M
mauromouris
Guest
ο τόνος? ;DSuperfunk είπε:οσοι την χρησιμοποιουσανε καποτες
ο τόνος? ;DSuperfunk είπε:οσοι την χρησιμοποιουσανε καποτες
Ποιου λαου ρε κουμπαρε? Του Ελληνικου λαου? Γιατι αν ειναι "μια ενδειξη της (κακης) κουλτουρας του λαου (μας)" το να επιλεγουμε απο ολα αυτα που εισαγονται "το χειροτερο σκουπιδι που παραγεται εκει περα", τι να πουμε και για την κουλτουρα του λαου που εφηυρε, παραγει και εξαγει το συγκεκριμενο σκουπιδι? "Πολιτισμενος/προχωρημενος" λαος φανταζομαι, ε? Ε ναι, αλλη κουλτουρα οι ξενοι, πολυ πχιοτητα λεμε.... ;Dblue monk είπε:ουτε ειναι τυχαιο οτι απο ολα αυτα που εισαγονται, δημοφιλεστερο ειναι συνηθως το χειροτερο, οτι πιο σκουπιδι παραγεται εκει περα, αλλη μια ενδειξη της κουλτουρας του λαου
μα αυτο δεν ειναι ποιηση ειναι απλα ενας ΠΟΛΥ κακος στιχος ΠΑΣΑΚΑ μου ;D ;Dotto## είπε:Ε τότε να σταματήσει ο κόσμος να διαβάζει ποίηση γιατί είναι "έντεχνη".
Θεϊκό. Ελπίζω να μας αφήσεις να το μελοποιήσουμε με τους Παράγκας, που έχουμε μια ροπή προς την... πγιότητα ;D 8)Superfunk είπε:μα αυτο δεν ειναι ποιηση ειναι απλα ενας ΠΟΛΥ κακος στιχος ΠΑΣΑΚΑ μου ;D ;D
ΕΓΩ γραφω καλυτερο σε 20 δευτερα,να αν δε με πιστευεις:
Ειχα μια πριγκιπεσα
κι επεσε στη μπουγιαμπεσα
και βρωμα τωρα ψαριλα
μπιχλα,βρωμα, μασχαλιλα
Ειχα φιλο εναν πασακα
που φορουσε μαυρη βρακα
εψΕνε μονο στη θρακα
κι επεσε μεσα στη φακα
Μεσ’τη φακα τη κουλτουρας
της μαστουρας και θολουρας
της πΓοιοτητας και ετσι
κι εκαψε το κοκορετσι...
;D
Οκ είναι κακός. Μέχρι εκεί αυτό που λες είναι σοβαρό. Μετά βάζεις τον Κιαμο που τραγουδάει κονσέρβα και το βγάζεις τραγουδάρα. Κάτι μου λέει ότι θα συνεχίσεις να τρολαρεις επ άπειρο.Superfunk είπε:μα αυτο δεν ειναι ποιηση ειναι απλα ενας ΠΟΛΥ κακος στιχος ΠΑΣΑΚΑ μου ;D ;D
ΕΓΩ γραφω καλυτερο σε 20 δευτερα,να αν δε με πιστευεις:
Ειχα μια πριγκιπεσα
κι επεσε στη μπουγιαμπεσα
και βρωμα τωρα ψαριλα
μπιχλα,βρωμα, μασχαλιλα
Ειχα φιλο εναν πασακα
που φορουσε μαυρη βρακα
εψΕνε μονο στη θρακα
κι επεσε μεσα στη φακα
Μεσ’τη φακα τη κουλτουρας
της μαστουρας και θολουρας
της πΓοιοτητας και ετσι
κι εκαψε το κοκορετσι...
;D
Κοιτα μεταξυ τουΜετά βάζεις τον Κιαμο που τραγουδάει κονσέρβα και το βγάζεις τραγουδάρα.
