(my new...) Gibson LesPaul 50s tribute HB

μάλλον δεν έχει και πολύ καιρό πάντως η gibson που τα κάνει pcb... η δική μου studio δεν είναι...

(κάθομαι και ξεβιδώνω κιθάρες γιατι δεν έχω τι να κάνω...έξω δεν βγαίνω,έχει 38 βαθμούς)

DSC04055.JPG

alderbody είπε:
... στη studio δεν υπαρχει βερνικι παντου μεσα στο χωρο.

αυτο βεβαια θα το διορθωσω...  ;)

....
Όχι!!! Μη!!! Από εκεί αναπνέει το κσύλο. ;D

harilatron είπε:
Nαι κορόϊδευε...Στην αρχή ανησυχησα πώς ο φίλος μου ο Αlderbody αγόρασε κιθάρα χωρίς να την έχει δοκιμάσει...μετά όμως κατάλαβα ότι θα κρατήσει μόνο το λογότυπο ;D ;D

πολύ ωραίο το ρεπορτάζ σου alderbody !

alderbody είπε:
Ξεβιδωνοντας το καπακι του control cavity επιβεβαιωθηκε η υποψια μου.

pcb...

Controlroute.jpg
εγω έχω πρόβλημα doctor που θα προτιμούσα το "τακτοποιημένο" PCB από το παραδοσιακό στυλ στη δική μου Studio?? :P

DSC03501.jpg

wow κάθε studio είναι διαφορετική... γι'υτό κατέληξαν μάλλον στο pcb... :P

edit: η δική μου είναι μια studio plus του 2005

πάντως η δική μου βγήκε το 2010 από το εργοστάσιο (δεν είναι βέβαια η Tribute) δηλ. είχαν καιρό που άρχισαν να βαζουν PCB.

harilatron είπε:
θα του πιασω τη μυτη να σκασει (ετσι θα εχω και πιο πολλα σκασιματα)  ;D

Nαι κορόϊδευε...Στην αρχή ανησυχησα πώς ο φίλος μου ο Αlderbody αγόρασε κιθάρα χωρίς να την έχει δοκιμάσει...μετά όμως κατάλαβα ότι θα κρατήσει μόνο το λογότυπο ;D ;D
...και τα κσυλα τα σκαστά

Wild_Rose είπε:
πολύ ωραίο το ρεπορτάζ σου alderbody !

εγω έχω πρόβλημα doctor που θα προτιμούσα το "τακτοποιημένο" PCB από το παραδοσιακό στυλ στη δική μου Studio?? :P
να σου πω, ετσι οπως φαινεται με αυτα τα ψιλα καλωδιακια δειχνει καπως...

οταν τελειωσω με τα μονταζ και μου περισσεψει το pcb, τα λεμε...

Ξεχασα να σας πω οτι τα ποτενσιομετρα ειναι 300αρια στα Volume (330Κ bridge και 310Κ neck) και 500αρια στα Tone.

Αρα γι' αυτο οι 490κατι δεν μου φανηκαν και τοσο πριμαριστοι οπως ειχε πει καποιος πιο πανω.

H γνώμη σου είναι ότι αξίζει να περιμένει κανείς να μαζέψει αλλά 200 ευρώ απο το να πάρει μια epi std?

δυστυχως δεν ξερω καθολου την Epi std και δεν μπορω να εκφερω γνωμη.

σιγουρα εχει την προβλεπόμενη "ξυλεία" (λογικα αναλογως εκδοσης),

αλλα υπαρχουν διαφορες στον τροπο, αλλα και στον τοπο κατασκευης...  8)

απο την αλλη, το σαφως "βαρυτερο" λογοτυπο της Gibson παιζει αρκετες φορες το ρολο του...

πιστευω οτι ολες ειναι μια χαρα κιθαρες, αρκει να θεσεις τις προτεραιοτητες σου.

Μεγειές κι απο εδω!! καλόπαιχτη!

ως ευτυχής κάτοχος της 60's tribute με p90s σου λέω πως αυτο το όργανο θα το ευχαριστηθείς! και αφου είσαι και τυπος που ψάχνεται με βελτιώσεις, θα την κάνεις αερΟπλανο!!

