Μουσική κοινότητα

Λες να απαντήσει κανένας ? Αν ήταν ήδη θα είχε γίνει νομίζω
πιστεύω αν είσαι ειλικρινής και συγκεκριμένη θα ενδιαφερθεί κάποιος , πχ τι μουσική θα ήθελες να παίξεις με άλλους ; κλπ κλπ

Μπράβο, μιά χαρά είναι η αγγελία σου. Καλή επιτυχία και να μας γράψεις νέα όταν θα βρεθείτε με άλλους.

Προς το παρόν κανένας δεν απάντησε 🥲🥲🥲🥲
Μου κάνει εντύπωση το εξής: στην ηλικία που είστε, και στην εποχή που ζούμε, κανονικά θα έπρεπε να έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση - όχι τίποτε υπερβολικό, αλλά αρκετό για να σκεφθείτε πως βγαίνοντας ένα-δύο βραδάκια για έναν αργοπορημένο καφέ ή ένα ποτό, το μεγάλο σας πρόβλημα θα ήταν ότι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα σας πρήζανε στα τηλεφωνήματα...

Μέσω αυτής της σταδιακής διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου, θα πέφτατε και πάνω σε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα και τα πράγματα θα έπαιρναν τον φυσικό τους δρόμο.

Όμως, εσείς θεωρείτε πιθανότερο να βρείτε κάτι μέσω μίας αγγελίας;
Και μάλιστα είστε ανυπόμονη, παρά το γεγονός ότι αρκετοί σας επισήμαναν πως με αυτή τη διαδρομή ενδέχεται να πάρει κάμποσο χρόνο;
Έχω χάσει κάτι;

Την αίσθηση της νεότητας....στα χρόνια της ήσουν χειρότερος!!!!

Στα χρόνια της, εργαζόμουν και προσπαθούσα ήδη να ξεκόψω από μουσικές παρέες.
Πάντως, για να μην παρεξηγούμαστε, δεν τρολάρω, πραγματικά μου διαφεύγει για ποιο λόγο δεν ακολουθείται η φυσική οδός των συναναστροφών, στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Στα χρόνια της, εργαζόμουν και προσπαθούσα ήδη να ξεκόψω από μουσικές παρέες.
Να πώ την αλήθεια...και εγώ στα χρόνια της σπούδαζα και είχα ήδη κόψει από τις μουσικές παρέες. Έτρωγα τα λεφτά μου βέβαια σε συναυλίες...

Η ενασχοληση με τη μουσικη, εχει αντι- κοινωνικη βαση. Ειναι ενα μοναχικο σπορ, που εχει χρονικες απαιτησεις σε μια βαση συνεπειας.

Αν δεν σου αρκει αυτο, αν δεν αντλεις ευχαριστηση απο αυτο, μην το συνεχισεις. Θα ειναι σαν να πηγαινεις θεσσαλονικη μεσω χανιων αν ψαξεις κοινωνικοποιηση μεσω της μουσικης.

Σε δευτερο χρονο βεβαια, αν η ( μοναχικη) σου ενασχοληση σε βγαλει σε ενα επιπεδο που να μπορεις να σταθεις σε μια μπαντα, τοτε μπορει να υπαρξει επαφη με αλλους ανθρωπους. Για αυτο το σεναριο νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις ακομα για σενα.

Φυσικα, αν μιλαμε για μια παρεα που ξεκιναει να παιζει και να μαθαινει μαζι, αυτο ειναι οτι καλυτερο. Ειμαι προσωπικα τυχερος και μεγαλωσα ετσι, αλλα μιλαμε για πολυ τρυφερες ηλικιες, θα εισαι τυχερη αν βρεις κατι τετοιο κοντα στην ηλικια σου, και σου το ευχομαι ολοψυχα.

Αλλα προς το παρον, θα ελεγα να επικεντρωθεις στη μελετη σου, διοτι ακομα και αν τωρα σου ερχοταν μια προταση απο καποιο ετοιμο γκρουπ, δεν ειναι βεβαιο οτι θα μπορουσες να σταθεις. Ο σκοπος ειναι με το που παιξεις με καποιους για πρωτη φορα, να τους "ψαρωσεις" αρκετα :ROFLMAO: ωστε να θελουν να συνεχισετε να παιζετε μαζι. Αυτο μονο μεσα απο τη μοναχικη ενασχοληση το πετυχαινεις, διοτι αν σε ενα σχημα τραβας πισω το αποτελεσμα,αργα η γρηγορα οι δρομοι θα χωρισουν.

