Στερητικό σύνδρομο MODX

παρ'το !

τωρα που γυριζει! και απο τη μανα γη των συνθ ετσι;;;

οταν θελουμε κατι πολυ, το κανουμε!!!

Απο Αμερικη κατι θα γινει! αλλα,,, απο εμπειρια μου γενικα σε τεχνολογια και προοδο, και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και το ποτε ερχονται, αν ερχονται προιοντα στην Ευρωπη, τα τελευταια χρονια, η κατασταση ειναι... Οτι γινεται χειροτερη χρονο με τον χρονο. Δηλαδη τεχνολογια και Ευρωπη απομακρινονται!!!

Για "καλα" πριμιουμ προιοντα / υπηρεσιες ισχυει στο 100 %!

αν ειναι να'ρθει παρα 3 πριν βγει η επομενη ναυαρχιδα τι να το κανω;;;;;!!!!!

ενα κοινωνικο μηνυμα δικο μου αυτο!!!!! ε  θα δωσουμε  και λιγα λεφτα στο τελωνειο που πειναει!!!!! win win θα ειμαστε!

Πάει τώρα το MODX, το χαίρεται άλλος στη μισή τιμη?
€900 το έδωσα, απ'τα €1,400 που το είχα πάρει. Ένας πιτσιρικάς Πειραιώτης ήρθε και το πήρε. Αν δεν ζούσα Ελλάδα θα το πουλούσα αρκετά πιο πάνω, εδώ δύο φορές κατέβασα την τιμή.

ισχυει αυτο!!! οπως ισχυει και, το οτι θα το πουλουσες ακριβνοτερα... Αν το πουλουσες εκτος Ελλαδος!

DISLIKE ( to προηγουμενο σχολιο σου!

! το σχολιο σου!!! και βεβαια ξερω!!! αλλα θα επανερθω στη σημαντικοτερη φραση του σχολιου μου, και δε τρολαρω καθολου. Αν κατι το θελουμε πολυ, το κανουμε!

βαζω τα μισα!!! λατρευω Ευβοια, (δυστυχως δεν εχω καταφερει να ερθω ποτε) μονο σουπερ λογια εχω ακουσει! μονος ορος να παιζω γκραντ πιανο καπου καπου τζαμαρισματα δικες μου μελοδιες κλπ! θα μου το στελνεις Αιγινα, (απεναντι ειμαστε) αν δεν μπορω να ερχομαι και θα σου το στελνω πισω!!!  τι λες!!!!!

DISLIKE ( to προηγουμενο σχολιο σου!

! το σχολιο σου!!! και βεβαια ξερω!!! αλλα θα επανερθω στη σημαντικοτερη φραση του σχολιου μου, και δε τρολαρω καθολου. Αν κατι το θελουμε πολυ, το κανουμε!

βαζω τα μισα!!! λατρευω Ευβοια, (δυστυχως δεν εχω καταφερει να ερθω ποτε) μονο σουπερ λογια εχω ακουσει! μονος ορος να παιζω γκραντ πιανο καπου καπου τζαμαρισματα δικες μου μελοδιες κλπ! θα μου το στελνεις Αιγινα, (απεναντι ειμαστε) αν δεν μπορω να ερχομαι και θα σου το στελνω πισω!!!  τι λες!!!!!
image.png

• Like
Reactions: theoMusictech
τωρα εσυ με τρολαρεις!!!!!!!!!! και ηθελα παντα να το γραψω! οταν ανεβαζουμε εικονες, σε φορουμ και οχι μονο, μετονομαζουμε την εικονα (στο σε τι αναφερεται) για να τη καταλαβαινουν προγραμματα αναγνωστων οθονης για ανθρωπους που δεν μπορουν να τις δουν!!!!! οπως εγω ας πουμε!!!!! ξεκαθαρο τρολαρισμα να βαλεις κατω απο ενα ποστ φωτια οπως το απο πανω εικονες!!!!! κανε επεξηγηση!!! παρακαλω!!!!!

αντε να σε συγχωρισω ισως δεν εχεις τσεκαρει καποια ποστ μου που εχω αναφερθει στο κομματι που και ποσο κοσμο δεν αφορα,,,,, "ΣΥΝΘ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ"!!!!

Τι άλλα νέα ωρέ Θείο? Όλα καλά σπίτι? Στη δουλειά? Ωραία! Πάντα καλά, πάντα καλά... image.gif

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ολα ησυχα!

και αυτη τη στιγμη ειμαι διπλα στο Μοχφ

Οχι για να δεις οτι ειμαι γνωστης της εταιριας! επισης, ησουν το πρωτο ατομο που οταν το ειχα παρει, σου ειχα στειλει για να με ξεμπλοκαρεις για καποια ψυλοδιαδικαστικα θεματακια που ειχα, το προσπερναω που ουτε αυτο το θυμωσουν!!!!! τα μηνυματα ειναι κατεγραμμενα παντως!!!!!

