"Μνημόσυνο" Superfunk

Status
Not open for further replies.
Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,878
Αξιότιμα μέλη. Την Παρασκευή 19/9 και ώρα 21:00 ας συγκεντρωθούμε για να τελέσουμε ένα "μνημόσυνο" για τον αγαπητό μας @Superfunk.
Να πιούμε μια μπύρα στη μνήμη του και πιθανώς να προβούμε σε ένα group therapy διαχείρισης της απώλειας του- γιατί κακά τα ψέμματα, ο Νίκος μας λείπει.

Σημείο συνάντησης, το "γνωστό*" σημείο στα Εξάρχεια (αν και έχω βάσιμες υποψίες ότι διαπρεπέστατο μέλος του forum, θα εκφράσει αντιρρήσεις).

*Γνωστό σημείο: Vinylio bar, Σολωμού και Σουλτάνη

Α ρε κρίμα και κατεβαίνω αυτό το ΣΚ Αθήνα. Πιείτε μια μπύρα και για μένα ρε τσακάλια στην ψυχούλα του Νίκου 🍻

Θλιβερό καθήκον μου το να παραβρεθώ στη συνάντηση για τη μνήμη του φίλου μας.
Θα είμαι εκεί.

• Like
Reactions: MGs
Ένας ωραίος τρόπος για να τιμήσετε την μνήμη και την ζωή του, θα ήταν να μαζευτείτε σε έναν μουσικό χώρο, με Telecasters, μεγάλους καθαρούς ενισχυτές με spring reverb & tremolo και να τζαμάρετε, όσο αντέχετε. Η μουσική είναι γιατρικό και για τις ψυχές των ζωντανών και όσων έχουν ενωθεί με το Φως.

Εγώ παιδιά σκεφτόμουν αν θα σας άρεσε η ιδέα να μαζευτεί ενα πόσο και να αγοραστεί μια, τι άλλο, τελε και να δωριστεί κάπου, πχ μουσικό σχολείο;, να μπει και το username του πάνω γιατί οι περισσότεροι έτσι τον γνωρίζαμε. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να το οργανώσω αλλά θα ήθελα να συνεισφέρω.

Spring reverb & tremolo και να τζαμάρετε, όσο αντέχετε.

Superfunk ήχος = delay, όχι reverb χάνει τα πριμα.

Μου είναι πολύ δύσκολο τελικά να έρθω σήμερα αλλά πραγματικά θα κάνω ότι είναι ανθρωπινως δυνατό για να τα καταφέρω.

Αξιότιμα μέλη για να γράψω το ακόλουθο δεν σας κρύβω ότι αμφιταλαντεύτηκα: Καταρχάς ευχαριστώ τους @Yameth , @cos_dr και @kpeyos που είχαν την ευαισθησία να έρθουν για τον Νίκο.

Κατανοητό ότι άπαντες έχουν δουλειές, οικογένειες, προβλήματα, υποχρεώσεις κλπ, ότι οι χρόνοι δεν βγαίνουν και όλα τα συναφή.

Αλλά δεν σας κρύβω ότι ξενέρωσα απόλυτα με εμάς. Πραγματικά δεν το περίμενα... Φτύσαμε τον SF τόσο εμφατικά, τόσο απόλυτα που για εμένα ήταν shock to the system.

Πολύ κρίμα…

Εικάζω ότι πολλά μέλη δεν εκτίμησαν την ιδέα του μνημόσυνου καθεαυτού. Και όχι βέβαια τον Superfunk.

Πάντως αξιότιμα μέλη, στα δικά μου μάτια ήταν "τραγικό" να βρεθούν μόνο τέσσερα μέλη να σηκώσουν το ποτήρι στη μνήμη του Νίκου. Πόσοι και πόσοι ευεργετήθηκαν από τον SF...
Νίκο, συγνώμη φανήκαμε πολύ λίγοι..

ΥΓ: Αξιότιμα μέλη, φανήκαμε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Ελπίζω να το αντιλαμβάνεστε.

Είμαι πεπεισμένος πως η χαμηλή προσέλευση οφειλόταν στη μετα-διακοπών περίοδο. Εγώ ο ίδιος παραλίγο να απουσιάσω, καθώς ήταν μια δύσκολη μέρα για μένα, αλλά τελικά ήρθα επειδή βρισκόμουν κοντά στον τόπο συνάντησης.

Πιστεύω ότι αξίζει να διοργανωθεί άλλη μια συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα. Εκτιμώ ότι η ανταπόκριση θα είναι πολύ μεγαλύτερη, δεδομένης της αναγνωρισμένης αγάπης της συντριπτικής πλειοψηφίας του φόρουμ προς τον εκλιπόντα, τον τόσο αξιόλογο φίλο μας, του οποίου η προσφορά ήταν τεράστια τόσο στο φόρουμ όσο και μέσα από τη μουσική του πορεία.