Οποτε πεσε με τα μουτρα στη μελετη, και στην πορεια ολα θα ερθουν :)

c9e.jpg

Το κορίτσι είναι 22 χρονών, δε χρειάζεται αποστάγματα αλήθειας. Τριβή με την πραγματικότητα χρειάζεται, εμπειρίες και έστω άτσαλα πατήματα εδώ κι εκεί. Τα υπόλοιπα αφήστε να τα λέμε μεταξύ μας εμείς που έχουμε "σοφέψει" πλέον.

δεν υπάρχει λόγος να σοβαρευτεί κάποιος/α πριν τα 30;
Αν σοβαρότητα σημαίνει υπερανάλυση των δεδομένων πριν την πράξη και αποφυγή ρίσκων, τότε όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος, αλλά δεν πρέπει κι όλας. Βέβαια τα 30 είναι πολύ αόριστη ηλικία από την άποψη ότι μια τριαντάρα μπορεί να είναι κατασταλαγμένη και με σχετικά πηγμένο μυαλό και η διπλανή της να δύναται να σκεφτεί μόνο παπάκια.

Αν πρέπει να το συγκεκριμενοποιήσουμε αριθμητικά πάντως, θα έλεγα ότι τουλάχιστον μια πενταετία ανοησίας είναι απαραίτητη. Μόνη απαίτηση από εμένα τουλάχιστον είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών των πράξεων. Σπάσε τα όλα δηλαδή αλλά μετά κάτσε και μάζεψέ τα εσύ. Όχι ο μπαμπάς, ούτε η μαμά. Και αύριο ξανασπάσε τα.

Παιδιά κι εγώ δουλεύω και σπουδάζω αυτό που κολλάει με ένα χόμπι που ξεκίνησα; 😅 Από τη μια με λέτε νέα από την άλλη σαν να υπονοείτε ότι είμαι μεγάλη κι επειδή τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει κρίση ηλικίας μη μου πατάτε τον καλλο 🥲🥲

Μου κάνει εντύπωση το εξής: στην ηλικία που είστε, και στην εποχή που ζούμε, κανονικά θα έπρεπε να έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση - όχι τίποτε υπερβολικό, αλλά αρκετό για να σκεφθείτε πως βγαίνοντας ένα-δύο βραδάκια για έναν αργοπορημένο καφέ ή ένα ποτό, το μεγάλο σας πρόβλημα θα ήταν ότι τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα σας πρήζανε στα τηλεφωνήματα...

Μέσω αυτής της σταδιακής διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου, θα πέφτατε και πάνω σε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα και τα πράγματα θα έπαιρναν τον φυσικό τους δρόμο.

Όμως, εσείς θεωρείτε πιθανότερο να βρείτε κάτι μέσω μίας αγγελίας;
Και μάλιστα είστε ανυπόμονη, παρά το γεγονός ότι αρκετοί σας επισήμαναν πως με αυτή τη διαδρομή ενδέχεται να πάρει κάμποσο χρόνο;
Έχω χάσει κάτι;
Πως θα γίνει δηλαδή αυτό ? Θα μιλήσω εγώ σε κάποιον ?

Προς το παρόν κανένας δεν απάντησε 🥲🥲🥲🥲
Καλώς ήρθες! Κάνε λίγη υπομονή, όλο και κάποιος/α θα απαντήσει στην αγγελία σου! Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει απλώς να τζαμάρει :) Και μέσα από αυτή την εμπειρία μπορείτε να βελτιωθείτε/εξελιχθείτε μαζί. Σου εύχομαι καλή τύχη!

Πως θα γίνει δηλαδή αυτό ? Θα μιλήσω εγώ σε κάποιον ?

Μόνο αν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απαραίτητο, αλλιώς να μη πεις ούτε καλησπέρα. :ROFLMAO:

μη μου πατάτε τον καλλο

Εδώ που έμπλεξες θα είσαι τυχερή αν πάθεις μόνο αυτό.

θα έλεγα ότι τουλάχιστον μια πενταετία ανοησίας είναι απαραίτητη.

Με κάθε εκτίμηση, διαφωνώ απόλυτα. Η ανοησία δεν είναι ποτέ "απαραίτητη". Πέραν αυτού, δεν υπάρχουν πέντε χρόνια για ανοησίες, ούτε υπήρχαν ποτέ. Στα μεγάλα αστικά κέντρα, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τέτοιος που στα 35 (άντε στα 40) είναι κανείς μεσήλικας. Σε εκείνο το ηλικιακό πλαίσιο οφείλει στον εαυτό του κάποια ηρεμία, η οποία δεν προέρχεται ποτέ από ασκήσεις επί ανοησιών, αλλά από συνεπή ενασχόληση με κάτι που να θεωρεί κατάλληλο για την ιδιοσυγκρασία του. Σιγά μην πρέπει να φάει ο καθένας μας από πέντε χρόνια (εγώ έφαγα τουλάχιστον δέκα) με άλλους "χαμένους" που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν ξερω τι ειναι τα αποσταγματα αληθειας.

