μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ συνεντευξη του γιαννη αγγελακα!

santso 4 είπε:
αυτο παντως που εφτυσαν τα (μπολικα)λεφτα για τις "τρυπατες πατατες"..... ΦΟΒΕΡΟ!  respect,τουλαχιστον σ'αυτο..... Δεν νομιζω να διαφωνει κανεις!
θα το χαρακτήριζα όχι "φοβερό" αλλά 100% αυτονόητο

τι σκ@τ@ πανκ συγκρότημα θα ήταν αν δέχονταν;

gdevelek είπε:
θα το χαρακτήριζα όχι "φοβερό" αλλά 100% αυτονόητο

τι σκ@τ@ πανκ συγκρότημα θα ήταν αν δέχονταν;
Απο ποτε πανκ και πολυεθνικη (η μικρομαγαζο αυτης) πανε μαζι;

Μην εκτροχιαζουμε αλλο τη συζητηση, οποιος θελει να πει κατι για τα γραφομενα μου, υπαρχει και το PM

RayDTutto είπε:
Α γεια σου...

(το ανησυχητικό είναι ότι αρχίζω να σκέφτομαι σαν τον πατέρα μου... ;) )
Δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το ταξίδι......

Τον σέβομαι ως στιχουργό. Θεωρώ ότι έχει επιεικώς ΑΘΛΙΑ φωνή αν και τα τραγούδια από Τρύπες μου αρέσουν όλα και μου αρέσει το πως απαγγέλλει (γιατί προφανώς δεν τραγουδάει). Αλλά δεν είναι και ο ΤΟΠ καλλιτέχνης... Είναι καλός δημιουργός αλλά απέχει πολύ από το να θεωρείτε καλλιτέχνης... Νομίζω δηλαδή...

funky_bassman είπε:
Τον σέβομαι ως στιχουργό. Θεωρώ ότι έχει επιεικώς ΑΘΛΙΑ φωνή αν και τα τραγούδια από Τρύπες μου αρέσουν όλα και μου αρέσει το πως απαγγέλλει (γιατί προφανώς δεν τραγουδάει). Αλλά δεν είναι και ο ΤΟΠ καλλιτέχνης... Είναι καλός δημιουργός αλλά απέχει πολύ από το να θεωρείτε καλλιτέχνης... Νομίζω δηλαδή...
ο δημιουργος δεν ειναι καλλιτεχνης?

roubi είπε:
ο δημιουργος δεν ειναι καλλιτεχνης?
Ανάλογα... Θεωρείς ότι ο καλλιτέχνης στο Blizard of Ozz είναι ο Ozzy ή ο Rhandy? Σε μία ταινία καλλιτέχνης είναι ο ηθοποιός ή ο σεναριογράφος?

funky_bassman είπε:
Ανάλογα... Θεωρείς ότι ο καλλιτέχνης στο Blizard of Ozz είναι ο Ozzy ή ο Rhandy? Σε μία ταινία καλλιτέχνης είναι ο ηθοποιός ή ο σεναριογράφος?
θα σε ενοχλουσε αν ελεγα και οι 2?

Απόψεις είναι αυτές. Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες απλά έχω διαμορφώσει τους δικούς μου λόγους να θεωρώ κάποιον καλλιτέχνη.

Είναι καλός δημιουργός αλλά απέχει πολύ από το να θεωρείτε καλλιτέχνης.
επειδη τον εχω γνωρισει τον ανθρωπο και ο ιδιος ΓΕΛΑΕΙ με τη λεξη "καλλιτέχνης" (και οσους ισχυριζονται οτι ειναι),και καλα κανει ο ανθρωπος .

ο Αγγελακας ειναι....Αγγελακας ...δηλ....Αγγελακας .. ;Dκαι παρολο που μουσικα δεν με αγγιζει ιδιαιτερα (δεν με ξετρελλαινει γενικα το ελληνικο "ροκ"),ειναι τιμιος,καθαρος,ωραιος μαγκας και εκπληκτικος ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.

προσωπικα τον θεωρω ποιητη.