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα, που γνωρίσαμε από κοντά τον εξαιρετικό συμφορουμίτη και mod μας, τον συνονόματο Κώστα @kpeyos .

Μια βραδιά με αναμνήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες ως είθισται συζητήσεις, στο γνωστό, απαράμιλλο κλίμα του Noiz.

Αγαπημένε μας @Superfunk , σε ευχαριστούμε, φίλε μας, για όλα όσα μας έδωσες. Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη και χαμόγελο, γιατί ξέρουμε ότι μας βλέπεις από εκεί ψηλά και χαμογελάς κι εσύ μαζί μας. Καλό ταξίδι.

Πιστεύω οτί εάν η πρόσβαση για να τιμηθεί η μνήμη του Νίκου ήταν πιό εύκολα προσεγγίσιμη για αρκετά μέλη,η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη.
Ενα μεγάλο ποσοστό μελών,μας χωρίζουν θάλλασες και αρκετά χιλιόμετρα.
Σας ευχαριστούμε που παραβρεθήκατε εκεί,γιατί ο κάθε ένας σας ξεχωριστά,εκπροσωπούσε και αρκετούς από εμάς που έχουμε μια σχετικά μεγάλη απόσταση και δέν μπορέσαμε να παραβρεθούμε,αν και το θέλαμε.

Στεναχωρήθηκα που δεν μπόρεσα εν τέλει να παρευρεθώ γιατί ενω βρισκόμουν για μερικές μέρες Αθήνα αυτό το μήνα δυστυχώς είχα ήδη γυρίσει Αγγλία νωρίτερα αυτή τη βδομάδα. Θέλω να πιστεύω οτι η μικρή συμμετοχή, στενάχωρη μεν, αλλα ωφειλόταν σε ανωτέρα βια και όχι επειδή δεν εκτιμήθηκε η σημασία της περίστασης.

Πιστεύω ότι αξίζει να διοργανωθεί άλλη μια συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Πραγματικά βρε Κώστα το πιστεύεις; Ξέρεις τι με τσακίζει; Ότι όταν χάσαμε τον Κώστα (τον audio), όταν χάσαμε τον Δημήτρη (τον Dkall), μπορέσαμε και τους κλάψαμε, πήγαμε στην κηδεία τους.

Τώρα χάσαμε τον Νίκο και πετούσαμε "χαρταετό". Το έχω πει άπειρες φορές. Το Noiz είμαστε εμείς,. Που γνωριζόμαστε για περισσότερο από 1/4 του αιώνα. Όταν φεύγει κάποιος από εμάς, φεύγει ένας από εμάς.

Πες με μαλάκα, ρομαντικό, αλλά για εμένα έτσι είναι. Με βάση τη δική μου αισθητική, όταν φεύγει ένας από εμάς, όλοι πρέπει να είμαστε εκεί.

Πραγματικά βρε Κώστα το πιστεύεις; Ξέρεις τι με τσακίζει; Ότι όταν χάσαμε τον Κώστα (τον audio), όταν χάσαμε τον Δημήτρη (τον Dkall), μπορέσαμε και τους κλάψαμε, πήγαμε στην κηδεία τους.
Διαφορετικές περίοδοι/ κυβερνούσε άλλος τη χώρα🤣
Πες με μαλάκα, ρομαντικό, αλλά για εμένα έτσι είναι.
Εγώ πιστεύω πως όλα καλά. Να είμαστε καλά. Την επόμενη φορά θα έχουμε πολλά μέλη στη συνάντηση.
Είναι εύλογος βέβαια ο προβληματισμός σου, η αγανάκτηση σου κλπ.
Αλλά θα διορθωθούν όλα στην πορεία. Εγώ είμαι αισιόδοξος.

Την επόμενη φορά θα έχουμε πολλά μέλη στη συνάντηση.
Σε ποια ακριβώς συνάντηση; Και εδώ δράττομαι της ευκαιρίας (και σε ευχαριστώ για την πάσα), για να θέσω το ερώτημα στην διοίκηση μας: @Slew Rate Αλέξανδρε, θα ήθελες κάποια στιγμή να μας δεις εκ του σύνεγγυς;

Να γνωριστούμε τρόπο τινά. Καθότι και εξ' όσων γνωρίζω παρακολουθούσες από δεκαετιών το forum, αν και όχι ιδιαίτερα ενεργός. Όμως όπως επανειλημμένα έχω αναφέρει, αυτό που διαχρονικά μας ένωνε στο Noiz ήταν η αίσθηση της κοινότητας.

