Αφρός...nasokosm είπε:τα διάφορα parts απο τη κιθάρα ειναι σχεδόν έτοιμα και ζυγίστηκαν μαζί με μαγνήτες και τα μεταλικά μέρη στα 4 kg περίπου οπότε αποφασίστηκε να θυσιαστεί και μέρος του center block στη κάτω μεριά της κιθάρας οπότε έχουμε 230γρ. λιγότερα ;D
κιθάρα με το ζύγι![]()
Στη προηγούμενη ειχα ταλαιπωρηθεί γιατι δεν τα ειχα λάβει όλα αυτά υπόψη και τα πάλευα τελευταία στιγμή να καταλάβεις οτι ο διακόπτης δε χώραγε να βιδώσει λόγω του καπακιού που ειναι 5χιλ περίπου, έτσι βίδωσα ενα άλλεν στο τρυπάνι και έκανα πατούρα 1.5 χιλ απο την πάνω πλευρά της κιθάρας στη μέσα πλευρά του καπακιού και μπόρεσε να βιδώσει ;DThanoszin είπε:Νασο πολυ ωραια προχωραει η κατασκευη.Μου αρεσε πολυ αυτη η λεπτομερεια με το βισμα.
Στη κόκκινη τα είχα περάσει μέσα απο τις f holes και για να χωρέσουν είχα φάει το binding και το είχα λεπτύνει αρκετα ;DThanoszin είπε:Εχω μια απορια,τα pots switch καλωδια.....θα τα βαλεις απο την f hole μετα?![]()
Να και ένα βίντεο από luthier που ίσως σε βοηθήσει. ;Dnasokosm είπε:Σε αυτη θα περάσουν όλα μέσα απο τον neck μαγνήτη οταν σκαφτεί γι αυτό το λόγο έχω φάει το center block στο σημείο εκείνο δες τις φωτο στη σελίδα 5![]()
ευχαριστώ DIYersHellFire είπε:Ομορφιές, τι χρώμα θα την βάψετε κύριε Νάσο? ;D
Έτσι να την κάνεις οπωσδήποτε.nasokosm είπε:αν την αφήσω σε matural θα βάλω ξύλο μπορεί flame maple.
Άντε βρεεεε!να πάρει σειρά και η χοντρή Hollow body