"Μνημόσυνο" Superfunk

Status
Not open for further replies.
Αξιόλογη και σεβαστή η κάθε ανάρτηση στο παρόν θέμα και η συναισθηματική φόρτιση.

Μαζί με τους τρείς απόντες μας να προσθέσω και τον Epicouris. Λάτρης των μπλουζ, διοργανωτής συναυλιών και φίλος συγγραφέας.

Προσωπικά δεν ήθελα να έρθω.
Διότι τον Νίκο τον διάβασα εδώ.
Ως απλό μέλος.
Τίποτα περισσότερο.
Εφυγε νέος και ωραίος και αγαπητός, ξέρουν περισσότερα όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά.

Τον Audiokostas τον έβλεπα μέχρι και στην δουλειά του
Στο στούντιο, σε πρόβες, με έκρινε και με βοήθησε. Φάγαμε , ήπιαμε.

Τον dkall, ομοίως. Προσωπικές επαφές και συναντήσεις.

Ομοίως και ο Epicouris μαζί με έναν άλλο φίλο τον Ζαχαρίτσεφ( τι να κάνει αυτή η ψυχή;;;) φτιαχνοντουσαν live και events..

Εδώ μέσα έχουν έρθει και έρχονται και θα έρχονται και θα μπαινοβγαίνουν καλά παιδιά και δημιουργικά.

Last edited:
Και πόσοι ίσως ήταν εδώ και δεν είναι μαζί μας;;

Η ανθρώπινη επαφή και τα κοινά μας δένουν συναρτήσει των θέλω/μπορώ/αρέσουν μας .

Το συνημμένο δεν είναι ορατό.
Τι δείχνει;
Κάτι πρέπει να συμβαίνει με τα συνημμένα. Δεν έπαιρνε τις εικόνες.

Ομοίως και ο Epicouris μαζί με έναν άλλο φίλο τον Ζαχαρίτσεφ ( τι να κάνει αυτή η ψυχή;;;) φτιαχνοντουσαν live και events..
Toν Bασίλη λες? Νομίζω ότι πλέον ασχολείται με τη φωτογραφία. Τον έχω χάσει κι εγώ

Δεν πρεπει να μπαινει το θεμα σε τετοια βαση. Δεν ειναι δυνατον να περιμενετε να παρευρεθουμε σε μια συναντηση 500 χλμ μακρυα και σε ακαταλληλη ωρα (να απαιτει διανυκτερευση) ετσι ευκολα.
Δεν μετριεται ετσι η εκτιμηση κι ο σεβασμος προς καποιον.

Κατα τα αλλα, το οτι υπαρχουν σκληρες αληθειες στο παρακατω ειναι γεγονος, και αυτο πραγματικα με ξεπερναει.
Αλέξανδρε, θα ήθελες κάποια στιγμή να μας δεις εκ του σύνεγγυς;

Εδώ μέσα δημιουργήθηκαν, γνωριμίες, φιλίες, συνεργασίες, μουσικές...
Το γεγονός ότι πάμε στα "τυφλά" εδώ και δύο χρόνια για την πλειοψηφία των "αρχαίων μελών"- όπως αντιλαμβάνεσαι Αλέξανδρε, είναι ένα "ζήτημα".
Συνεχιστε

Δεν πρεπει να μπαινει το θεμα σε τετοια βαση. Δεν ειναι δυνατον να περιμενετε να παρευρεθουμε σε μια συναντηση 500 χλμ μακρυα και σε ακαταλληλη ωρα (να απαιτει διανυκτερευση) ετσι ευκολα.
Δεν μετριεται ετσι η εκτιμηση κι ο σεβασμος προς καποιον.

Κατα τα αλλα, το οτι υπαρχουν σκληρες αληθειες στο παρακατω ειναι γεγονος, και αυτο πραγματικα με ξεπερναει.

Συνεχιστε
άντε πάλι.
θέλεις να έρθεις από το στούντιο για καφέ;

άντε πάλι.
θέλεις να έρθεις από το στούντιο για καφέ;
Γιατι αντε παλι?

Εδω συζηταμε για τον εκλιπόντα.
Ας μην μπερδευουμε αλλα θεματα.

Εξηγησα απλα οτι 500 χλμ για καποιους ειναι αποσταση. Προσωπικά δεν το καταφερνω ουτε μια φορα το χρονο και με στενούς συγγενείς στην Αθήνα.
Οταν βρεθω θα φροντισω να συναντησω καποια μελη του νοιζ που μας συνδεει αμοιβαία εκτιμηση.

