Μουσική κοινότητα

@DelRey Με όλο το σεβασμό, νομιζω οτι περιμένεις αυτό που λέμε "μασημένη τροφη" σε υπερβολικό βαθμό. Διαβάζω ξανά και ξανά αυτο το "πείτε μου που να ψάξω, πείτε μου τι να πω", που ειναι μεν λογικό βάσει της ηλικίας και της απειρίας σου, αλλα (στο λέω με εντελώς φιλικη διαθεση) δεν εχει νόημα να το ρωτάς για καθε ιδεα που σου λένε εδω.

Επειδή ευτυχώς πήρες αρκετές ιδέες για να ψαχτείς πιο στοχευμενα, πρεπει τωρα οντως να ψαχτείς, να κανεις επαφές, να ρωτήσεις με τον δικό σου τρόπο και εννοείται να είσαι έτοιμη να κανεις υπομονή γιατι πιθανως δεν θα βρεθεί απο τη μία στιγμή στην αλλη αυτο που θελεις. Δώσε στον εαυτό σου λιγο χρόνο, μην τρελαίνεσαι επειδή μέσα σε μια μέρα ή δυο δεν βρέθηκε μέσω αγγελίας η μπάντα που ψάχνεις.

Ξαναλεω, εντελώς φιλικά τα παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο μαγαζί 😭 τι να πατήσω 🥲
πατα στο facebook στις ομάδες jam nights και θα σου βγάλει τουλαχ, 3 ομάδες . Στη μια , Ουλωφ Παλμε στου Ζωγράφου , Αρχιτεκτονική νομ΄λιζω λέγεται , έχω πάει να δω τη φίλη - γνωστή να παίζει ντραμς , είναι πολύ πολύ οκ φάση

Κάνεις follow τις ομάδες και βλεπεις πότε κάνουν μάζωξη και πας αρχικά σαν θαμώνας να πάρεις μια τζουρίτσα και για μένα χωρίς κοινωνικές φοβίες ( στο λέω εγώ αυτό χαχα ) μιλάς με κόσμο . ¨οποιον σου κάνει κλικ και νιώθεις οκ

@DelRey Βλέποντας πόσο σοβαρό και (θα επιμείνω) ασυνήθιστο-για-την-εποχή-μας πρόβλημα υπάρχει με την έλλειψη social skills, θα σου προτείνω πολύ σοβαρά το εξής: από καιρό-σε-καιρό εδώ στο noiz οργανώνονται οι λεγόμενες "μπυροποσίες". Είναι (πλέον) σχετικά μικρές μαζώξεις ανθρώπων, με μέση ηλικία μεγαλύτερη από τη δική σου, αλλά φιλικώς διακείμενων. Να έχεις το νου σου (με τη ζέστη που έχουμε, δε νομίζω να αργήσει η διοργάνωση της επόμενης) και να ΠΑΣ, ώστε να ξεψαρώσεις, να ακούσεις και δυο κουβέντες παραπάνω. Άλλωστε, μουσική κοινότητα ψάχνεις, μουσική κοινότητα βρήκες, δες το σαν μία ευκαιρία να συναντηθείς με εκλεκτά και ανθεκτικά στο χρόνο μέλη της.

Υ.Γ. Δεν πρόλαβα να το γράψω, ήδη ανακοινώθηκε η επόμενη, σε παραπλήσιο νήμα.

Υ.Γ. Δεν πρόλαβα να το γράψω, ήδη ανακοινώθηκε η επόμενη, σε παραπλήσιο νήμα.
Τι απόλυτη ταύτιση σκέψεων ήταν αυτή... :cool:
Πάντως, εδώ στο Noiz - όπως σωστά θίγει ο Παναγιώτης- είναι μια μουσική κοινότητα που μέσω των event που διοργανώνονται (μικρά ή μεγάλα) έχουμε έρθει σε επαφή και κάπως έτσι έχουν προκύψει δεκάδες συνεργασίες ανά τα χρόνια.

Τι απόλυτη ταύτιση σκέψεων ήταν αυτή... :cool:
Πάντως, εδώ στο Noiz - όπως σωστά θίγει ο Παναγιώτης- είναι μια μουσική κοινότητα που μέσω των event που διοργανώνονται (μικρά ή μεγάλα) έχουμε έρθει σε επαφή και κάπως έτσι έχουν προκύψει δεκάδες συνεργασίες ανά τα χρόνια.
Τώρα το είδα !! Δεν ήξερα ότι διοργανώνετε κι εσείς ! Θα έρθω μάλλον αλλά γτ δεν το κάνατε Παρασκευή ή Σάββατο βολεύει πιο πολύ 😭

αλλά γτ δεν το κάνατε Παρασκευή ή Σάββατο βολεύει πιο πολύ 😭
Τα ΠΣ σχεδόν πάντα υπάρχει κάτι άλλο και γίνεται και χαμός στα Εξάρχεια. Τετάρτη είναι "χαλαρή" ημέρα και στις 21:30 που θα βρεθούμε είναι αρκετά νωρίς γα να το διαλύσουμε και νωρίς.

Trending...

Νέα θέματα

Back