτή και πάλι από την αρχή ;D.
καρφι... εχεις εντυπωσιαστει κι εσυ με την ηχαρα ε ?? ?? ?? ;D ;D ;D ;DDnightshade είπε:Ο πίβι ήταν καρφί ή χρησιμοποίησες την HD300?
Βασικα δεν με καιει το καθαρο απο την γεφυρα... εχει τον 59 επανω οποτε ειμαι ευχαριστημενος στα καθαρα απο εκει... εξαλλου τον τζεφ μπεκ τον εχω και στην ιεςπι...Melkor_367 είπε:αλλα δε εχει την ιδια γλυκα στις μελωδιες
Tί κάνει κανείς για μια χούφτα tone... ;Daris 17561 είπε:Μενεις κοντα στο π.φαληρο ? ελεγα μηπως τις βαζαμε διπλα διπλα και τις συγκριναμε ;D ;D ??