αυτο και το novation δε θα φυγουν ποτε!

Και Ναι! μπορω να πω οτι το κατεχω! σιγα ρε θα πει καποιος, μετα απο 10 χρονια αυτο ελειπε να  μη το κατεχες! Ον τοπικ ειμαι εχει αναφερθει το Moxf στο θρεντ!!!

αλλα θα'θελα να παω και τοο βημα παρακατω, Αυτη τη φορα ομως, δεν θα παρω καποιο αδερφακι ναυαρχιδας, (με πετσοκομενα κουμπια,) θα παρω ναυαρχιδα!

ή αυτη η λυση του 50/50, μου κανει!!!

πιστευω θα ειναι το μελλον σε πολλα ειδη!!!!!

Υγ. Δεν τρολαρα σε τιποτα απο τα παραπανω!

δεν θα παράγγελνα οποιοδήποτε synth από τόσο μακριά

Γιατί βρε, τα άλλα που έχεις πάρει από που ήλθανε; Από την Ερέτρια;

(δεν θα σου το στέλνανε, αλλά λέμε τώρα)

• Like
Reactions: theoMusictech
αυτη τη στιγμη ειμαι διπλα στο Μοχφ
Αγαπημένο. Αν ήξερα τι μαλακίες θα έκανε η Yamaha με το sequencer στα Montage/MODX θα το είχα κρατήσει.

ησουν το πρωτο ατομο που οταν το ειχα παρει, σου ειχα στειλει για να με ξεμπλοκαρεις για καποια ψυλοδιαδικαστικα θεματακια που ειχα, το προσπερναω που ουτε αυτο το θυμωσουν!!!!! τα μηνυματα ειναι κατεγραμμενα παντως!!!!!
Που να το θυμάμαι ρε Theo? Το 2016 έφυγα από το ΝΟΙΖ. Ξέρεις πόσοι (και για πόσο καιρό) μου έγραφαν ερωτήσεις σε πμ μετά την απόσυρση μου?? Που να τους θυμάμαι όλους. Πάντως χαίρομαι που σε βοήθησα κάπου.

θα'θελα να παω και τοο βημα παρακατω, Αυτη τη φορα ομως, δεν θα παρω καποιο αδερφακι ναυαρχιδας, (με πετσοκομενα κουμπια,) θα παρω ναυαρχιδα!
Αν θες ναυαρχίδα, πας για Montage M, αν θες να μεινεις στη Yamaha βέβαια. Που θα το βρεις? Δεν ξέρω.

Η συμβουλή μου: χτύπα τώρα ένα MODX+ που βρίσκεται παντού, οι τιμές του έχουν πέσει κατά πολύ από την μέρα κυκλοφορίας του (διότι έφαγαν το κράξιμο της αρκούδας) και είναι και στα "νερά" σου, μια και έχεις ήδη το MOXF (που ακόμα γ@^%$^ει και δέρνει παρεμπιπτόντως), και αργότερα βλέπεις.

image.png

Απ'τη Γερμανία τα περισσότερα

Δεν με αντελείφθοις.

Στη Γερμανία από που ήλθανε;

Εννοώ ότι όλα όσα έχεις πάρει, έχουν φτάσει στα χέρια σου από την άλλη άκρη του κόσμου.

Δεν με αντελείφθοις.

Στη Γερμανία από που ήλθανε;

Εννοώ ότι όλα όσα έχεις πάρει, έχουν φτάσει στα χέρια σου από την άλλη άκρη του κόσμου.
Ναι ωρέ, αλλά ήρθαν κατευθείαν από τη μαμά εταιρεία και με την πρέπουσα προσοχή. Και όταν τα αγόρασα από Γερμανία, δεν πλήρωσα τελωνείο. Που ξέρω γω τώρα ποια εταιρεία είναι αυτή που εμπορεύεται τα συγκεκριμένα Montage στο ebay και πως και γιατί...Συν το τελωνείο, που θα ανεβάσει πολύ, πάρα πολύ την αρχική τιμή. Μιλάμε για ένα όργανο (Montage M7) που είναι τεράστιο και ζυγίζει σχεδόν 18 κιλά.

Ασφαλώς, έτσι είναι. Δεν σου προτείνω να το κάνεις, απλά γέλαγα που έγραψες "από τόσο μακρυά". Επί της ουσίας, ξέρει (ή εικάζει) κανείς γιατί η Ηάμαχα τα έκανε τόσο μαντάρα;

Επί της ουσίας, ξέρει (ή εικάζει) κανείς γιατί η Ηάμαχα τα έκανε τόσο μαντάρα;
Δεν ξέρω, σε κάποια φάση σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα. Κάτι ακούστηκε ότι θέλει πλέον να κόψει τους αντιπροσώπους της και να πουλάει κατευθείαν η ίδια τα όργανα της χωρίς μεσάζοντες.

