Έχω (και μου δίνεις την εντύπωση) ότι ψάχνεις αυτό το holy grail του τόνου αγνοώντας πάνω απ όλα ότι η κιθάρα καθ αυτή το πολύ να μετράει ένα 30% στον τελικό ήχο σου.Αυτό σε συνδιασμό ότι θες σονει και καλά να παίζεις καρφί στον ενισχυτή θα σε βγάζει συνεχώς σε αδιέξοδα και αμφίβολες επενδύσεις σε εξοπλισμό ενώ θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτόν τον χρόνο (και χρήμα) ώστε να βελτιωθείς στο όργανό σου (άλλωστε ο τόνος από τα δάχτυλα βγαίνει).
Επίσης πάλι θεωρώ ότι ψάχνεις να βρείς τον ήχο σου σε λάθος μονοπάτια.έχει κιθάρες συνολικής αξία πάνω από 10.000 ευρώ και έναν ενισχυτή ή πεταλάκι της προκοπής γιοκ.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως με μία rp250 πεταλιέρα μπορώ και βγάζω ήχο πολύ γαμάτο (δεν κολλάω στην ακριβή εξωμοίωση των ενισχυτών δεν με αφορά) και πάω στοίχημα αν πάρω τη soloist σου (είσαι και αριστερός πανάθεμα ;D) οτι ηχάρα θα βγεί από μία ταπεινή πεταλιέρα σε τρανζιστοράτο ενισχυτή (συγκριτικά με αυτό που νομίζεις ότι βγάζεις εσυ, που δεν το θεωρείς ωραίο με τη συγκεκριμένη κιθάρα).
Τέλος έχεις την (εσφαλμένη κατά τη γνώμη μου) πίστη (πίστη= μη δικαιολογημένη πεποίθηση στο λεξικό μου) ότι η λάμπα είναι the way to go (το συμπερανα από τα σχόλια σου για το axe 2) και ότι τα ψηφιακά είναι για πέταμα ή ότι χάνουν σε σύγκριση με τη λάμπα που αν το δεις διαφορετικά όχι μόνο την πλησιάζουν αλλά σου δίνουν και πολλές άλλες επιλογές και τροποποιήσεις που θα σε οδηγήσουν όλο και πιο κοντά στον ήχο που αναζητάς. Εγώ χρησιμοποιώ μία jackson dk2 dinky , rp250, marshall mg30 dfx(ελεεινός ενισχυτής) και έχω σχεδόν αποφασίζει τι ήχο θα ήθελα να πετύχω στο μέλλον όταν θα έχω τα χρήματα να αγοράσω αξιοπρεπή εξοπλισμό.Παίζω 3 χρόνια χωρίς δάσκαλο με το αυτί και μετρονόμο που λένε και είμαι 22 χρονών.
Αυτά.