Midi Controller 49 Πληκτρων 200 ευρω

Jdl

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Γεια σας
Ειμαι σε αναζητηση ενος controller με 49 πληκτρα
Δεν με νοιαζει να εχει πολλα Knobs,faders,pads
Θελω να εχει καλη αισθηση το πληκτρο
Εχω δει στο ιντερνετ διαφορα , οπως
Native Instruments Kontrol A49
Novation LaunchKey 49 mk3
Arturia essentials keylab
Maudio
Nektar
Εσεις ποιο μου προτινετε?
Ευχαριστω

Σε αυταητην τιμή τα περισσότερα έχουν πάνω κάτω την ίδια αίσθηση, όχι την καλύτερη, αυτό θα το βρεις σε ακριβότερη μοντέλα και έχουν και απώλεια aftertouch που υποστηρίζεται πολύ σε ήχους VST και είνσι ωραίο. Οποίο και να επιλέξεις η αισθηση κατά τη γνώμη μου θα είναι παρεμφερής. Η επιλογή σου θα πρέπει κυρίως να βασιστεί στη συνεργασία τους με το software που χρησιμοποιείς, το μεγαλύτερο integration δηλαδή και την αισθητική σου, ποιο σου αρέσει και σε βολεύει εργονομικά όπως το βλέπεις. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή η επιλογή controller, αν δε έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις πριν πάρεις, ακόμα καλύτερα.

συγγνωμη!
ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ, ΜΕΣΑ, ΤΟ NOVATION, ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ;;;;;!!!!!!!!!!
παρ'το αμεσως!!!!!
Οκ. Σοβαρα τωρα. Ημαστε σε μια εποχη που, ολες οι εταιριες, βγαζουν features αντι να βαζουν. Ναι, ακομα και η Novation. Να μη λεμε μονο θετικα!
Πχ. Απο την ιδια εταιρια. Ενα Midi controller που βγηκε το 2012, το Novation Impulse61, για εμενα το, με διαφορα ποιοτηκοτερο και λειτουργικοτερο πληκτρο αυτης της κατηγοριας που βγηκε εκεινη την εποχη, ειχε κατι, που για πολλους θεωρειται αρκετα σημαντικο. Aftertouch. Κατι που στα μοντελα αυτης της κατηγοριας, (της εταιριας) δεν υπαρχει.

Ομως, ειναι με διαφορα ενα πληκτρο, που Βλεπει και mappαρει καθε λειτουργια, καθε κινηση που κανεις, & προσαρμοζεται , με καθε Daw. Και οταν λεμε με καθε, το εννοουμε!
Επισης το aftertouch μπορει να προγραμματιστει σε καποιο αλλο κουμπι/ποτενσιομετρο του πλήκτρου, ή στο mod wheel.
Αν παιζει για'σενα το αφτερ εναν σημαντικο ρολο, παιρνεις Κομπλιτ.
Αν Οχι,,,
Novation!
Και καλες μουσικες!!!

Last edited:
Novation!
Και καλες μουσικες!!!
Τα novation είναι και εμένα πρώτα στις προτιμήσεις μου και το ξέρουν και οι ίδιοι που τα κατασκευάζουν και τα εμπορεύονται γι αυτό τσιμπήσανε και πολύ τις τιμές, γιατί ξέρουν ότι το αξίζουν.

Τα novation είναι και εμένα πρώτα στις προτιμήσεις μου και το ξέρουν και οι ίδιοι που τα κατασκευάζουν και τα εμπορεύονται γι αυτό τσιμπήσανε και πολύ τις τιμές, γιατί ξέρουν ότι το αξίζουν.
να προσθεσω οτι εχει πεσει και πολυ δουλεια ετσι; φαινεται αυτο!
πρεπει να πληρωθει αυτη η δουλεια!

να προσθεσω οτι εχει πεσει και πολυ δουλεια ετσι; φαινεται αυτο!
πρεπει να πληρωθει αυτη η δουλεια!
Να πληρωθεί σε λογικά πλαίσια να μπορούμε και εμείς οι φτωχοί να πάρουμε που παλεύουμε με το μεροκάματο που όλο και δε:( φτάνει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back