- Πόντοι
- 398
πιστεύω αν είσαι ειλικρινής και συγκεκριμένη θα ενδιαφερθεί κάποιος , πχ τι μουσική θα ήθελες να παίξεις με άλλους ; κλπ κλπΛες να απαντήσει κανένας ? Αν ήταν ήδη θα είχε γίνει νομίζω
πιστεύω αν είσαι ειλικρινής και συγκεκριμένη θα ενδιαφερθεί κάποιος , πχ τι μουσική θα ήθελες να παίξεις με άλλους ; κλπ κλπΛες να απαντήσει κανένας ? Αν ήταν ήδη θα είχε γίνει νομίζω
Προς το παρόν κανένας δεν απάντησεΜπράβο, μιά χαρά είναι η αγγελία σου. Καλή επιτυχία και να μας γράψεις νέα όταν θα βρεθείτε με άλλους.
Μου κάνει εντύπωση το εξής: στην ηλικία που είστε, και στην εποχή που ζούμε, κανονικά θα έπρεπε να έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση - όχι τίποτε υπερβολικό, αλλά αρκετό για να σκεφθείτε πως βγαίνοντας ένα-δύο βραδάκια για έναν αργοπορημένο καφέ ή ένα ποτό, το μεγάλο σας πρόβλημα θα ήταν ότι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα σας πρήζανε στα τηλεφωνήματα...Προς το παρόν κανένας δεν απάντησε![]()
Την αίσθηση της νεότητας....στα χρόνια της ήσουν χειρότερος!!!!Έχω χάσει κάτι;
Την αίσθηση της νεότητας....στα χρόνια της ήσουν χειρότερος!!!!
Να πώ την αλήθεια...και εγώ στα χρόνια της σπούδαζα και είχα ήδη κόψει από τις μουσικές παρέες. Έτρωγα τα λεφτά μου βέβαια σε συναυλίες...Στα χρόνια της, εργαζόμουν και προσπαθούσα ήδη να ξεκόψω από μουσικές παρέες.
Το κορίτσι είναι 22 χρονών, δε χρειάζεται αποστάγματα αλήθειας.
Αν σοβαρότητα σημαίνει υπερανάλυση των δεδομένων πριν την πράξη και αποφυγή ρίσκων, τότε όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος, αλλά δεν πρέπει κι όλας. Βέβαια τα 30 είναι πολύ αόριστη ηλικία από την άποψη ότι μια τριαντάρα μπορεί να είναι κατασταλαγμένη και με σχετικά πηγμένο μυαλό και η διπλανή της να δύναται να σκεφτεί μόνο παπάκια.δεν υπάρχει λόγος να σοβαρευτεί κάποιος/α πριν τα 30;
Πως θα γίνει δηλαδή αυτό ? Θα μιλήσω εγώ σε κάποιον ?Μου κάνει εντύπωση το εξής: στην ηλικία που είστε, και στην εποχή που ζούμε, κανονικά θα έπρεπε να έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση - όχι τίποτε υπερβολικό, αλλά αρκετό για να σκεφθείτε πως βγαίνοντας ένα-δύο βραδάκια για έναν αργοπορημένο καφέ ή ένα ποτό, το μεγάλο σας πρόβλημα θα ήταν ότι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα σας πρήζανε στα τηλεφωνήματα...
Μέσω αυτής της σταδιακής διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου, θα πέφτατε και πάνω σε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα και τα πράγματα θα έπαιρναν τον φυσικό τους δρόμο.
Όμως, εσείς θεωρείτε πιθανότερο να βρείτε κάτι μέσω μίας αγγελίας;
Και μάλιστα είστε ανυπόμονη, παρά το γεγονός ότι αρκετοί σας επισήμαναν πως με αυτή τη διαδρομή ενδέχεται να πάρει κάμποσο χρόνο;
Έχω χάσει κάτι;
Καλώς ήρθες! Κάνε λίγη υπομονή, όλο και κάποιος/α θα απαντήσει στην αγγελία σου! Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει απλώς να τζαμάρειΠρος το παρόν κανένας δεν απάντησε![]()
Πως θα γίνει δηλαδή αυτό ? Θα μιλήσω εγώ σε κάποιον ?
μη μου πατάτε τον καλλο
θα έλεγα ότι τουλάχιστον μια πενταετία ανοησίας είναι απαραίτητη.
Τα ακόλουθα...Δεν ξερω τι ειναι τα αποσταγματα αληθειας.
Ε ναι... Δεν λέμε να πας και να παίξεις Vai, αλλά ένα μίνιμουμ πρέπει να το κατέχεις. Και εσύ και οι άλλοι. Και όσο πιο κοντά είναι το επίπεδο όλων (και ας είναι novice), ακόμα καλύτερα.Το bare minimum παντως, για να κλεισεις ενα στουντιακι να κανεις μια προβα- τζαμαρισματακι με αλλους μουσικους, ειναι να μπορεις να παιξεις ΣΩΣΤΑ και ΜΕΤΡΟΝΟΜΗΜΕΝΑ 3- 4 κομματακια, εστω σε στυλ ξερω γω paranoid- enter sandman.