Μουσικές "πατάτες"

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
1,848
Αυτο το "Alors on Danse" ειναι απο τις εκνευριστικοτερες πατατες που εχω ακουσει τα τελευταια 10 χρονια. Ο τυπος που δηλωνει "Composer" θελει πολλες κλοτσιες. >:(

Και καθονται και του παιρνουν και συνεντευξη.... ::)

Waterfall-K είπε:
Αυτο το "Alors on Danse" ειναι απο τις εκνευριστικοτερες πατατες που εχω ακουσει τα τελευταια 10 χρονια. Ο τυπος που δηλωνει "Composer" θελει πολλες κλοτσιες. >:(

+1

Waterfall-K είπε:

hahahaha.... ;D Αν κρίνουμε με βάση αυτόν τον τύπο να αντιπροσωπεύει την μουσική των software και τον Παπαθανασίου να αντιπροσωπεύει το hardware...μάλλον νικάει το hardware. LOL  ;D

Waterfall-K είπε:

Έλα ρε συ τώρα.

Εσύ πιστεύεις ότι του πήραν συνέντευξη ως «composer» ;

Απλά , καλώς ή κακώς, χρησιμοποιώντας preset (ούτε καν δικά του δεν έκανε :P) του reason, έκανε παγκόσμια επιτυχία.

Τι να σου πω, μακάρι να ήμουν στη θέση του , αν μη τι άλλο, για να μην ξανά ξυπνήσω πρωί να πάω στη δουλειά.

WildchildGR είπε:
Αν κρίνουμε με βάση αυτόν τον τύπο να αντιπροσωπεύει την μουσική των software και τον Παπαθανασίου να αντιπροσωπεύει το hardware...μάλλον νικάει το hardware. LOL  ;D
Ελα τωρα, τι να του πει και ο Παπαθανασιου.....
f371dec3564e51b2d97803f7b59d60bc.gif

Έλα ρε συ τώρα.

Εσύ πιστεύεις ότι του πήραν συνέντευξη ως «composer» ;
Φυσικα το πιστευω. Αφου ξερεις τι ασχετοσυνη πεφτει στα media... ::) ;D

WildchildGR είπε:
hahahaha.... ;D Αν κρίνουμε με βάση αυτόν τον τύπο να αντιπροσωπεύει την μουσική των software και τον Παπαθανασίου να αντιπροσωπεύει το hardware...μάλλον νικάει το hardware. LOL  ;D

Και όλα τα παραπάνω τα ισοπεδώνουν το χαρτί και το μολύβι.  ;)  ;D

Το "κάνω επιτυχία" και "βγάζω λεφτά" είναι τελείως ανεξάρτητο απ'το "κάνω μια πατάτα".

(Αν το καλοσκεφτείς waterfall και αυτό sequencers είναι και το spiral sequencers είναι.Γιατί δηλαδή το snobάρεις?  ??? ??? ??? :P)

Waterfall-K είπε:

μωρε το τσιμπισε το μυριο ο τυπος ή οχι? (μη σου πω και παραπανω....) ολα τα αλλα ειναι για να λεμε..... ;D

WildchildGR είπε:
(Αν το καλοσκεφτείς waterfall και αυτό sequencers είναι και το spiral sequencers είναι.Γιατί δηλαδή το snobάρεις?  ??? ??? ??? :P)
Τωρα συγκρινεις το "Alors on Danse" με την πατατα το "Spiral"? :P

(χωρις πλακα, η εισαγωγη του "Spiral" ειναι απο αλλο πλανητη...)

@Superfunk, ναι το τσιμπισε το μυριο ο τυπος, so what? Καλα εκανε και το τσιμπισε, αλλα στο βιντεο ειδα υφακι που δεν το εχουν ουτε μουσικα τερατα που γραφουν μουσικη 50 χρονια. ::)

Μιας και σήμερα είναι η επίσημη μέρα εκτροχιασμού thread όπως φαίνεται, παρακαλώ να συνεχιστεί η κουβέντα περί ζαρζαβατικών στο παρόν θέμα. Ευχαριστώ σας!

Κοιτα να εισαι standby γιατι σε λιγο θα αλλαξουμε ξανα θεμα και θα μιλησουμε για πολιτικα 8)

Μετά το "μουσικές πατάτες" thread δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει πουθενά αλλού εκτός απο παιδική χαρά.

(Μ'αρέσει ο τρόπος που ανοίγει το thread...σαν να έχει ψυχολογικά ο Waterfall.... ;D )

Waterfall-K είπε:
Καλα εκανε και το τσιμπισε, αλλα στο βιντεο ειδα υφακι που δεν το εχουν ουτε μουσικα τερατα που γραφουν μουσικη 50 χρονια. ::)
Α γειά σου. Αντί να του πουν ίσα μ... κ..... κάθονται και τον ακούν τον μπαγλαμά.Δηλαδή όταν σ'αυτόν παίρνουν συνέντευξη, τότε σε κάτι άλλους που γράφουν "τον πατέρα τους και τη μάνα τους" όπως λέει κάποιος, τι πρέπει να κάνουν  ;D

Ναι αλλά ο τύπος χρησιμοποιεί Mac... Οπότε κάτι ξέρει...

(εμένα μ'αρέσει το alors on danse πάντως  :-X Επίσης δεν είδα κάποιο περίεργο υφάκι... Τι να πω...)

funky_bassman είπε:
Ναι αλλά ο τύπος χρησιμοποιεί Mac... Οπότε κάτι ξέρει...
Ο marathon θα του το έδωσε, αυτός δεν είχε ούτε β... να φορέσει  ;D

(εμένα μ'αρέσει το alors on danse πάντως  :-X
???

Επίσης δεν είδα κάποιο περίεργο υφάκι... Τι να πω...)
Εμείς είδαμε  >:(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back