Εγώ παιδιά πιστεύω πώς αρνούμενοι την ιστορία με τίς πατάτες απλά διασφάλιζαν την υστεροφημία τους, έξυπνα πράττοντας. Αν είχαν δεχτεί, θα έτρωγαν ΠΟΛΛΗ τρυπάτη πατάτατα στο κεφάλι κάθε φορά που θα εμφανιζόταν στη συνέχεια... :D

Superfunk είπε:
τιμιος,καθαρος,ωραιος μαγκας και εκπληκτικος ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.
Αυτό ακριβώς. Ποτέ δεν μου άρεσε ο τρόπος που τραγουδούσε ούτε το στυλ μουσικής "Τρύπες". Αλλά αυτά είναι αναμφισβήτητα.

thanasisk είπε:
Απο ποτε πανκ και πολυεθνικη (η μικρομαγαζο αυτης) πανε μαζι;
αυτό ακριβώς έγραψα, πως ΔΕΝ πάνε μαζί πανκ και πολυεθνική  ;)

ως προς τη φωνή του, για μένα είναι κάτι σαν "πανκ ραπ", σίγουρα δεν είναι τραγούδι

Ωραια...Ο Αγγελακας απαγγελει δεν τραγουδαει...Δηλαδη μια στατικη μελωδια δεν ειναι μελωδια..Καποιοι απο εδω μεσα ειναι απιστευτοι γνωστες της μουσικης..Ακουνε μονο ψαγμενη μουσικη σε στυλ Maroon 5.Οι τρυπες κυριοι δημιουργησαν εναν τελειος καινουριο ηχο.Αντιστοιχα κατορθωματα εχουν κανει πολλοι λιγοι παγκοσμιως.Ακουσατε τα rhythm delays του the edge και ψαρωσατε και ο ηχος των τρυπες σας ακουγεται σαν απλα ενα απο τα πολλα ? Τσεκουρι και φωτια

psycho969 είπε:
Οι τρυπες κυριοι δημιουργησαν εναν τελειος καινουριο ηχο.Αντιστοιχα κατορθωματα εχουν κανει πολλοι λιγοι παγκοσμιως.
Αν και οσα εγραψες δεν αφορουν τη συνεντευξη και τα λεγομενα του Αγγελακα, πες και σε μενα τον ασχετο, ποιος ειναι αυτος ο  "τελειος καινουργιος ηχος", γιατι με τα ασχετα αυτια μου αδυνατω να τον ακουσω ...

εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να μάθω τι σημαίνει "στατική μελωδία", καθώς και τι εννοείς με το "τσεκούρι και φωτιά" στο τέλος

Superfunk είπε:
ειναι τιμιος,καθαρος,ωραιος μαγκας και εκπληκτικος ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ.

προσωπικα τον θεωρω ποιητη.
+1

thanasisk είπε:
Αν και οσα εγραψες δεν αφορουν τη συνεντευξη και τα λεγομενα του Αγγελακα, πες και σε μενα τον ασχετο, ποιος ειναι αυτος ο  "τελειος καινουργιος ηχος", γιατι με τα ασχετα αυτια μου αδυνατω να τον ακουσω ...

δεν το λες και συνηθισμενο

οι τρυπες κυριως ομως,εφεραν εναν τελειως καινουριο τροπο εκφρασης στιχουργικα. τραγουδησανε την   ποιηση με εναν πρωτοφανη τροπο

Καινούργιο ήχο δεν θα το 'λεγα. Με προσωπικότητα ναι. Επίσης και αυτός απαγγέλει (βλέπε κλιπ)... αυτό δεν μειώνει την αξία τους ως καλλιτέχνες. Έχει αυτό το στυλ σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι.

Σπουδαίος καλλιτέχνης, φοβερός στιχουργός!

Πολύ λίγοι θα αρνούνταν τόσα πολλά χρήματα όπως έκανε αυτός. Απλά απέδειξε ότι κάποιοι καλλιτέχνες πιστεύουν πραγματικά αυτά που λένε και γράφουν στα τραγούδια τους και τα κάνουν τρόπο ζωής. Αυτό είναι το πραγματικό μεγαλείο τους.

Trending...

Νέα θέματα