• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Midi controller keyboards

Ανδρέας Αμπράμοβ

russian32gb

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Καλό μεσημέρι παιδιά, πριν κανά δυο μέρες απέκτησα το εργαλείο αυτό M-AUDIO PROKEYS SONO 61 MIDI CONTROLLER KEYBOARD.
61 πλήκτρα , όποιος έχει την σειρά αυτή το μοντέλο αυτό την μάρκα αυτή, κι ας είναι περισσότερα πλήκτρα, ας μας πει σαν ξεκίνημα στο είδος αυτό τις εμπειρίες του και τα κόλπα κλπ

Attachments

• img_1_1735902865769.webp
    img_1_1735902865769.webp
    65.8 KB · Εμφανίσεις: 0
Αδερφε μου και συναγωνηστη μου... (Ξερεις απο το αλλο thread το γιατι)!!!!!
επισης απο το αλλο thread ξερεις τη γνωμη μου για τα M-audio!
εγω, μονο για το δικο μου μπορω να μιλησω, εχω ξανααναφερθει γι'αυτο και παλιοτερα αλλα αφου το θεμα εχει να κανει για controllers, ας το ξαναγραψω! το Novation Impulse 61, ενα αξιοπρεπεστατο και με ωραια αισθηση πληκτρων κοντρολλερ, ποιοτικο και στην ολη κατασκευη!
και δωρακι μεσα στο πακετο το Ableton, ενα Daw που ειναι ενα απο τα βασικα μου!
ευχομαι ειλικρινα πολλες και καλες δημιουργιες με οτι και να γινουν! το κατεχεις το πιστευω απο αυτα που εγραψες και χθες!!!!!

Αδερφε μου και συναγωνηστη μου... (Ξερεις απο το αλλο thread το γιατι)!!!!!
επισης απο το αλλο thread ξερεις τη γνωμη μου για τα M-audio!
εγω, μονο για το δικο μου μπορω να μιλησω, εχω ξανααναφερθει γι'αυτο και παλιοτερα αλλα αφου το θεμα εχει να κανει για controllers, ας το ξαναγραψω! το Novation Impulse 61, ενα αξιοπρεπεστατο και με ωραια αισθηση πληκτρων κοντρολλερ, ποιοτικο και στην ολη κατασκευη!
και δωρακι μεσα στο πακετο το Ableton, ενα Daw που ειναι ενα απο τα βασικα μου!
ευχομαι ειλικρινα πολλες και καλες δημιουργιες με οτι και να γινουν! το κατεχεις το πιστευω απο αυτα που εγραψες και χθες!!!!!
Καλώς τον τον συνάδελφο συναγωνιστή , ναι εγώ είμαι αρκετά καλός στην μουσική στο άκουσμα στο μέτρημα στο αυτί , αναγνωρίζω εύκολα αν κάτι στο κομμάτι δεν είναι σωστά είτε από τονικότητα είτε από συγχρονισμό, από μωρό είμαι έτσι , και στα κρουστά και στα πλήκτρα και σε όλα τα όργανα ακόμα και που δεν τα παίζω , πχ έγχορδα πνευστά , στο συνθ τα παίζω όλα αυτά , όχι τα όργανα τα ίδια όμως με τα χέρια... Τώρα η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω από συνθ και ρυθμικά αρμόνια να προχωρήσω σε μίντι με ψηφιακό πρόγραμμα κλπ είναι γιατί ήθελα κάτι καινούργιο μέχρι να μπορώ να πάρω το καλύτερο που θεωρώ ότι υπάρχει pax5 + Kronos 2 η κάτι φθηνότερο αλλά pax Kronos πάλι

ειμαι μαζι σου να το ξερεις!!!
ας ημαστε θετικοι και ας μην μας επιρεαζουν παλιες εμπειριες που μπορει να εχουμε για μηχανηματα & μαρκες, που οκ στο παρελθον μπορει να μας (ψυλο)εχουν απογοητευσει! Σε εμενα απευθυνεται αυτο!!!!!
το τσεκαρα το keyboard! Και, μπορω να πω,,, Δεν_κακο!!!
στα θετικα του, εχει audio interface, ενσωματομενο, 2in 2 out, μπορεις να συνδεσεις οργανο/μικροφωνο,,,
εχει και ωραιους ηχους! το grand piano μου αρεσει!
και εφε που εξυπηρετουν πολλοι σαν ενα εξτρα και, εννοειται οτι μπορει να επικοινωνησει με προγραμματα, + τους ηχους που εχει μεσα, το κανει... Ξεχωριστο! δεν υπαρχουν πολλα τετοια!!!
ευχαριστη εκπληξη!!!!! εγω ειμαι θετικος ! (γι'αυτο το M Audio)!!!!!
ακου να δεις!!!!!!!!!!
υ.γ. Αρκετοι λενε οτι και τα πληκτρα ειναι πολυ καλα! καθως και η ολη κατασκευη του. Αυτο φυσικα εσυ μπορεις να μας το πεις μονο απο τη πλευρα σου που το εχεις/παιζεις! για γραψε ως τωρα εντυπωσεις!!

Για μένα είναι το πρώτο MIDI CONTROLLER KEYBOARD στη ζωή μου, πολλά μουσικά όργανα διαφορετικά και ακριβά και φθηνά και μεσαίας τάξης, αλλά ποτέ αυτό το συγκεκριμένο είδος και μάρκα και μοντέλο . Όσο για το παίξιμο ακόμα δεν το έχω ανοίξει γιατί δεν έχω υπολογιστή, μόνο τάμπλετ και κινητό, οπότε χρειάζεται αντάπτορα USB a female σε USB c male για να συνδέει το όργανο που έχει USB a male σε USB b male που μπαίνει στο όργανο , 10 20ε υπόθεση . Μόλις το πάρω και το συνδέσω με το κινητό η το τάμπλετ που τρέχει android 13 θα ανοίξω το ORG 2024 η το FL studio mobile που έχω βρει και εγκαταστήσει και θα δω τι παίζει . Σημαντικό είναι να έχει παροχή ρεύματος 5 βολτ 500 μιλιαμπέρ για να φορτίσει το κινητό η το τάμπλετ γιατί το όργανο δεν χρειάζεται, έχει τροφοδοσία μέσω USB από το κινητό η το τάμπλετ, ενώ αυτά δεν έχουν και έτσι θα πέσει η μπαταρία και θα κλείσει το κινητό η το τάμπλετ.

μια χαρα! καποιο καλλωδιο απο αυτα θα εχει μεσα και η συσκευασια!
και απο daw μια χαρα μου φαινεσαι επισης, το FL ... ωΡΑΙΟΤΑΤΟ! ΑΝΑΛΟΓΩς ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙς ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ VST ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙς, ΚΑΙ εισαι super!
φθηνα ή ακριβα, δεν εχει καμια σημασια! τη δουλεια σου οπως τη θες να κανεις αυτο μετραει!
κι εγω εχω unboxing... Keyboard, μεσα στην επομενη εβδομαδα, να περασουν οι γιορτες κλπ, να ημαστε ησυχοι!!!!!
κι εγω μετα αφου το ανοιξω θα εχω δουλεια! update σε firmware, θα πρεπει να γινει εγγατασταση διαφορων προγραμματακίων στο pc, αλλα αυτα ειναι ευκολα!!! θα τα κανουμε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back