• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

To midi controller αποσυνδεεται μονο του!

Δεν ρωτάω για το USB καλώδιο. Ρωτάω για το USB βύσμα που είναι πάνω στο keyboard, στην πίσω πλευρά. Γι'αυτό σου ανέβασα την φωτογραφία με την πίσω όψη του οργάνου (keyboard).

Αυτό που μου ανέβασες πιό πάνω είναι το USB καλώδιο σύνδεσης.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Συνήθως το πρόβλημα είναι στο βύσμα που σου αναφέρω πιό πάνω, συνήθως. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω χτυπήματος / τραβήγματος όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο.

Για να σιγουρευτείς, εν ώρα λειτουργίας προσπάθησε να κουνήσεις ελαφρά το καλώδιο στη μεριά του βύσματος. Δες αν σου παρουσιάζει αποσύνδεση ο υπολογιστής.

Επίσης, αν σου παρουσιάσει αποσύνδεση ο υπολογιστής, μην βγάλεις το βύσμα. Προσπάθησε να το κουνήσεις ελαφρά δεξιά-αριστερά να δεις εάν παρουσιάζει επανασύνδεση ο υπολογιστής.

Συνήθως το πρόβλημα είναι στο βύσμα που σου αναφέρω πιό πάνω, συνήθως. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω χτυπήματος / τραβήγματος όταν είναι συνδεδεμένο το καλώδιο.

Για να σιγουρευτείς, εν ώρα λειτουργίας προσπάθησε να κουνήσεις ελαφρά το καλώδιο στη μεριά του βύσματος. Δες αν σου παρουσιάζει αποσύνδεση ο υπολογιστής.

Επίσης, αν σου παρουσιάσει αποσύνδεση ο υπολογιστής, μην βγάλεις το βύσμα. Προσπάθησε να το κουνήσεις ελαφρά δεξιά-αριστερά να δεις εάν παρουσιάζει επανασύνδεση ο υπολογιστής.
Το κουνησα αρκετα αλλα δεν αποσυνδεθηκε ...δεν νομιζω οτι ειναι θεμα κακης επαφης .. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το τροφοδοτικο του pc δεν τροφοδοτει σωστα τις θυρες και αυξομειωνει το ρευμα κατα βουληση? Αλλα πιστευω οτι θα ειχε γενικο προβλημα το συστημα..δεν ξερω ..εχω απελπιστει

Το κουνησα αρκετα αλλα δεν αποσυνδεθηκε ...δεν νομιζω οτι ειναι θεμα κακης επαφης .. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το τροφοδοτικο του pc δεν τροφοδοτει σωστα τις θυρες και αυξομειωνει το ρευμα κατα βουληση? Αλλα πιστευω οτι θα ειχε γενικο προβλημα το συστημα..δεν ξερω ..εχω απελπιστει

Ωραία.

Αν σου κάνει αποσύνδεση, προσπάθησε να κουνήσεις το βύσμα.

Για την τροφοδοσία το βλέπω λιγάκι χλωμό. Δεν έχεις δα και πολλά μηχανήματα συνδεδεμένα για να παρουσιάζει τέτοιο θέμα. Τι να πω...

Πήρα και γω το M-audio MK3 49 αλλά δε μου έχει έρθει ακόμα.

Σε 2 κριτικές διάβασα ότι θέλει powered hub για να λειτουργήσει σωστά.

Σε γενικές γραμμές αυτού του τύπου τα keyboard, ακόμα και με οθόνη, δεν τραβάνε τόσο ρεύμα για να "καθίζουν" την τροφοδοσία του υπολογιστή και να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Πήρα και γω το M-audio MK3 49 αλλά δε μου έχει έρθει ακόμα.

Σε 2 κριτικές διάβασα ότι θέλει powered hub για να λειτουργήσει σωστά.
Δυστυχως εμενα μου το εκανε και στο προηγουμενο πληκτρο που ειχα το οποιο  ειχε εξωτερικη τροφοδοσια και συνδεοταν μεσω καλωδιου midi σε usb

Δυστυχως εμενα μου το εκανε και στο προηγουμενο πληκτρο που ειχα το οποιο  ειχε εξωτερικη τροφοδοσια και συνδεοταν μεσω καλωδιου midi σε usb
Δοκίμασες και με άλλο πρόγραμμα εκτός cubase;

Όταν κάνει αποσύνδεση, απλά αποσυνδέει ή δεν υπάρχει καν τροφοδοσία; 

στα 10άρια αυτό.

πιθανόν είναι περίπου το ίδιο και στα 7άρια.

control panel/ power options/ change plan settings/change advanced power settings/usb settings/usb selective suspend setting/ >disabled

control panel/device manager/ usb root hub/power management/allow the computer to turn off this device to save power >untick

αυτά τα έκανες?

στα usb είναι. Device είναι κι αυτά. Δες όπου λεει root.

Δοκιμασες με εξωτερικό τροφοδοτικό?

με εξωτερικό τροφοδοτικό ειχα το προηγουμενο keyboard αλλα εκανε τα ιδια

ΑMD FX 4300
ΑMD FX 4300 ---> OLD --> OLD PSU

Μετά από όλη τη συζήτηση κλίνω προς την άποψη ότι το τροφοδοτικό (PSU) του υπολογιστή έχει αρχίσει να γερνάει. Για να μην σε βάζω να μετράς τάσεις με πολύμετρο, εγκατέστησε ένα System Information εργαλείο όπως το Speccy ή το SIV και δές οι τάσεις 12V και 5V πόσο είναι στην πραγματικότητα.

Επίσης δώσε €25 για ένα PowerTech τροφοδοτικό 450W (που εξάλλου πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι ως δοκιμαστικό/troubleshooting εργαλείο) και αν έφταιγε αυτό, πάρε στη συνέχεια ένα σοβαρότερο PSU (όσο αντέχει το budget σου).

Μετά από όλη τη συζήτηση κλίνω προς την άποψη ότι το τροφοδοτικό (PSU) του υπολογιστή έχει αρχίσει να γερνάει. Για να μην σε βάζω να μετράς τάσεις με πολύμετρο, εγκατέστησε ένα System Information εργαλείο όπως το Speccy ή το SIV και δές οι τάσεις 12V και 5V πόσο είναι στην πραγματικότητα.
Ακραίο αλλά όχι και τόσο μακρινό σενάριο.

Εάν αποδειχτεί πάντως πως το συγκεκριμένο keyboard θέλει παραπάνω ρεύμα για να λειτουργήσει, τότε είναι εντελώς άχρηστη η τροφοδοσία του μέσω USB. Απορώ πως δεν το έχουν εντοπίσει στην M-AUDIO το συγκεκριμένο πρόβλημα. Λέω, εάν.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ΑMD FX 4300 ---> OLD --> OLD PSU

Επίσης δώσε €25 για ένα PowerTech τροφοδοτικό 450W (που εξάλλου πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι ως δοκιμαστικό/troubleshooting εργαλείο) και αν έφταιγε αυτό, πάρε στη συνέχεια ένα σοβαρότερο PSU (όσο αντέχει το budget σου).
Η αληθεια ειναι οτι το pc ειναι 5ετιας..το τροφοδοτικο ειναι ενα coolermaster 650W σχετικα ακριβουτσικο για τοτε ... to Speccy το εχω ..που ακριβως βρισκεται αυτη η λειτουργια??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back