Κι εγώ δε θα καταμετρήσω την εκτίμηση της κοινότητας από την προσέλευση. Οι διαδικτυακές φιλίες είναι διαφορετικές. Αρκεί που στο νήμα που υπάρχει για το πέρασμά του φαίνεται το πόσο σημαντικός υπήρξε για το νόιζ και πόσα μέλη βοήθησε και ενέπνευσε.

Σίγουρα θα ήταν ωραίο να ήμαστε περισσότεροι, και κατέβηκα ακριβώς με την ελπίδα να γνωρίσω κάποιους από εσάς, επειδή λόγω δουλειάς και απόστασης μου είναι γενικά δύσκολες αυτές οι συναντήσεις.
Προσωπικά όμως ευχαριστήθηκα τη συνάντηση και τις συζητήσεις έστω κι αν ήταν μικρότερος ο κύκλος.

@sultan of string αρκετά.
έχεις θίξει άπειρες φορές αυτό το θέμα. Λες και κάνουμε πάρτυ σπίτι μου και πρέπει να είμαι καλός host.
Θα το πω τελευταία φορά: δεν σου χρωστάω τίποτα. δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις καμία απαίτηση από εμένα, πόσο μάλλον σε τέτοιο προσωπικό επίπεδο.

κακώς θίγεται το θέμα για το ποιος σεβάστηκε ή όχι τον αποθανών.

@sultan of string αρκετά.
έχεις θίξει άπειρες φορές αυτό το θέμα. Λες και κάνουμε πάρτυ σπίτι μου και πρέπει να είμαι καλός host.
Θα το πω τελευταία φορά: δεν σου χρωστάω τίποτα. δεν έχεις το δικαίωμα να έχεις καμία απαίτηση από εμένα, πόσο μάλλον σε τέτοιο προσωπικό επίπεδο.

κακώς θίγεται το θέμα για το ποιος σεβάστηκε ή όχι τον αποθανών.
Καποιο λαθος κανεις.

Δεν εθιξα εγω κανενα θεμα.
Ουτε εχω κάποια απαιτηση. Απλα συμφώνησα με οσα ελεχθησαν απο αλλους.

Ουτε εθιξα εγω το θεμα για το ποιος σεβάστηκε τον αποθανόντα.

@sultan of string δεν κάνω κανένα λάθος.
Υπάρχει όλο το ιστορικό σου, οι δημοσιεύσεις σου είναι εκεί.

Ουτε εθιξα εγω το θεμα για το ποιος σεβάστηκε τον αποθανόντα.
βρήκες το τέλειο (και ανήθικο) πάτημα για να θίξεις πάλι το θέμα της τοποθέτησης μου στη κοινότητα.

Αρκετά.

@sultan of string δεν κάνω κανένα λάθος.
Υπάρχει όλο το ιστορικό σου, οι δημοσιεύσεις σου είναι εκεί.

βρήκες το τέλειο (και ανήθικο) πάτημα για να θίξεις πάλι το θέμα της τοποθέτησης μου στη κοινότητα.

Αρκετά.
Αγαπητέ διαχειριστή @Slew Rate

Προσωπικά, βρίσκω προσβλητική την παρουσία του συγκεκριμένου μέλους, το οποίο θεωρώ ότι επιδεικνύει έντονη υποκρισία. Γι' αυτόν τον λόγο, τον έχω μπλοκάρει. Παροτρύνω και εσάς να εξετάσετε το ενδεχόμενο μόνιμου, παραδειγματικού, αδυσώπητου τιμωρητικά αποκλεισμού του.

Προτείνω επίσης στα μέλη που επέδειξαν αλληλεγγύη προς το συγκεκριμένο άτομο να επανεξετάσουν τη στάση τους, καθώς πρόκειται για έναν χαρακτήρα που υπονομεύει την κοινότητα. Η υποκρισία και οι ύπουλες ενέργειες που αποσκοπούν στη διάλυση αυτού του ένδοξου φόρουμ είναι κάτι που απεχθάνομαι και είμαι αποφασισμένος να παρεμβαίνω με ανάλογα post για να το προστατεύσω. :mad:

Τι γίνεται εδώ;

Και ban;
και λίγο είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έχω άλλα στο μυαλό μου αλλά δε θα τα εκφράσω για τιμωρία για το συγκεκριμένο άτομο. Όσο ταλαντούχος και να είναι κάποιος και ότι πορεία και να έχει ο σεβασμός στους κανόνες του forum είναι αδιαπραγμάτευτος. Και η παρασκηνιακή υπονομευτική δράση επιλήψιμη, my brother. Oh, my brother, peace! 🤣

Αυτό δεν είχε γίνει και στο παρελθόν και απλά χρησιμοποίησε άλλο όνομα εν γνώσει των moderators και συνέχισε να ποσταρει;;;

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back