Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το ποστ -το ξεκίνησα απ την αρχή ;D-θεωρούσα πως κάποιο καινούργιο μέλος πέτυχε το θέμα και το έβγαλε απ τη λήθη ;D
Διάβαζα,διάβαζα και άκουγα ,ενδιαφέρον είχε η εξέλιξη ,οι διάλογοι και τα κλιΨάκια ;D
΄Προσωπικά κάποια στιγμή ,ειδικά όταν διάβασα και το τελευταίο σου ποστ και καθαρά σαν προσωπική άποψη-σύμφωνα με τα γούστα μου ,τα ακούσματά μου και τις μηδαμινές μου παιχτηκές ικανότητες-και με όλο το θράσσος της γνωριμίας ;D, θεωρώ πως κατέσρεψες μια κιθάρα ;D ;D ;D
Γούστα είναι αυτά ,αυτιά είναι αυτά ,γνώσεις είναι αυτές και για το τελευταίο δεν έννοώ τις δικές μου
Πιστεύω πως το όργανο έπαιζε πραγματικά ''σαν'' γκίπσον ,όταν το πήρες ,όλες οι αρχικές εγγραφές στο Φέντερ,ήταν δεκαετία 60,έστω κι αν η κιθάρα ήταν τρίμπιουτ 50
, ήχος κλασσικός ....................κατά τη γνώμη μου πάντα και επ ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα και πάλι χωρίς παρεξήγηση και παρά το θράσσος μου λόγο του ότι δεν σε γνωρίζω.
Παίζεις κάπου?Δημιουργείς μουσική > φτιάχνεις τραγούδια?έστω και για σένα ?
Με Φέντερ παίζω μια ζωή ,αλλά πραγματικά ζήλεψα τους αρχικούς ήχους στον Φέντερ τον ενισχυτή.
Όπως είπε και κάποιος -μάλλον εσύ
-οι σχολές ήταν 2 γκίπσον και 7εντερ.
Φιλικά