Μουσική κοινότητα

Status
Not open for further replies.
Συγγνωμη στην OP για αυτο το χαλι , εγω για εντεχνο και Θεοδορακη μιλησα σε ουδετερο τονο για διαλογο και ο μεταλας απο πανω εχει φαει τρελο σκαλωμα με Αρβανιτακη κ Τσαλιγοπουλου , ξανα απ τα λιγα ελληνικα που ακουω οποτε τι σφιγγετε ο καμενος να μου τη πει, να επιτειθεται 5 αναρτησεις στη σειρα κι ο αλλος μιλαει τωρα σοβαρα για dj και Γαλιλαιες ρε ψεκα trigger μλκα ελεος, μας επιασε η αστυνομια του μουσικου γουστου, και χωρις να ειναι dj κανεις εδω μεσα παω στοιχημα... :ROFLMAO::eek:

"Οποιος ακουει Τσαλιγοπουλου ειναι κακογουστο πρεζονι τ ακουτε ρε" , και σε κυνηγαει με τη μαγκουρα στη παραλια, να φυγετε να πατε αλλου! Παρε τα χαπακια σου κ ηρεμησε λιγο μαστορα. Ποστ 127 ειναι εκτροχιασμος τρενου και 10 memes μαζεμενα, medication time...

Σχεδον δυο δεκαετιες σε μουσικα φορυμ τετοιο καραγκιοζη δικτατορα να κλαιγεται για το τι παιζουν οι πιτσιρικαδες στη παραλια με τη κιθαρα τους παγκοσμια πρωτια, στο νοιζ τον πετυχα με την πρωτη Ελλας το μεγαλειο σου! Αντε μεσα στο πηγαδι που ξεπηδηξες ρε καημενε με στελνει και σε thread τι ακουει o Kim Jong. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Bassicaly Guitarist αποδοση 1.05

Α τα παιζεις ολα τα σολο των cannibal corpse??!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Σιγα ψαρωσαμε.

Επισης η αποψη ποσες νοτες το λεπτο ακους/παιζεις για να ειναι καλη μια μουσικη ειναι αποψη αρχαριου που μολις ξεκινησε. Ειμαστε για γελια....

Και εγώ ακούω Natasa και ποσταρω και στο ''τι μουσική ακούτε τώρα'' αλλά δεν μου έχουν κάνει καζούρα, νομίζω ότι ψάχνεσαι για καβγάδες με άλλα αίτια που δεν μας έχεις μαρτυρήσει ακόμα

1752143564325.png

Συγγνωμη στην OP για αυτο το χαλι
Δεν υπάρχει OP. 99,9% μούφα ήταν. Έκανα βέβαια κάποιες έρευνες καθώς υποπτεύθηκα ορισμένους για το... τρολάρισμα :ROFLMAO: αλλά δεν έβγαλα άκρη.

• Like
Reactions: MGs

Ακριβως , αν ηταν γκομενα ο τυπος θα 'λεγα οτι με γουσταρει τρελα, λες να χει κανει αλλαγη φυλου;!!

Αμα ερθω την επομενη βδομαδα ακομα εδω θα ειναι και θα μετραει 8000 ποsτ να χτυπιεται με την Αρβανιτακη και τους εντεχνους DJ.

Ένα ακόμα να διαβάσω που να είναι... αυτό που θα είναι, ο γάμος σχόλασε.

Ως απαντηση στο ad hominem, παραθετω την αριστουργηματικα δοσμενη αναλυση του εντεχνου, απο τον κορυφαιο youtuber της Ελλαδας.

Αυστηρα για ατομα ανω των 18. Ευαισθητοι θεατες καλο ειναι να το αποφυγουν.

Well... από ένα ταλαντούχο YouTuber μπορεί να λοιδωρηθεί οποιοδήποτε είδος μουσικής (ή οποιαδήποτε ταινία, ή οτιδήποτε άλλο), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει κατ' ανάγκη δίκηο. Σχεδόν όλους όσους έδειξε (τους έλληνες καλλιτέχνες εννοώ) τους έχω γνωρίσει προσωπικά και δεν υπήρχε τίποτε στη συμπεριφορά τους που να δικαιολογεί τέτοια απαξιωτική επίθεση.

Αν τους ακούω; Στο κατάλληλο mood ακούω οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Δεν κρίνω από αυτή την αφετηρία, για το παραπάνω σχόλιο μου.

Ειναι δικαιωμα του καθε ενος να απαξιωνει οτι ( δεν) γουσταρει. Δεν εχει να κανει σε τιποτα με τη συμπεριφορα, ή με τον χαρακτηρα, ή με την προσωπικοτητα του καλλιτεχνη του οποιου το εργο απαξιωνεται.

Το να πεις οτι ο Γιωργακης ο Μασουρας ειναι το πιο αμπαλο εξτρεμ που περασε απο τον Ολυμπιακο, απαξιωνει το ποδοσφαιρικο του εργο, αλλα δεν απαξιωνει το Μασουρα ως ανθρωπο. Στην τελικη, ο Μασουρας κονομησε απο τη μπαλα, πραγμα που ελαχιστοι απο οσους επαιξαν ποτε μπαλα καταφεραν.

ΟΚ, ο παλιος ο mikeius ηταν καφρος, και καφριλες ελεγε. Δεν ειναι να τον παιρνεις και τοσο σοβαρα, αλλωστε για αυτο τον εβαλα :ROFLMAO:

Δεν ειναι να τον παιρνεις και τοσο σοβαρα

Μηδέν παρεξήγησις, άλλωστε το ξέρεις ότι συμφωνούμε. Ήταν μία ευκαιρία να καυχηθώ για τις γνωριμίες μου (από μία πλευρά) και να πω αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι και τόσο "ψώνια" όσο θεωρούν ορισμένοι.

Σε γενικές γραμμές δίκιο έχει για το ελληνικό έντεχνο-ροκ, θα μπορούσε να δείξει και Μαχαιρίτσα και Παπακωνσταντίνου και άλλους. Η Αρβανιτάκη θεωρώ ότι έχει πει αρκετά αξιόλογα τραγούδια, τσιφτετέλια και λαϊκά αλλά έχει και πολλά από τα κουλτουριάρικα με τα ''βαθιά νοήματα'' που περιγράφει τα οποία με αφήνουν αμήχανο (κριντζαρω). Σε Γενικές γραμμές πάντα, ο τυπάκος που έκανε το βίντεο είναι μικροσκοπικός - καμία μομφή για το κοντό ανάστημα - αλλά στην προκειμένη περίπτωση εξαιτίας αυτού, έχει αναπτύξει ένα τεράστιο ΕΓΩ για να ισοφαρίσει, προσωπικά δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα.

Ενταξει, τουλαχιστον οταν ηταν πιτσιρικας με τις καφριλες, ειχε και λιγο γελιο. Τωρα που την εχει δει Carl Sagan απο τα lidl, δε βλεπεται με τιποτα.

Συγγνωμη στην OP για αυτο το χαλι
Μαζί μου είναι και μου λέει δέν τρέχει τίποτα.
Ειδες πώς ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς Djs απο τα jukebox με πόδια?

Πιλότος είναι ο κύριος,σας το είπα,δείτε παραπάνω τι μλκίες πετάει.

Αξιότιμα μέλη... Φτάνει τόσο.
Λουκέτο.jpg

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back