θα σας αφησω ρε,οχι τιποτα αλλα να λιγδωσει και λιγακι το αντερακι σας που βρωμανε τα χνωτα σας απο την πεινα...και την πΓοιοτητα ;D ;DΘεϊκό. Ελπίζω να μας αφήσεις να το μελοποιήσουμε με τους Παράγκας, που έχουμε μια ροπή προς την... πγιότητα
Στην αμερικη υπαρχουν ολα τα ακρα, και τα καλα και τα κακα, η κουλτουρα του λαου που το εφηυρε (δεν εννοω του νεγρους γενικα) ειναι ο πατος αυτης της χωρας. Τωρα το οτι προϊον απο εκεινο το μερος της αμερικανικης κοινωνιας και όχι κατι αλλο, καταφερνει να γινει το δημοφιλεστερο ειδος στην νεολαια σου τι σου λεει? και στο προηγουμενο ποστ παντως λεω καλυτερα το σκυλαδικο να δεις... πχοιοτικοτεροWaterfall-K είπε:Ποιου λαου ρε κουμπαρε? Του Ελληνικου λαου? Γιατι αν ειναι "μια ενδειξη της (κακης) κουλτουρας του λαου (μας)" το να επιλεγουμε απο ολα αυτα που εισαγονται "το χειροτερο σκουπιδι που παραγεται εκει περα", τι να πουμε και για την κουλτουρα του λαου που εφηυρε, παραγει και εξαγει το συγκεκριμενο σκουπιδι? "Πολιτισμενος/προχωρημενος" λαος φανταζομαι, ε?
Ε ναι, αλλη κουλτουρα οι ξενοι, πολυ πχιοτητα λεμε.... ;D
Τον Κιαμο και την Παολα δεν παίρνω στα σοβαρά.
Κοίτα έχεις την τάση να λες την άποψή σου και μετά να αφοριζεις την άποψή των άλλων υιοθετωντας ένα προφίλ αυθεντιας. Ο τάδε είναι έτσι επειδή το λέω εγώ. Το δεινα είναι έτσι επειδή το ξέρω εγώ κλπ.Superfunk είπε:Για να ασχολεισαι τοσο πολυ μαζι τους τους παιρνεις...
Εδω εγραψες ολοκληρη πανεπιστημιακη διατριβη για παρτη τους ;D
http://www.noiz.gr/index.php?topic=209563.msg891022#msg891022
Mπα,απλα λεω αυτο που πιστευω και φυσικα και εσυ μπορεις να πιστευεις οτι θες...δημοκρατια αλλωστε εχουμε,ακομα τουλαχιστονΚοίτα έχεις την τάση να λες την άποψή σου και μετά να αφοριζεις την άποψή των άλλων υιοθετωντας ένα προφίλ αυθεντιας.
Μα και εσυ και ΟΛΟΙ αυτο κανουμε...οταν υποστηριζουμε τα γουστα μας τα οποια ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑΟ τάδε είναι έτσι επειδή το λέω εγώ
Το "Νεγρος" θεωρειται ρατσιστικος και μειωτικος χαρακτηρισμος για τους μαυρους. Αυτο σε περιπτωση που δεν το ξερεις.blue monk είπε:Στην αμερικη υπαρχουν ολα τα ακρα, και τα καλα και τα κακα, η κουλτουρα του λαου που το εφηυρε (δεν εννοω του νεγρους γενικα) ειναι ο πατος αυτης της χωρας.
Τι να μου πει? Θα μου ελεγε κατι αρνητικο αν οι νεολαιες των υπολοιπων χωρων του πλανητη ακουγαν κατι καλυτερο. Δυστυχως, τα ιδια μαυρα χαλια εχουν παντου, τις ιδιες μαλακιες πανω κατω ακουνε κι εδω και στην Ευρωπη και στο Αμερικα και παντου.Τωρα το οτι προϊον απο εκεινο το μερος της αμερικανικης κοινωνιας και όχι κατι αλλο, καταφερνει να γινει το δημοφιλεστερο ειδος στην νεολαια σου τι σου λεει?
Οκ λες αυτό που λες. Η νουθεσια ξανά που εξυπηρετεί; τι κάνω εγώ. Πως το έχω πάρει κλπ. Το θέμα δεν είμαι εγώ, διότι η προσωπική μου γνώμη είναι 1 στις 1000. Με αυτόν το τρόπο απλά κατευθύνεται η συζήτηση σε προσωπικές αψιμαχιες και γίνεται μπάχαλο.Superfunk είπε:Παντως πιστευω οτι ΟΝΤΩΣ το εχεις παρει βαρΓια το θεμα...και παραασχολεισαι με κατι τετελεσμενο και χωρις ελπιδα αλλαγης...![]()
αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να με ενδιαφερειΤο θέμα δεν είμαι εγώ, διότι η προσωπική μου γνώμη είναι 1 στις 1000.
blue είπε:εγω ακουω λ. Ενδεικτικά,