Εδώ μέσα δημιουργήθηκαν, γνωριμίες, φιλίες, συνεργασίες, μουσικές...
Το γεγονός ότι πάμε στα "τυφλά" εδώ και δύο χρόνια για την πλειοψηφία των "αρχαίων μελών"- όπως αντιλαμβάνεσαι Αλέξανδρε, είναι ένα "ζήτημα".

Ως εκ τούτου, θα σε παρακαλούσα να γίνεις πιο ενεργός σε αυτό που εμείς οι «γεροντάρες» αυτού του εξαίρετου μουσικού forum, θεωρούμε "κοινότητα".

ΥΓ: Ελπίζω να μας καλέσεις στο εξαίρετο studio σου για ένα jam.

Πες με μαλάκα, ρομαντικό, αλλά για εμένα έτσι είναι. Με βάση τη δική μου αισθητική, όταν φεύγει ένας από εμάς, όλοι πρέπει να είμαστε εκεί.

Κοιτα, δεν σκέφτονται όλοι ετσι. Καταλαβαίνω ότι είσαι φορτισμένος, αλλά απουσία από τη συντριπτική πλειονότητα των Αθηναίων, δεν συσχετίζεται με το εάν και πόσο τυγχάνει σεβασμού ο εκλιπών.
Όπως λέει και ο Οδυσσέας, πολλοί απλά δεν τα κατάφεραν. Αλλοι πιθανότατα να προτίμησαν να πάνε πχ μια βόλτα με την οικογένεια τους. Άλλοι μπορεί να νιώθουν άβολα με το όλο σκηνικό. Άλλοι μπορεί να θέλουν να το αποφύγουν για διάφορους λόγους. Δεν σημαίνει ότι όλοι αυτοί δεν έδειξαν τον ανάλογο σεβασμό στον Νίκο.

Σε ποια ακριβώς συνάντηση; Και εδώ δράττομαι της ευκαιρίας (και σε ευχαριστώ για την πάσα), για να θέσω το ερώτημα στην διοίκηση μας: @Slew Rate Αλέξανδρε, θα ήθελες κάποια στιγμή να μας δεις εκ του σύνεγγυς;

Να γνωριστούμε τρόπο τινά. Καθότι και εξ' όσων γνωρίζω παρακολουθούσες από δεκαετιών το forum, αν και όχι ιδιαίτερα ενεργός. Όμως όπως επανειλημμένα έχω αναφέρει, αυτό που διαχρονικά μας ένωνε στο Noiz ήταν η αίσθηση της κοινότητας.

Εδώ μέσα δημιουργήθηκαν, γνωριμίες, φιλίες, συνεργασίες, μουσικές...
Το γεγονός ότι πάμε στα "τυφλά" εδώ και δύο χρόνια για την πλειοψηφία των "αρχαίων μελών"- όπως αντιλαμβάνεσαι Αλέξανδρε, είναι ένα "ζήτημα".

Ως εκ τούτου, θα σε παρακαλούσα να γίνεις πιο ενεργός σε αυτό που εμείς οι «γεροντάρες» αυτού του εξαίρετου μουσικού forum, θεωρούμε "κοινότητα".

ΥΓ: Ελπίζω να μας καλέσεις στο εξαίρετο studio σου για ένα jam.
"Τα είπε όλα ο άνθρωπος"

1758406986140.jpeg

Όπως λέει και ο Οδυσσέας, πολλοί απλά δεν τα κατάφεραν.
Δεν διαφωνώ. Ο Αργύρης είχε θέμα στο σπίτι, ο Νέστορας είχε πρόβα κλπ... Όπως είπα, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι υποχρεώσεις, τα απροσδόκητα κλπ...

Παρόλα αυτά, αυτή η απουσία για τον Νίκο με "στράβωσε" Γιώργο. Και πλέον δεν δικαιολογώ.

Όταν έφυγε έφυγε ο audiocostas ήμασταν όλοι εκεί. Προσωπικά δεν κάνω "εκπτώσεις". Όταν οφείλουμε σεβασμό, οφείλουμε σεβασμό.

Δεν έτυχε να γνωρίσω το Νίκο, αν κι έχω διαβάσει νήματα και κείμενα του στο φόρουμ.
Πρακολουθούσα (όχι πολύ τακτικά) το φόρουμ χωρίς να είμαι εγγεγραμμένο μέλος πάρα πολύ καιρό.
Αν και outsider, σε επόμενη συνάντηση, εφόσον μπορώ, θα ήθελα να έρθω κι εγώ.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back