- Πόντοι
- 148
μα γιατι?... εσενα που σου αρεσει τοσο πολυ το spring reverb... ;D ;D ;Delavd είπε:Απλά προσωπικά θα αφαιρούσα ένα 30% του reverb σου![]()
Ισως να σε ξενιζει το οτι το σωμα ειναι chambered και δινει εναν πιο αερατο ηχο.FatalV είπε:
τα καθαρα οντως κατι θελουν... ισως ειναι αυτο που ειπα για τα 300αρια ποτενσιομετραΩς ανεμένετο, η κιθάρα δε με ενθουσίασε στα καθαρά τα οποία άκουσα και πρώτα. Με το drive όμως είναι σα να βρέθηκε στο φυσικό της περιβάλλον. Ειδικά bridge με το full drive ήταν αριστούργημα.
μολις βαλεις μαγνητες της προκοπης θα ερθουν και τα καθαρα ,μη περιμενεις βεβαια οτι θα αφησεις τις strat & τις tele σου αλλα θα γινουν τουλαχιστον...χρησιμα... ;Dτα καθαρα οντως κατι θελουν
ευχαριστω!Earendil είπε:Καλορίζικη!
Τα clips δε με ενθουσίασαν - και δε θα έπρεπε. Δεν ξέρω καμία κιθάρα που αν την άκουγα εντελώς "γυμνή" (όπως πρέπει και όπως σωστά μας την παρουσίασες) θα πάθαινα ταραχή.
Αυτό που σίγουρα υπάρχει είναι μια ωραιότατη πλατφόρμα για αλλαγές που ξέραμε εκ των πραγμάτων ότι θα γίνουν. ;D
Οπότε περιμένουμε το ρεπορτάζ.
ακρι-V.O.S. ;Dμολις βαλεις μαγνητες της προκοπης θα ερθουν και τα καθαρα ,μη περιμενεις βεβαια οτι θα αφησεις τις strat & τις tele σου αλλα θα γινουν τουλαχιστον...χρησιμα... ;D
Πές τα χρυσόστομε...που τους λέω για τα καθαρά της Gibson...και με πετροβολάνε... ;Delavd είπε:1) με τα χρόνια. Από προσωπική εμπειρία πχ, όσο περνά ο καιρός, τα...χορταστικά καντίνια της 335 μου φαίνονται τέλεια μπροστά στα πιο λεπτεπίλεπτα μιας strat.
Αυτό που το πάς? :θέμα καθαρά φυσιολογίας και φυσιολογικής φθοράς του αυτιού...![]()
αν δεν εχεις τη δυνατοτητα απλα αγορασε ενα σκαφακι με Ρ90 και θα εισαι κατα 99% καλυμμενος σε ολα τα ειδη (σοβαρα μιλαω δεν κανω πλακα).Οπότε, αν έχεις τη δυνατότητα να έχεις πρόσβασή και στις 2 "σχολές", τόσο το καλύτερο για σένα
Είχα ανοίξει και ένα αντίστοιχο θέμα παλαιότερα:marathon είπε:Αυτό που το πάς? :![]()
Συμφωνω με τη θεωρια σου και πιστευω οτι οπως ειπες στο τελος, καλο ειναι να εχεις προσβαση και στις δυο σχολες. Οπως και να το κανουμε, αλλη μερα θελεις κρεας κι αλλη μερα θελεις ψαρι... Συνεχεια με το ιδιο δεν γινεται. :-Xelavd είπε:Μιας και αναφερόμαστε στα "απόλυτα καθαρά", θα πω τα εξής τετριμμένα:
τα γούστα περί "απόλυτα καλού" αλλάζουν:
1) με τα χρόνια. Από προσωπική εμπειρία πχ, όσο περνά ο καιρός, τα...χορταστικά καντίνια της 335 μου φαίνονται τέλεια μπροστά στα πιο λεπτεπίλεπτα μιας strat.
Σε αυτό πιθανότατα να παίζει ρόλο και ο τρόπος που ακούμε τις συχνότητες όσο μεγαλώνουμε, θέμα καθαρά φυσιολογίας και φυσιολογικής φθοράς του αυτιού...
2) με το στύλ μουσικής που παίζουμε. Άλλα καθαρά θες όταν πχ παίζεις surf κι άλλα όταν παίζεις jazz.
Επομένως, η ανάγκη για ποικιλία στην ηχητική παλέτα ενός κιθαρίστα είναι εύλογη και απόλυτη λογική για εμένα.
Οπότε, αν έχεις τη δυνατότητα να έχεις πρόσβασή και στις 2 "σχολές", τόσο το καλύτερο για σένα![]()
Σε αυτήν την ηλικία...ξέρεις...ότι πεί ο γιατρός ;D ;Dalderbody είπε:τωρα, ποιο ειναι το κρεας και ποιο το ψαρι... περι ορεξεως