Το χρωμα είναι ολα τα λεφτά! Κανείς δεν μπορεί να πιστεψει ΠΟΣΟ καλό είναι μεχρι να δει απο κοντα το worn honeyburst.

:)

Μεγειές κι απο εδω!! καλόπαιχτη! ως ευτυχής κάτοχος της 60's tribute με p90s σου λέω πως αυτο το όργανο θα το ευχαριστηθείς! και αφου είσαι και τυπος που ψάχνεται με βελτιώσεις, θα την κάνεις αερΟπλανο!!
ευχαριστω πολυ! :)

μηπως να ανοιξω κανα μαγαζι?

ΜΕΤΑΤΡΟΠΑΙ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ "Ο ΣΚΛΗΘΡΟΣΩΜΑΤΟΣ"

;D  ;D  ;D

Το χρωμα είναι ολα τα λεφτά! Κανείς δεν μπορεί να πιστεψει ΠΟΣΟ καλό είναι μεχρι να δει απο κοντα το worn honeyburst. :)
οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα....  ;D  ;D  ;D

alderbody είπε:

μηπως να ανοιξω κανα μαγαζι?

ΜΕΤΑΤΡΟΠΑΙ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ "Ο ΣΚΛΗΘΡΟΣΩΜΑΤΟΣ"

;D  ;D  ;D

οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα....   ;D  ;D  ;D
χαχαχαχαχα!! honey η μάνα το παιδί!! και σκληθροσώματος!!!!!!

Σε πάω!

;D ;D ;D :D :D

(σκλήθρο είναι το alder..? είδες τι μαθαίνει κανείς!!)

Με εκείνα τα κλιψ τι γίνεται; Έχεις δηλώσει τέτοια πρόθεση να την πειράξεις που φοβάμαι ότι δε θα την ακούσουμε μαμά ;D

Παρότι αγόρασες λάθος μάρκα, καλόπαιχτη :)

alderbody είπε:

οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα....   ;D  ;D  ;D
Μονο που για μας ισχυει δυστυχως το no money, no honey 8)

καλοπαιχτη φιλε και με γεια!

ΥΓ Ημουν αποκλειστικα Gibsonακιας και τωρα παιζω μονο με strat.

Transition rules

Jazzjoker είπε:
Με εκείνα τα κλιψ τι γίνεται; Έχεις δηλώσει τέτοια πρόθεση να την πειράξεις που φοβάμαι ότι δε θα την ακούσουμε μαμά ;D
και πανω που σκεφτομουν το ιδιο πραγμα σημερα...

ε λοιπον καλως εχοντων των πραγματων θα γραψω κλιψ ετσι οπως ειναι ...με τον πλακουντα (κοινως, με action στο Θεο και εντελως stock)

Παρότι αγόρασες λάθος μάρκα, καλόπαιχτη :)
μας εφαγε ο πλουραλισμος...  ;) (ποτε δεν το φανταζομουν οτι θα εδινα λεφτα για Gibson)

ΥΓ Ημουν αποκλειστικα Gibsonακιας και τωρα παιζω μονο με strat.

Transition rules
σωστο σε βρισκω... 

το καλο με τις Gibson ειναι οτι μας κανουν και ...λαχταραμε τις 7εndεr  ;D  ;D  ;D

'νταξει περα απο πλακα, για μενα και το τονιζω το κιθαριστικο στερεωμα απαρτιζεται απο αυτες τις δυο μαρκες (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων).

Κατι σαν BMW vs Mercedes, Porsche vs Ferrari κλπ

οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος  8)

κλιψ!

υπενθυμιζω, η κιθαρα ειναι οπως βγηκε απο το κουτι.

Το action ειναι ψηλα, οι χορδες ειναι 10αρες σε standard tuning.

Παιζω στον twin reverb χωρις κανενα εφε (μονο το reverb του twin) και ηχογραφω με ενα sennheiser e606 μεσω μιας E-mu 0202 σε soundforge.

Κανενα εφε δεν προστεθηκε μετα.

Πρωτα δυο κλιψ καθαρα.

Στο πρωτο παιζω και λιγο με τα Tone. Κλασσικα πρωτα bridge, μετα mid, μετα neck.

Η ιδια σειρα και στο δευτερο.

LPclean1.mp3

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back