Παρακάτω μια απάντηση του Thomann μέσω email σε ένα πελάτη που ρωτούσε για τη διαθεσιμότητα του οργάνου:

image.png

προς Τρολλευ!

Θα Μας. Το εστελναν Τρολλευ!!! Και Οχι μονο θα Μας. Το εστελναν,,, αλλα μετα θα εκαναν και 3ημερο Ιαπωνεζικο πανυγιρι στη κεντρικη πλατια του χωριου! με Lead synth της... Korg!!!!! !!!!!!!!!!

Γουοτερφολ, δικιολογιες!!!!! εμενα επρεπε να με θυμασαι!!!

τες/πα! ας το αφισω εδω!!!!! Αχ για το Moxf τι να πω! Ας πω το βασικοτερο! ηταν/ειναι το πρωτο workstation που ειχα/εχω ποτε! Και... Δεν ειναι ενα οποιοδηποτε workstation. Πιστευω θα συμφωνησεις οτι με αυτο, εκλεισε ενας κυκλος Οχι μονο για την εταιρια, αλλα και μια εποχη παραγωγης μηχανηματων με... παραπανισια απλοτητα και λειτουργιες, λειτουργιες που ηταν οσες ηθελες ακριβως, και κατι παραπανω , ωστε, αν τις ηθελες να τις ειχες!!! οποιος δεν καταλαβε να μου το πει να το ξαναγραψω!

Ε πιστευω οτι μετα απ[ο αυτο, δεν φτιαχτηκε ενα τετοιο μηχανημα απο τη Yamaha. Τουλαχιστον.

Αν θα πηγαινα σε Yamaha,,, ΑΝ. ΑΝ... θα'παιρνα το MMMMMMMMM το μεγαλο.

Η επομενη μου επιλοογη μμε τον αλγοριθμο μου, ειναι το ΚρουζεΙ¨¨Ιλ

κι ας εχει τους μισους ηχους, τη μιση οθονη και τα μισα πλικτρα, μονο τα λευκα!!! μου κανει!

το κλειδι (του σολ?????) ειναι! δημιουργω; με πορωνει;;; με....... Ερεθιζει;;; το πηρα!!!!!

καλες μουσικες να'χουμε!

Και σκεψου το!!!!!

α και στην ερωτηση "γιατί η Ηάμαχα τα έκανε τόσο μαντάρα;"

δεν τα εκανε η Yamaha μανταρα!!! οι Ευρωπαιοι τα εκαναν! αντιπροσωποι θελεις; μεσαζοντες; αγοραστες; βαλε με το νου σου!!!!! μπορω να το αποδειξω και με άλλα πολλα παραδειγματα απο τον κλαδο της πληροφορικης πχ που εχουν γινει οι διαφορες... Αστοχ.ιες, αλλα βαριεμαι τωρα παιζω r&b sto Moxf!!!!!!!!!! και κλεω απο χαρα, με το πληκτρολογιο του!!!

Δεν ειναι ενα οποιοδηποτε workstation. Πιστευω θα συμφωνησεις οτι με αυτο, εκλεισε ενας κυκλος
Ένα Motif XF ήταν στην κυριολεξία, πλην του sampler, αλλά με καλύτερους DA converrters από το flagship, πιο πολλά arpeggios, μεγαλύτερη χωρητικότητα στο sequencer, ένα-δυο EQ παραπάνω και δεν ξέρω αν ξεχναω και τίποτα άλλο. Με το MOXF έκλεισε η εποχή των Motif. Τα Montage/MODX όμως εμπεριέχουν ότι είχαν τα Motif XF/MOXF συν ένα μύριο περισσότερα πράγματα, είναι η φυσική εξέλιξη της Motif σειράς. Η AWM2 engine δεν έχει πλεον voices, παίζει μονίμως με performances, και αυτό από μόνο του είναι κορυφαία κίνηση που διαχωρίζει τα Montage/MODX από οποιοδήποτε άλλο multitimbral synth έχει ποτέ κυκλοφορήσει ή κυκλοφορεί. Πρόσθεσε και μία FM engine-τέρας που δεν υπήρρχε στη Motif σειρά συν μερικά ακόμα "εξτραδάκια" που κάνουν τη διαφορά και Welcome to synth Heaven. 

Θα δεινοπαθήσεις αν πας σε Kurzweil, στο λέω από τώρα να το ξέρεις.?

• Like
Reactions: John Tzinieris

Trending...

Νέα θέματα