Motorcycle Driver

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Ο καιρός σιγά-σιγά ανοίγει και σε λίγο θα ξαναξεκινήσουμε να "καβαλάμε" τις μηχανές μας (εγώ δεν ξέρω  ??? που έχω σιδερένια χέρια  8)).

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους με τις μηχανές τους (αυτοί που έχουν με καταλαβαίνουν  ;)).

Motorcycle_Driver.mp3

Attachments

hyperpanos είπε:
Ο καιρός σιγά-σιγά ανοίγει και σε λίγο θα ξαναξεκινήσουμε να "καβαλάμε" τις μηχανές μας (εγώ δεν ξέρω  ??? που έχω σιδερένια χέρια  8)).

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους με τις μηχανές τους (αυτοί που έχουν με καταλαβαίνουν  ;)).
Μένεις ορεινή βόρεια Ελλάδα;  ???

Όχι, εμείς στη Ρόδο ξεκινάμε καλοκαίρι από Μάρτιο  ;) :D

Ήμουν περίεργος σε τι κλίμα ζεις και  σταματάς τη μοτό το χειμώνα, τίποτε άλλο...

Εδώ το χειμώνα έχει υγρασία και πολλές βροχές, όχι τίποτα άλλο  ;).

Το κομμάτι πως σου φάνηκε  ???.

Κατι μου θυμιζει !!ΑΛΛΑ η εικονα που λαμβανω ειναι :καμια 20 μηχανες στο highway (οχι απαραιτητα hells angels ) με μουσικη υποκρουση το κομματι σου.Οτι πρεπει για ταξιδι με μοτο.

Πρεπει να εχεις επηρεασθει απο santriani η οχι;Παντως το ακουσα προσεκτικα και μου αρεσε ..τοχεις Πανο.Και καλα χιλιομετρα ...και προσοχη !!

gdevelek είπε:
Το κομμάτι μου άρεσε!
Να είσαι καλά  :)
Κατι μου θυμιζει !!ΑΛΛΑ η εικονα που λαμβανω ειναι :καμια 20 μηχανες στο highway (οχι απαραιτητα hells angels ) με μουσικη υποκρουση το κομματι σου.Οτι πρεπει για ταξιδι με μοτο.

Πρεπει να εχεις επηρεασθει απο santriani η οχι;Παντως το ακουσα προσεκτικα και μου αρεσε ..τοχεις Πανο.Και καλα χιλιομετρα ...και προσοχη !!
Αχ φίλε Περικλή, τι έχω επηρεαστεί από Satriani, καμμένος είμαι  ;D ;D ;D και φυσικά το κομμάτι σου θυμίζει κάτι γιατί Satriani είναι  ;)Υ.Γ. Τώρα που τα έχω σπάσει όλα, η προσοχή μας μάρανε  8) ;D ;D ;D

pericles είπε:
Ειπαμε ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ...Αυτη τη φορα κυριολεκτουμε .
Έτσι ακριβώς, από μηχανήματα αεροδρομίου δεν περνάω κυριολεκτικά  ;D ;D ;D.Να είσαι καλά φίλε Περικλή και σε ευχαριστώ  :).

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους ερωτευμένους με τις μηχανές τους (αυτοί που έχουν με καταλαβαίνουν  ).
ωραιο το κομματι! σε ταξιδευει.

υ.γ. ελπιζω να την καβαλησω αυτο το καλοκαιρι.

E.G. είπε:
ωραιο το κομματι! σε ταξιδευει.

υ.γ. ελπιζω να την καβαλησω αυτο το καλοκαιρι.
Μεγάλος καημός και έρωτας οι άτιμες  ;) Εγώ την δική μου την λατρεύω  :D

Ο άτιμος ο καράφλας έχει γράψει τραγούδια για όλες τις περιπτώσεις  8)

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ  :)

Εχεις παιξει αλλα του καραφλα που μ αρεσουν περισσοτερο(σα συνθεσεις εννοω οχι το παιξιμο σου).

Τα παιζεις ομως πολυ ωραια πια που δεν εχει και τοσο σημασια.

Εδω ακουγεσαι πιο ανετος απο το προηγουμενο που παλι ηταν αψογο αλλα λιγο σφιγμενο-βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα αν ειναι ετσι.

Πραγματι πρεπει να φτιαξεις μια tribute Satch μπαντα.Αφου γουσταρεις καραφλα do it!

Μη σου πω δηλ οτι αυτη τη στιγμη εχεις μεγαλυτερο ρεπερτοριο σε Satriani κομματια κι απ τον ιδιο. ;D

Και ειπαμε να δουμε και τουτο καποια στιγμη. ;D

Εξαιρετικο... θα παω για σουζες..! :D

419473_3100653606780_1577380478_32552883_1519082528_n.jpg

gvour είπε:
Εχεις παιξει αλλα του καραφλα που μ αρεσουν περισσοτερο(σα συνθεσεις εννοω οχι το παιξιμο σου).

Τα παιζεις ομως πολυ ωραια πια που δεν εχει και τοσο σημασια.

Εδω ακουγεσαι πιο ανετος απο το προηγουμενο που παλι ηταν αψογο αλλα λιγο σφιγμενο-βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα αν ειναι ετσι.

Πραγματι πρεπει να φτιαξεις μια tribute Satch μπαντα.Αφου γουσταρεις καραφλα do it!

Μη σου πω δηλ οτι αυτη τη στιγμη εχεις μεγαλυτερο ρεπερτοριο σε Satriani κομματια κι απ τον ιδιο. ;D

Και ειπαμε να δουμε και τουτο καποια στιγμη. ;D

Πρέπει να βρώ ντράμμερ, μπασίστα και ρυθμική κιθάρα, δύσκολο  ;D ;D ;DΕίπαμε το Ice 9 δύσκολο το σόλο του παναθεμά το, αλλά...

Ευχαριστώ φίλε  :)

bluesman είπε:
Εξαιρετικο... θα παω για σουζες..! :D
Αυτό είναι το "την πάω γ@$%&ντας"... ;D ;D ;DΝα είσαι καλά, σε ευχαριστώ  :)

hyperpanos είπε:
Πρέπει να βρώ ντράμμερ, μπασίστα και ρυθμική κιθάρα, δύσκολο 
Έλα βρε Πάνο, τόσα παλληκάρια στη Ρόδο, κάτι θα βρεις. Ψάξε λίγο όμως.

Ωραίος!

fusiongtr είπε:
Έλα βρε Πάνο, τόσα παλληκάρια στη Ρόδο, κάτι θα βρεις. Ψάξε λίγο όμως.

Ωραίος!
Λες να βγώ στη γύρα για παλληκάρια  :P ;D ;D ;D Ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back