Tα αγορασες χωρις να ξερεις πως θα τα συνδεσεις? Manuals δεν παιζουν?![]()
[/q
εντάξει τα κατάφερα. απλά ήθελα την υποστήριξη του αρχάριου. κρίμα που δεν την βρήκα.
Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχολουνται με modulars. Πες γιατι ειναι ακριβο "σπορ", πες γιατι ζουμε στο 2015 και οχι στο 1965, ;D καταλαβαινεις... ;Dquizzzzzz είπε:απλά ήθελα την υποστήριξη του αρχάριου. κρίμα που δεν την βρήκα.
ο καθένας όπως την βρίσκει και όπως του κ@@@@@@νει. εγώ απλά μια βοήθεια ζήτησαWaterfall-K είπε:Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχολουνται με modulars. Πες γιατι ειναι ακριβο "σπορ", πες γιατι ζουμε στο 2015 και οχι στο 1965, ;D καταλαβαινεις... ;D
Ετσι ειμαστε εμεις εδω, πλακατζηδες.quizzzzzz είπε:δεν έχω όρεξη για πλακίτσα.
το ότι ζήτησα απλά μια βοήθεια και πετάχτηκες όπως πάντα να μιλήσεις λες και δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις ούτε συζήτηση ε??? εσύ πάρτο αλλιώς γιατί καταντάς εκνευριστικόςWaterfall-K είπε:Ετσι ειμαστε εμεις εδω, πλακατζηδες.![]()
Εσυ παλι κοιτα πρωτα να μαθεις τα βασικα πριν αγορασεις κατι (πως συνδεεις ας πουμε καποια μερη ενος modular) και παρ'το αλλιως για'θα βρεις, που λενε και στο χωριο μου.![]()
Μου φαίνεται υποβαθμίζεις λίγο το φόρουμ κρίνοντας εξ'ιδίων..Waterfall-K είπε:Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχολουνται με modulars. Πες γιατι ειναι ακριβο "σπορ", πες γιατι ζουμε στο 2015 και οχι στο 1965, ;D καταλαβαινεις... ;D
Φαινεται με ξερεις καιρο. Btw, να πας αυριο να αγορασεις μια "αισθηση του χιουμορ", αν και χλωμο το κοβω να βρεις κατι στα μετρα σου.quizzzzzz είπε:το ότι ζήτησα απλά μια βοήθεια και πετάχτηκες όπως πάντα να μιλήσεις...
Χαιρω πολυ οτι υπαρχουν και στις μερες μας modular. Και? Μιλαμε για συστηματα των 60s ή συστηματα βασισμενα σε synths των 60s. Αν υπαρχουν 10,000,000 ανθρωποι που ασχολουνται με synths, οι....500 εχουν modular. Μεγεια τους με χαρα τους βεβαια, εγω μια πλακα εκανα αλλα απ'οτι βλεπω δεν παιρνετε χαμπαρι μερικοι. Προβλημα σας κυριοι.Χθεσινό...
Βλεπω οτι "σοβαρευει" η συζητηση. Ξερεις πολλα modular που μπορουν να "πάνε λιγο παραπέρα" απο τα συγχρονα_digital_synths? Ας το ακουσουμε κι αυτο στο ΝΟΙΖ, εχουμε διαβασει εδω μεσα τοσα και τοσα, ενα παραπανω δεν θα μας κανει εντυπωση....απευθύνονται/αξιοποιούνται περισσότερο σε ανθρώπους που θέλουν να πάνε λιγο παραπέρα απ'αυτο που προσφέρουν τα ετοιμα συνθ μαζικής παραγωγης.
lolWaterfall-K είπε:Ειδαμε και παθαμε με τα fanboys της Moog, να αρχισουμε τωρα με τα modular?
Εσυ. 8)quizzzzzz είπε:και ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω να συνδέσω ένα μόντιουλαρ ?
Για τα υπολοιπα, τι χαμπαρια μαστορα...έχω μια doepfer miniature case ένα pittsbourgh outputs και μια acidlab m303 πως να τα συνδέσω χωρίς να πάθω ηλεκτροπληξία????
αυτό δεν είναι χιούμορ είναι εξυπνάδες φυτού!!!!!!!!!!Waterfall-K είπε:Εσυ. 8)
Για τα υπολοιπα, τι χαμπαρια μαστορα...![]()
Το χρησιμοποιω συνηθως οταν μιλαω με φυτα, να, καλη ωρα...quizzzzzz είπε:αυτό δεν είναι χιούμορ είναι εξυπνάδες φυτού!!!!!!!!!!
Οχι ρε συ, μη μου το κανεις αυτο. Τζαμπα εφτιαξα καφε?παύω να ασχολούμε από αυτήν την στιγμή με την πάρτη σου.
Waterfall-K είπε:Το χρησιμοποιω συνηθως οταν μιλαω με φυτα, να, καλη ωρα...
Οχι ρε συ, μη μου το κανεις αυτο. Τζαμπα εφτιαξα καφε?![]()
Ουτε μια ωρα δεν αντεξες μακρια μου...quizzzzzz είπε:παύω να ασχολούμε από αυτήν την στιγμή με την πάρτη σου.
τα 'παμε. καλό βράδυ.
Waterfall-K είπε:Ουτε μια ωρα δεν αντεξες μακρια μου...