Το bare minimum παντως, για να κλεισεις ενα στουντιακι να κανεις μια προβα- τζαμαρισματακι με αλλους μουσικους, ειναι να μπορεις να παιξεις ΣΩΣΤΑ και ΜΕΤΡΟΝΟΜΗΜΕΝΑ 3- 4 κομματακια, εστω σε στυλ ξερω γω paranoid- enter sandman.

Αλλα ΣΩΣΤΑ, δηλαδη στο σπιτι να παιζεις πανω στο backing track και να μη φευγεις οπου να ναι.

Αν η φιλη ( ή ο οποιοσδηποτε) το εχει φτασει αυτο το σημειο, τοτε πολυ καλα κανει και βαζει αγγελια για να βρει μπαντα. Η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι οργανο μπαντας, και δεν εχει νοημα να μην επιχειρησεις κατι τετοιο, πολυ καλα κανει.

Αν παλι δεν εχει φτασει αυτο το σημειο, ΙΜΗΟ δεν εχει και πολυ νοημα να ψαξει για σχημα. Θα ειναι δυσκολο να βρει εντελως αρχαριους και προθυμους για τζαμαρισμα σε φαση παμε και βλεπουμε, ειναι παιδικες ασθενειες αυτες.

Δεν ξερω τι ειναι τα αποσταγματα αληθειας.
Τα ακόλουθα...
dekaraki3.jpg

Το bare minimum παντως, για να κλεισεις ενα στουντιακι να κανεις μια προβα- τζαμαρισματακι με αλλους μουσικους, ειναι να μπορεις να παιξεις ΣΩΣΤΑ και ΜΕΤΡΟΝΟΜΗΜΕΝΑ 3- 4 κομματακια, εστω σε στυλ ξερω γω paranoid- enter sandman.
Ε ναι... Δεν λέμε να πας και να παίξεις Vai, αλλά ένα μίνιμουμ πρέπει να το κατέχεις. Και εσύ και οι άλλοι. Και όσο πιο κοντά είναι το επίπεδο όλων (και ας είναι novice), ακόμα καλύτερα.

@DelRey αρχικά μην πάρεις σαν πανανθρώπινες αλήθειες όσα λέγονται εδώ μέσα, να ακούσεις τα θέλω σου πρώτα απ' όλα

Είσαι 21 , άρα ένα παιδί ακόμα που μόλις βγήκε στον κόσμο των μεγάλων

ομολογώ δεν έχω καταλάβει πλήρως τι ακριβώς θες με το να ζητάς να δικτυωθείς δια ζώσης με κόσμο . ΑΝ θες να παίξεις , θα βρεις αρκεί να είσαι συγκεκριμένη στα θέλω σου για να βρεις και κάποιον με συγκεκριμένα θέλω

Αρχικά κοιτάμε στο κοντινό μας περιβάλλον , δλδ σολή που σπουδάζεις . Αν και κατανοώ ότι ζούμε στην εποχή του bloody hawk

Αυτό που θα πρότεινα είναι να πας σε μπαρ που διοργανώνουν jam nights . Εκεί θα βρεις κόσμο αρχικά να μιλήσεις για μουσική και όποιου τα χνώτα σε καλύπτουν , κάνετε παρέα . Η πλειοψηφία, ειδικά αν είσαι ροκ/μεταλ κορίτσι θα σε αγκαλιάσει σαν παιδί του

Δυστυχώς δεν είμαι Ελλάδα αυτή την περίοδο να σε βοηθήσω παραπάνω , έχω και γνωστή μου , πολύ καλή κοπέλα που παίζει ντραμς στα jam nights και κακώς άργησα να το σκεφτώ να στο προτείνω . Εκεί δεν σε κρίνει κανείς , θα κάτσεις με το κρασάκι σου ή τη μπύρα σου και θα βλέπεις άτομα να κάνουν ροτεισον και να παίζουν τραγούδια κι εσύ θα είσαι και παίκτης και θεατής ανάλογα την περίπτωση

Επειδή είμαι 34 και δεν έχω παίξει ποτέ με κανένα λόγω κοινωνικού άγχους έκθεσης σε κοινό και άρρωστης τελειομανίας σε φάση " αν δεν μπορώ να το παίξω τέλεια δεν θα εκτεθώ σε κόσμο " και επειδή μάλλον το τρένο το έχασα , μην κάνεις το ίδιο λάθος

αυτά με πολλή αγάπη

Βρε @DelRey - δεν πρόσεξα αν το ανέφερες αλλά- τι παίζεις ή τι θα ήθελες να παίξεις (πιο συγκεκριμένα);

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back