Γενικά καλές εντυπώσεις. Θα συμφωνήσω με τον gdevelek για το στυλιζάρισμα της φωνής - δεν είναι κακό, απλώς λίγο hypnotic. Επίσης θα ήθελα να σας πω να πάρετε μερικά ρίσκα. Να ξεφύγετε λίγο από τα πεπατημένα και να προσπαθήσετε να δώσετε έναν δικό σας τόνο στα κομμάτις είτε στη συνοδεία είτε στη φωνή. Δοκιμάστε.
RayDTutto , αυτό που ετοιμάζουμε τώρα με τον Yann θα είναι μια διασκευή έκπληξη και μία ευκαιρία να με ακούσετε και σε κάτι πολύ πιο δυναμικό ;D ;D ;D Με τον Σταύρο επίσης σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα (κάτι σε δυναμικό και πιο risky )
Λοιπόν κι εμένα μου άρεσε πολύ και ιδίως οι φωνές. Θα προτιμούσα βέβαια (κολλημένος γαρ) οι ηλεκτρικές κιθάρες να ήταν ακουστικές με την ίδια ενορχήστρωση.
Μπράβο Παιδιά,μου άρεσε πολύ και εμένα μαρεσουν όλα ακόμα και το drumachine!! Μπράβο Μπράβο ΜΠράβο. 8) Γκου η φωνή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία μεγάλη τραγουδίστρια,Σταύρο πολύ ωραίος και νομίζω τέλειος στις δύσκολες δεύτερες.. τα συγχαρητήρια μου. 8) ;D 8)
Stevie@, η ..Γκου προς το παρόν (και για πάντα ,νομίζω) τρώει..καρβέλια για να μπορεί να ακούγεται αξιοπρεπώς. Σε ευχαριστούμε όμως πολύ για τα σχόλιά σου!
Χωρίς να θέλω να ακουστώ κάφρος, σχόλια τύπου "η φωνή σου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία μεγάλη τραγουδίστρια" δε βοηθάνε την εξέλιξη κανενός καλλιτέχνη. Κι εμένα μ'αρέσει η φωνή της gkou όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα. Γνώση, εμπειρία, εξάσκηση έχουν να δώσουν πολλά ακόμα! Δε γεννήθηκε η Μαρία Κάλλας... Μαρία Κάλλας.
Μην ανησυχείς Menelaos, δεν θα πάω τελικά στη Λυρική σκηνή ;D
Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω να έχω δείξει γενικά ότι πορώνομαι με τέτοια σχόλια (χωρίς να τα κακοχαρακτηρίσω κιόλας, κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετική αισθητική σε αυτά τα θέματα, κι εγώ έχει τύχει να υπερβάλω, αλλά όχι με δόλο), ίσα ίσα που δίνω περισσότερη βάση στα καλοπροαίρετα αρνητικά
Πολυ ωραια φωνη, αλλα το κομματι ακουγεται τοσο πολυ "αποστειρωμενο" και flat, που ακομα και το ψιλοπρασινο στο 1.25' ειναι "ευλογια"! Οι "δευτερες" δεν ερμηνευουν, απλα τραγουδανε, και το mix δεν βοηθαει!
Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε,δινοντας λιγο περισσοτερη βαρυτητα στην ερμηνεια του τραγουδιου!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.