Όχι!!! Μη!!! Από εκεί αναπνέει το κσύλο. ;Dalderbody είπε:... στη studio δεν υπαρχει βερνικι παντου μεσα στο χωρο.
αυτο βεβαια θα το διορθωσω...
....
Nαι κορόϊδευε...Στην αρχή ανησυχησα πώς ο φίλος μου ο Αlderbody αγόρασε κιθάρα χωρίς να την έχει δοκιμάσει...μετά όμως κατάλαβα ότι θα κρατήσει μόνο το λογότυπο ;D ;Dharilatron είπε:Όχι!!! Μη!!! Από εκεί αναπνέει το κσύλο. ;D
θα του πιασω τη μυτη να σκασει (ετσι θα εχω και πιο πολλα σκασιματα) ;Dharilatron είπε:Όχι!!! Μη!!! Από εκεί αναπνέει το κσύλο. ;D
...και τα κσυλα τα σκαστάNαι κορόϊδευε...Στην αρχή ανησυχησα πώς ο φίλος μου ο Αlderbody αγόρασε κιθάρα χωρίς να την έχει δοκιμάσει...μετά όμως κατάλαβα ότι θα κρατήσει μόνο το λογότυπο ;D ;D
να σου πω, ετσι οπως φαινεται με αυτα τα ψιλα καλωδιακια δειχνει καπως...Wild_Rose είπε:πολύ ωραίο το ρεπορτάζ σου alderbody !
εγω έχω πρόβλημα doctor που θα προτιμούσα το "τακτοποιημένο" PCB από το παραδοσιακό στυλ στη δική μου Studio??
ευχαριστω πολυ!Μεγειές κι απο εδω!! καλόπαιχτη! ως ευτυχής κάτοχος της 60's tribute με p90s σου λέω πως αυτο το όργανο θα το ευχαριστηθείς! και αφου είσαι και τυπος που ψάχνεται με βελτιώσεις, θα την κάνεις αερΟπλανο!!
οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.... ;D ;D ;DΤο χρωμα είναι ολα τα λεφτά! Κανείς δεν μπορεί να πιστεψει ΠΟΣΟ καλό είναι μεχρι να δει απο κοντα το worn honeyburst.
χαχαχαχαχα!! honey η μάνα το παιδί!! και σκληθροσώματος!!!!!!alderbody είπε:ευχαριστω πολυ!
μηπως να ανοιξω κανα μαγαζι?
ΜΕΤΑΤΡΟΠΑΙ - ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ "Ο ΣΚΛΗΘΡΟΣΩΜΑΤΟΣ"
;D ;D ;D
οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.... ;D ;D ;D
Μονο που για μας ισχυει δυστυχως το no money, no honey 8)alderbody είπε:ευχαριστω πολυ!
οντως! μ' αυτο το Honeyburst ...honey η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα.... ;D ;D ;D
και πανω που σκεφτομουν το ιδιο πραγμα σημερα...Jazzjoker είπε:Με εκείνα τα κλιψ τι γίνεται; Έχεις δηλώσει τέτοια πρόθεση να την πειράξεις που φοβάμαι ότι δε θα την ακούσουμε μαμά ;D
μας εφαγε ο πλουραλισμος... (ποτε δεν το φανταζομουν οτι θα εδινα λεφτα για Gibson)Παρότι αγόρασες λάθος μάρκα, καλόπαιχτη
σωστο σε βρισκω...ΥΓ Ημουν αποκλειστικα Gibsonακιας και τωρα παιζω μονο με strat.
Transition rules