- Πόντοι
- 1,788
Yello ακούω φανατικά, και μιας και πήγε στις συλλογές το πράγμα......λογικό.Που τον θυμήθηκες?
Yello ακούω φανατικά, και μιας και πήγε στις συλλογές το πράγμα......λογικό.Που τον θυμήθηκες?
Ωραία. Μια σχολή από μόνοι τους είναι αυτοί οι τύποι.Yello ακούω φανατικά, και μιας και πήγε στις συλλογές το πράγμα......λογικό.
Τον πιστεύω. Τη δεκαετία των '80s οτιδήποτε μεταχειρισμένο & vintage αναλογικό πουλιόταν σε αστείες τιμές. Αστείες τιμές σε σύγκριση με το σήμερα βέβαια, μια χαρά λογικές ήταν οι τιμές τότε, με λιγότερα από $1,000 αγόραζε κάποιος ένα CS80 στα μέσα των '90s. Τώρα πως φτάσαμε στα 20ρια και 40ρια χιλιάρικα για το ίδιο όργανο στις μέρες μας είναι μια άλλη ιστορία. Όποιος θέλει σήμερα να χτίσει ένα modular έχει απείρως πιο πολλές, καλύτερες και φθηνότερες επιλογές. Στην αγορά πλέον υπάρχει κάτι για όλους και για όλες τις τσέπες, αρκεί να ξέρει κανείς τι αγοράζει και να μην παραμυθιάζεται.O Hans Zimmer πάντως είχε πει (για τα Modular synths ) που έχει παντού, ότι τα αγόρασε ....με το κιλό (ήταν η εποχή που τα πετούσαν ως obsolete ).
Το έχω δει ήδη.? Τι να πω...Μετά την κυκλοφορία του Montage M, της συγχωρούμε κάθε βλακεία που θα σκεφτεί να βγάλει.? Δεν συγχωρούμε όμως τους ανίδεους που συνήθως γράφουν στο MusicRadar. Site για τα πανηγύρια.το επομενο αρθρο εξαιρετικα αφιερομενο στον Waterfall!
συγγνωμη απο τους υποοιπους συμφορουμητες αλλα,,,!!!!
https://www.musicradar.com/news/namm-2024-yamaha-seqtrak
Trolley, μην είσαι πνεύμα αντιλογίας.
Από συνήθεια, και όχι πάντα. Απλά μου σκάνε ειδοποιήσεις στο FB και στο email μου όταν ανεβαίνει κάτι και κάποιες φορές διαβάζω από περιέργεια. Σαν παλιός αναγνώστης του κορυφαίου Keyboard mag ήδη από τα μέσα της δεκαετίας των '80s, πραγματικά εκνευρίζομαι που αυτοί οι ανίδεοι χρησιμοποιούν το όνομα του για να γράφουν τις κατά καιρούς απίστευτες βλακείες τους. Έτσι εξηγείται -εν μέρει- και η τραγική άγνοια που κουβαλάνε κάποια πιτσιρίκια σήμερα, όταν μεγαλώνουν διαβάζοντας "έγκριτα" sites τύπου MusicRadar τι να περιμένει κανείς...?αφού πιστεύεις ότι είναι άκυροι, για ποιο λόγο τους διαβάζεις;
Εγώ ξέρω ακριβώς τι με πιάνει.Εγώ πάντως όταν βλέπω φωτός σαν την παρακάτω κάτι με πιάνει ...Προβολή συνημμένου 42172
Προβολή συνημμένου 42173
Σε καταλαβαίνω, κι εγώ έχω πρόβλημα με τη σκόνη. Από κάποιους σαν κι εμένα έγινε κολοσσός η εταιρεία Swiffer.?Να είμαι από πάνω με το swiffer και να τα ξεσκονίζω ένα ένα?.
Δομημένο χάος. Το ίδιο κάνουν και τα ψηφιακά, στο background όμως, δε τα βλέπουμε να μας πιάνει ίλιγγος.. Εξ'ού και η απόρριψή μου. Αν συναντούσα κάτι τέτοιο, το πρώτο πράγμα που θα μου'ρχότανε να κάνω είναι να βγάλω ΟΛΑ τα καλώδια για να τα "ξαναβάλω στη θέση τους".. Only to find out οτι ήταν ήδη στη θέση τους! Απάνθρωπο πράγμα, ή μάλλον, ανθρωποδιωκτικό. Χίλιες φορές menu diving, που ούτε αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά το προτιμώ απο τα μαλλιοκούβαρα. Και έχει και save (πώς λέγαμε παλιά "έχει και turbo")Εγώ πάντως όταν βλέπω φωτός σαν την παρακάτω
Έτσι εξηγείται -εν μέρει- και η τραγική άγνοια που κουβαλάνε κάποια πιτσιρίκια σήμερα, όταν μεγαλώνουν διαβάζοντας "έγκριτα" sites τύπου MusicRadar τι να περιμένει κανείς...
Αυτή η λανθασμένη νύξη είναι που θα τα σπρώξει να σκάσουν τα ωραία τους λεφτά και να αγοράσουν το Seqtrak, και όταν διαπιστώσουν ότι η FM engine του ουδεμία σχέση έχει με την engine του DX7, θα είναι πλέον αργά. Και μετά θα βρίζουν κι αυτά το MusicRadar και τα "έγκριτα" reviews του. Τα περισσότερα "θύματα" πάντως ενδέχεται να μην πάρουν χαμπάρι και να συνεχίσουν να διαδίδουν τις μπαρούφες του MusicRadar, παραπληροφορώντας ακόμα πιο πολλούς.Για τα "πιτσιρίκια" είναι αρκετή η νύξη ότι υπάρχει κάποια σχέση με τον μύθο των DX synths
Αν δεν ενδιαφέρονται για τεχνικές αναλύσεις, με λάθος όργανο διάλεξαν να ασχοληθούν.Δεν ενδιαφέρονται για τεχνικές αναλύσεις, μουσική θέλουν να παίξουν και αυτό δεν θα βελτιωθεί αν γίνουν εγκυκλοπαίδειες με τεχνικά χαρακτηριστικά.