- Πόντοι
- 1,848
Και επειδή με κόβεις για ροκά, μου βάζεις Παπακωνσταντίνου που το ρΑκ το έχει και το παίζει στα δάχτυλα ε??
Τέσπα.?
Τέσπα.?
Mήπως να πάρεις το Nautilus?Και επειδή με κόβεις για ροκά, μου βάζεις Παπακωνσταντίνου που το ρΑκ το έχει και το παίζει στα δάχτυλα ε??
Τέσπα.?
Σε κάποια φάση είχε περάσει απ'το μυαλό μου, παλιότερα. Η τιμή που το είχαν (€1,855) παραήταν χαμηλή γι αυτό το μηχάνημα. Αλλά:Mήπως να πάρεις το Nautilus?
Δεν μ'αρέσουν τα βαρυκεντρισμένα πλήκτρα, δεν είναι για μένα, δεν είμαι πιανίστας. Το ιδανικό keybed για μένα είναι το ημιβαρυκεντρισμένο, σαν τα keybeds των Hammond μου.Αλλά θα έπαιρνα και ένα super ντουπερ κοντρολερ με βαρυκεντρισμένα και κουμπάκια και after touch και πως τα λέτε ?..
Δεν υπάρχουν όλα τα hardware synths σε plugins, πχ δεν υπάρχει soft version των Montage/MODX. Αλλά ακόμα κι αν υπήρχαν, τα soft synths δεν μου λένε τίποτα, δεν με ενδιαφέρει η soft μεριά των synths όπως έχω γράψει πολλές φορές, θέλω τα synths μου σε φυσική μορφή, αγοράζω μουσικά όργανα, δεν με ενδιαφέρει η virtual εκδοχή τους.και θα τα είχα και όλα τα hardware σε plugins.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο γρήγορο και άμεσο από τα hardware setups. Τη λέξη patchbay δεν την ξέρω (την ξέρω δηλαδή, απλά δεν έχει χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσω κάποιο?). Synths -> mixer με USB -> σύνδεση σε pc για ηχογράφηση -> τέλος. Δεν ανοίγεις τίποτα, δεν φορτώνεις τίποτα, όλα λειτουργούν όπως πρέπει να λειτουργούν χωρίς να εξαρτώνται από κάποιο DAW/PC και τα εκάστοτε "βίτσια" τους. Όλα τρέχουν ρολόι και με πλήρη αμεσότητα.Σε φάση γρήγορου recording θα δούλευα software.... να μην χρειάζεται να αλλάζω τίποτα σε physical routing (όχι ότι είναι τίποτα....με ένα patch bay ή έναν μικτη δεν χρειάζεται να κάνεις και κάτι ιδιαίτερο- άλλα λέμε τώρα) .
Νομίζω τα είχε πάρει το μάτι μου.Δεν υπάρχουν όλα τα hardware synths σε plugins, πχ δεν υπάρχει soft version των Montage/MODX.
Nope. Τώρα έβγαλαν μία soft light version του νέου Montage, που προς το παρόν δίνεται δωρεάν στους κατόχους του Montage M, και αρχές καλοκαιριού θα κυκλοφορήσουν την full έκδοση του. Δεν έχουν πει ακόμα αν θα πωλείται ή θα δίνεται μόνο στους κατόχους των Montage M, φαντάζομαι θα πωλείται κανονικά. Έχουμε γράψει αρκετές φορές στο NOIZ για την soft version του νέου Montage, έχουμε ανεβάσει και κάποια βίντεο που παίζουν back to back οι hard & soft vesrions και δεν καταλαβαίνεις ηχητική διαφορά. Όταν κυκλοφορήσει προβλέπεται πανικός.Νομίζω τα είχε πάρει το μάτι μου.
Μπορεί και να κάνω λάθος.
Ας βιαστεί γιατί οι υποχρεώσεις τρέχουν και τα χρήματα έχουν την τάση να γλιστράνεΟ Νάκας φέρνει καράβι απο την ανατολή. Λες να σου φέρει και το νεο montage και το στερητικό σύνδρομο να λάβει τέλος;