- Πόντοι
- 1,788
Βρε μια χαρά είναι.Not bad, not bad at all το "μικρό", απ'ότι διαβάζω τώρα στο τότε review του SOS.
Βρε μια χαρά είναι.Not bad, not bad at all το "μικρό", απ'ότι διαβάζω τώρα στο τότε review του SOS.
Ρε συ, τι μια χαρά? Εξαιρετικό synth ήταν, διαβάζω στο review τα specs του και δεν τα πιστεύω. Ξέρω σημερινά VA synths άνω των €2Κ που Δεν διαθέτουν τέτοια specs.? Περιέργως δεν το είχα ψάξει το "μικρό", μάλλον δεν μου είχε κάνει κλικ το look του.? Αναμφίβολα όμως πρόκειται για ένα σοβαρότατο synth. Κρίμα που η Akai δεν το κυκλοφόρησε σε 61-key version και με μεγαλύτερη οθόνη, θα σάρωνε στην αγορά. Μεγάλη εταιρεία η Akai με landmark μηχανήματα στο ενεργητικό της.?Βρε μια χαρά είναι.
Δεν αντιλέγω, άλλωστε το αγόρασα ?Ρε συ, τι μια χαρά? Εξαιρετικό synth ήταν,
Καλά, εννοείται. Πάντως αν υπήρχε σήμερα μια 61-key version με μεγαλύτερη οθόνη και πολυφωνία και γύρω στο +/- €1Κ, το χτύπαγα άνετα.Δεν αντιλέγω, άλλωστε το αγόρασα ?
Άπλα δεν δικαιολογείται τέτοια αύαξηση στην τιμή του.
Τα νούμερα επαναλαμβάνονται...και είναι και πο το ίδιο μέρος...μάλλον καποιος βάζει (fake) αγγελία και στην τιμή πατάει 2 νούμερα εναλλάξ.Περί κατσαρών δεκαδικών
Καταλαβαίνω ένας ιδιώτης να πουλάει κάτι για 120 ή για 119.95 ή 199.99
Αλλά να πουλάει κάτι για 187.43 δεν το καταλαβαίνω..Και βλέπω στο ΑΚΑΙ:
737.37
858.58
797.97
888.88
δηλαδή τα δύο τελευταία ακέραια επαναλαμβανονται ως δεκαδικά.
Σαν να παράγονται από αλγόριθμο είναι αυτά τα νούμερα!
We tend to treasure what we can't have.Aυτό το miniak είναι ένα ιδιαίτερο όργανο. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα analogue modelling με τρελό stepping
Δυνατότητες sequencing, arpeggiator, rythm programming. Vocoder και γενικά εξαίρετο signal processing από εξωτερική πηγή 5 κιλά όργανο αν είδα καλά, ποιοτικότατo.
Για έναν που θέλει να το έχει στο setup του και ξέρει να το εκμεταλλευτεί και είναι σε καλή κατάσταση για την κατηγορία αυτή και για τα σημερινά δεδομένα 500 ευρώ τα βρίσκω φυσιολογικά να το πουλάνε.
Και ας ήταν φθηνότερο όταν πρωτοβγήκε, δεν μπορεί να πουληθεί τώρα 150 ευρώ τέτοιο όργανο για αυτά που προσφέρει αν είναι και σε λειτουργικότατη κατάσταση, προσεγμένο.
Μιλάω πάντα για συνειδητοποιημένους και έμπειρους χρήστες που μπορούν να εκμεταλλευτούν το όργανο στο έπακρο και το θέλουν στο setup τους. Η σπανιότητα του και οι λειτουργίες του δικαιολογούν τη σημερινή του τιμή ως μεταχειρισμένου για εμένα σε αυτή την περίπτωση.
Αν θες να φύγει, ναι. Και πιο κάτω,Άρα τι; Θα ξαναπέσει η μεταχειρισμένη Μεξικάνικη Strat στα 600€ που παλιά τόσο την αγόραζες καινούρια;
Δεν ξέρω, guys. Το ακούω πολύ και στο YouTube ότι έρχεται κύμα φτηνών μεταχειρισμένων, αλλά αν δεν το δω...Αν θες να φύγει, ναι. Και πιο κάτω,
Αν θες να ανανεώνεις την αγγελία για 8 χρόνια σαν τον άλλον με το βίντεο ?, όχι δεν θα πέσει.
Εγώ είμαι αυτός που υποστηρίζει ότι σε μερικά χρόνια θα χάσουν αξία και τα top line vintage.Δεν ξέρω, guys. Το ακούω πολύ και στο YouTube ότι έρχεται κύμα φτηνών μεταχειρισμένων, αλλά αν δεν το δω...
Ισως. Οτι θα πέσουν οι τιμες θα πέσουν, αυτο ήδη το βλεπεις να συμβαινει απλα ίσως όχι τόσο δραστικά όσο θα περίμενες. Και δεν είναι σίγουρο οτι θα φτάσουν πχ στα 600 για MIM strat, ή σε οποιοδήποτε αλλο παλιό επίπεδο.Άρα τι; Θα ξαναπέσει η μεταχειρισμένη Μεξικάνικη Strat στα 600€ που παλιά τόσο την αγόραζες καινούρια;
Στο Ελλαδιστάν, όλα να τα περιμένεις...?Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να θεσπιστεί ένας "φόρος κατοχής πολυτελών αντικειμένων- περιουσιολόγιο" τι έχει να γίνει....?
Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.Στο Ελλαδιστάν, όλα να τα περιμένεις...?