Nai ! Δια ζώσης εννοώΚαλωσόρισες,
Όταν λες ομάδα, εννοείς κάποια άλλη πέρα της παρούσας (διαδικτυακής)?
Ναι το θυμάμαι, 21 ειμαιΠόσων χρονών είσαι αν επιτρέπεται; Στο περίπου, πχ θυμάσαι το MTV ή γεννήθηκες μετά;
Δεν γνωρίζω για οργανωμένες ομάδες και συναντήσεις, πιθανόν να μην υπάρχει κάτι τέτοιο. Συνήθως στην ηλικία σου οι μουσικοί - μουσικόφιλοι έρχονται σε επαφή και δικτυώνονται από γνωριμίες στις σχολές που σπουδάζουν όπου υπάρχουν άτομα της ηλικίας τους. Αν δεν έχεις τέτοιες άκρες πάντως εμείς εδώ γεροντάκια είμαστε ιντερνετικα διαθέσιμοι... Και δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχουν και νέοι ανάμεσα μας.Ναι το θυμάμαι, 21 ειμαι
Σχολές μουσικής ή γενικά? Έχω τελειώσει γενικά σπουδέςΔεν γνωρίζω για οργανωμένες ομάδες και συναντήσεις, πιθανόν να μην υπάρχει κάτι τέτοιο. Συνήθως στην ηλικία σου οι μουσικοί - μουσικόφιλοι έρχονται σε επαφή και δικτυώνονται από γνωριμίες στις σχολές που σπουδάζουν όπου υπάρχουν άτομα της ηλικίας τους. Αν δεν έχεις τέτοιες άκρες πάντως εμείς εδώ γεροντάκια είμαστε ιντερνετικα διαθέσιμοι... Και δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχουν και νέοι ανάμεσα μας.
Σε ποια ομάδα να το ρωτήσω όμως?Θα σου προτεινα να ψαξεις σε κανα γκρουπακι φοιτητικο αν υπαρχει σε FB ή κατι αντιστοιχο, ρώτα αν ενδιαφέρεται κόσμος για κανα τζαμάρισμα.
Λέω γενικά για τα ΤΕΙ-πανεπιστήμια, ειδικά στην επαρχία όπου οι φοιτητές ''πάνε για τη ζωή και όχι για τις πληροφορίες'' η μουσική είναι πολύ ζωντανή και οι μπάντες για την πλάκα μας αναρίθμητεςΣχολές μουσικής ή γενικά? Έχω τελειώσει γενικά σπουδέςκ στο μάθημα είμαι μόνη με τον καθηγητή
![]()
Μεγάλη αλήθεια...πάντως εμείς εδώ γεροντάκια είμαστε
Θέλω να ελπίζω...δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρχουν και νέοι ανάμεσα μας.
ψυχραιμία είμαι 34![]()
Χαχαψυχραιμία είμαι 34![]()