Mr.tambourine man cover:Σταύρος-gkou

Ωραία και η επιλογή του τραγουδιου και η εκτέλεση (δεδομένων των συνθηκών).

Στην εισαγωγή-ρεφέν άκουσα κάποιο μικρό πρόβλημα στον συγχρονισμό των φωνών, στην συνέχεια διορθώθηκε.Η κοπέλα έχει πολυ ωραία χροιά,

keep em coming

Γενικά καλές εντυπώσεις. Θα συμφωνήσω με τον gdevelek για το στυλιζάρισμα της φωνής - δεν είναι κακό, απλώς λίγο hypnotic. Επίσης θα ήθελα να σας πω να πάρετε μερικά ρίσκα. Να ξεφύγετε λίγο από τα πεπατημένα και να προσπαθήσετε να δώσετε έναν δικό σας τόνο στα κομμάτις είτε στη συνοδεία είτε στη φωνή. Δοκιμάστε.

qesh, σε ευχαριστούμε πολύ!

RayDTutto , αυτό που ετοιμάζουμε τώρα με τον Yann θα είναι μια διασκευή έκπληξη και μία ευκαιρία να με ακούσετε και σε κάτι πολύ πιο δυναμικό ;D ;D ;D Με τον Σταύρο επίσης σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα (κάτι σε δυναμικό και πιο risky ;) )

gkou είπε:
Βρε ΕLIANIOS αυτή η λογοδιάρροιά σου βρε παιδί μου πια... ;D ;D ;D

Γράψε μου ένα σχολιάκι! :)
Νομιζω στα εγραψα ολα. Τις λεπτομεριες τι τις θες σε μια home rec.?

...και μ αρεσε που δεν ακουσα ρινικες αναπνοες(πολλες) αυτη τη φορα.

Ετσι κι αλλιως φιλε δε μασαω να στα χωσω. Αν ηταν κατι τοτε θα στο περιεγραφα με γραμματα και οχι με smilies

θα 'θελα να ακούσω τις δύο αυτές φωνές στο "summer wine" (nancy sinatra, lee hazelwood)  ;)

πιστεύω θα σου ταιριάξει καλά φωνητικά, ενώ κι ο συνοδός σου φαίνεται να έχει το χαμηλό που χρειάζεται

Λοιπόν κι εμένα μου άρεσε πολύ και ιδίως οι φωνές. Θα προτιμούσα βέβαια (κολλημένος γαρ) οι ηλεκτρικές κιθάρες να ήταν ακουστικές με την ίδια ενορχήστρωση.

Γιώργος

Μπράβο Παιδιά,μου άρεσε πολύ και εμένα μαρεσουν όλα ακόμα και το drumachine!! Μπράβο Μπράβο ΜΠράβο.  8) Γκου η φωνή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία μεγάλη τραγουδίστρια,Σταύρο πολύ ωραίος και νομίζω τέλειος στις δύσκολες δεύτερες.. τα συγχαρητήρια μου.  8)  ;D  8)

Stevie@, η ..Γκου προς το παρόν (και για πάντα  ,νομίζω) τρώει..καρβέλια για να μπορεί να ακούγεται αξιοπρεπώς. Σε ευχαριστούμε όμως πολύ για τα σχόλιά σου! :)

Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο, απλά νομίζω έπρεπε να ανεβάσετε λίγο στη μίξη τη μουσική σε σχέση με τα φωνητικά.

Χωρίς να θέλω να ακουστώ κάφρος, σχόλια τύπου "η φωνή σου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία μεγάλη τραγουδίστρια" δε βοηθάνε την εξέλιξη κανενός καλλιτέχνη. Κι εμένα μ'αρέσει η φωνή της gkou όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα. Γνώση, εμπειρία, εξάσκηση έχουν να δώσουν πολλά ακόμα! :) Δε γεννήθηκε η Μαρία Κάλλας... Μαρία Κάλλας. ;)

Μην ανησυχείς Menelaos, δεν θα πάω τελικά στη Λυρική σκηνή ;D

Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω να έχω δείξει γενικά ότι πορώνομαι με τέτοια σχόλια (χωρίς να τα κακοχαρακτηρίσω κιόλας, κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετική αισθητική σε αυτά τα θέματα, κι εγώ έχει τύχει να υπερβάλω, αλλά όχι με δόλο), ίσα ίσα που δίνω περισσότερη βάση στα καλοπροαίρετα αρνητικά ;)

ΤhePilgrim σε ευχαριστούμε και για τη συμβουλή!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
...μακαρι ορισμενοι εδω μεσα να παιζουμε κιθαρα τοσο καλα οσο τραγουδα η ξανθια χαζη ;) ;D ;D

Μια χαρά το αποδώσατε το κομμάτι παιδιά, και οι δύο.

Συγχαρητήρια και για την επιλογή.  :)

Μου άρεσε αρκετά η χροιά της gkou ταίριαξε πολύ καλά στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Ενώ και ο Σταύρος δεν υστέρησε καθόλου στην δεύτερη φωνή.

Αξιέπαινη προσπάθεια, μπράβο σας.

Μι Λάικ!  ;D ;D

Πολύ καλό!!! Το άκουσα πολύ ευχάριστα!!!! Κυρία Gkou πολύ καλή χροιά!!! Μπράβο και στους δύο σας...  ;)

Πολυ ωραια φωνη, αλλα το κομματι ακουγεται τοσο πολυ "αποστειρωμενο" και flat, που ακομα και το ψιλοπρασινο στο 1.25' ειναι "ευλογια"! ;)  Οι "δευτερες" δεν ερμηνευουν, απλα τραγουδανε, και το mix δεν βοηθαει!

Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε,δινοντας λιγο περισσοτερη βαρυτητα στην ερμηνεια του τραγουδιου!  :)

Nαι, εγώ το έκαψα φίλε μου το κομμάτι :-\

Δε μου μίλησε σαν στίχος και βγήκε φλατ όπως λες. Ο Σταύρος έκανε ό,τι μπορούσε ,το λάθος στην ερμηνεία είναι καθαρά δικό μου ;)

Σε ευχαριστούμε για την ακρόαση!

Δημητρό, σε ευχαριστούμε κι εσἐνα για τα σχόλια! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back