- Πόντοι
- 423
Πολλές φορές αισθάνομαι την ανάγκη να παίξω κάπου με μια LP αντί μιας Strat αλλά πάντα με
αποτρέπουν διάφοροι παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι ότι οι ''humbucker'' κιθάρες μου
δεν έχουν επιλογή split coil (εκτός από μια PRS SE) το οποίο σε λίγα μεν, αλλά κρίσιμα σημεία, μου είναι απαραίτητο
(και ας μην ακουστεί 100% σαν Fender - που είναι ανέφικτο- μου αρκεί να βγάζει ήχο single coil).
*έχω σκεφτεί την λύση να τις μετατρέψω σε coil split αλλά η διαδικασία χρειάζεται ειδικό, γιατί υπάρχει πρόβλημα να
καταστρέψεις τους μαγνήτες και μπλα μπλα μπλα
Έτσι σε μια αναζήτησή μου έπεσα πάνω σε αυτό το πετάλι.
https://www.youtube.com/watch?v=NlprK3vEhFo&t=487s
Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από το forum για να μας
πει την γνώμη του.
Πάντως φαίνεται καλό, κατασκευάζεται στην Γαλλία και κοστίζει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό
των περίπου 260 περίπου ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής.
Φαίνεται να δουλεύει καλά και σε συνδυασμό με πετάλια!
Υπάρχει κάποιο άλλο πετάλι που να κάνει κάτι παρόμοιο (με ενδιαφέρει κυρίως hum-->coil και όχι το αντίστροφο)?
αποτρέπουν διάφοροι παράγοντες, ένας εκ των οποίων είναι ότι οι ''humbucker'' κιθάρες μου
δεν έχουν επιλογή split coil (εκτός από μια PRS SE) το οποίο σε λίγα μεν, αλλά κρίσιμα σημεία, μου είναι απαραίτητο
(και ας μην ακουστεί 100% σαν Fender - που είναι ανέφικτο- μου αρκεί να βγάζει ήχο single coil).
*έχω σκεφτεί την λύση να τις μετατρέψω σε coil split αλλά η διαδικασία χρειάζεται ειδικό, γιατί υπάρχει πρόβλημα να
καταστρέψεις τους μαγνήτες και μπλα μπλα μπλα
Έτσι σε μια αναζήτησή μου έπεσα πάνω σε αυτό το πετάλι.
https://www.youtube.com/watch?v=NlprK3vEhFo&t=487s
Δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος από το forum για να μας
πει την γνώμη του.
Πάντως φαίνεται καλό, κατασκευάζεται στην Γαλλία και κοστίζει το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό
των περίπου 260 περίπου ευρώ, μαζί με το ΦΠΑ και τα έξοδα αποστολής.
Φαίνεται να δουλεύει καλά και σε συνδυασμό με πετάλια!
Υπάρχει κάποιο άλλο πετάλι που να κάνει κάτι παρόμοιο (με ενδιαφέρει κυρίως hum-->coil και όχι το αντίστροφο)?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: